Şimdi Ara

DPDR + Anhedoni + Beyin Sisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 1 aydır sahip olduğum kombo. Kafayı yemek üzereyim. Zaman algım bitti gibi bir şey, yani şu geçen 1 ayı hatırlayamıyorum bile.

    Kendimi gerçek hissetmiyorum. Sanki şu an rüyadaymışım gibi. Geçen gün kendimi uyandırmaya çalıştım ciddi bir şekilde.

    Bir yandan da Anhedoni yani aktivitelerden zevk alamama durumu var ki en kötüsü de bu, ne yapsam zevk vermiyor, her şeyi yapmak için yapıyorum, en sevdiğim tüm şovlarını tekrar tekrar izlediğim komedyenin yeni şovunu izleyesim gelmiyor bile. Yemekler tatsızlaştı, libido zaten yok oldu. Dünyada cehennemi yaşıyorum.

    Kısa süreli hafızam aşırı kötü durumda, yani ben bu postu yazdıktan sonra büyük ihtimalle hatırlamayacağım bile.

    Her şey aynı. Ders çalışmak ile oyun oynamak arasında bir fark yok. Zevk vermiyor. Hayatın pek bir anlamı kalmadı benim için.

    Beni psikolojik tespitlerim veya görüşlerim dolayısıyla tanımış olabilirsiniz. Konu açmak bana zevk veriyordu açıkçası, birilerinin sorununu çözmek veya sadece konu hakkında düşünmek bazen sinirlenmek.

    Hepsi yok oldu. 1 ay önce panik atak tarzı bir durum yaşadım ve o günden sonra ben yok oldum. Açıklaması o kadar zor ki, yapmaya çalışmayacağım.

    Kan idrar tahlilleri, beyin mrı, tiroid değerleri. Hiçbirinde sıkıntı yok. D vitamini düşük, o da normal diye düşünüyorum.

    Yaşıyorum ama yaşamıyorum. Bakalım ne kadar dayanabileceğim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >







  • Ben de aynı durumdayım ama bunların üzerine ne kadar kafayı yorarsan o kadar içine çekilirsin. Bırak dpdr anhedoni gibi tanımlamaları ve hayatına bir göz at şimdiye kadar ilgilendiğin şeyleri kafanda bi toparla bundan sonrası için bir yol çiz ve ona sadık kal. Ders çalışmak da oyun oynamak da film izlemek de hiçbiri zevk veren şeyler değil zaten. Böyle şeylerle mutlu olunamaz veya tatmin olunamaz. Hayatında anlamlandırmadığın hiçbir şey olmasın, düzen ve basitlik daha iyi hissettirecek. Kafan insanların %90ı gibi boş olmadığı için aklına gelen şeylerden dolayı hafızan sürekli bir şoka maruz kalıyor bu nedenle hafızanın iyi olmaması çok normal. Sürdürülebilir şeyler yapamıyor olabilirsin ama kesik kesik de olsa bir şeyler arasında dönmeye çalış ve bunlar anlamlı şeyler olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zor durum hocam ben o kadar vahim durumda değilim o yüzden empati kuramıyorum. Geçer umarım, geçmiş olsun.

  • yalnız mısın

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.