Şimdi Ara

Logitech yayıncılar için premium LED ışık duyurdu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Logitech yayıncılar için premium LED ışık duyurdu



    Bugün yayıncılar için destek ışıkları olmazsa olmazlar arasına girdi. Üreticiler en ucuzundan en premium seviyeye kadar tüketici için farklı seçenekler piyasaya sürüyor. Logitech bu hafta Litra Glow adında üst seviye bir aydınlatma duyurdu. 



    Logitech Litra Glow özellikleri ve fiyatı



    Logitech Litra Glow çereçevesiz kare tasarımına sahip ve standı ile ekranın kenarına tutturulabiliyor. Tak-çalıştır şeklinde olduğu için kurulumu oldukça kolay. Arka kısımda parlaklık ve renk ayarları için kontroller yer alırken uygulama ile de kontrol mümkün. 



    TrueSoft adı verilen teknoloji ile dengeli ve tam dalga boyu LED ışıkları ile tüm deri renk tonlarını yansıtabiliyor. Kullanıcılar G HUB yazılımı ile özel profiller oluşturarak bunları Logitech G fare ve klavyelerin tuşlarına da atayabiliyorlar. 



    Logitech Litra Glow LED ünitesi titreşimsiz ve gözlere zarar vermiyor. Tüm gün güvenli bir şekilde çalışma sertifikası da olan LED ünitesi  pek çok yayıncının da onayını almış durumda. Fiyatı ise 69 Avro olarak açıklandı. 




    Kaynak:https://www.techpowerup.com/290828/logitech-litra-glow-premium-streaming-light-with-truesoft-flattering-for-all-skin-tones



  • premium tehlikeli bi kelime.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.