Şimdi Ara

gerçek olamayacak kadar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • bugün bir kızla karşılaştım. gerçek olamayacak kadar mükemmeldi. bütün ince ayrıntılara varana kadar fiziksel ve davranışsal özellikleri üzerinde toplamış gibi görünüyordu. hani böyle bir şey mümkün elbette de bütün bunların 20-25 dk sığması biraz düşündürücüydü.


    normalde kadınlar hakkında şöyle tespit ve düşüncelerim vardır. internetin sosyal medyanın yaygınlaşmasıyla, insanlar hakkında bilgi edinmek kolaylaştı. kadınlar da ilişkilere biraz hatta bayağ çıkarsal baktıklarından her şeyde stratejik davranıyorlar. bir kadının elinde yeterince veri olsa bir erkeğin eski yıllarını araştırsa analiz etse bilgi toplasa falan kısmen ona hitap edecek şekle bürünebilir. ilgisini çekebilir. birbirlerine bilgi-erkek paslama, destek olma, hatta bazen güç birleştirip, bir çıkar varsa ortak yaralanma gibi örneklere bile rastladım. o nedenle uzun yıllardır karşılaştığım bir kadında ilgimi çeken herhangi bir şey görsem kesin altında bir bit yeniği vardır, bir bilgi transferi almıştır gibi düşüncelere gark olur ve ciddiye almam. bunların yokluğundan emin olmak isterim.


    ama bu seferki farklıydı. hani ütopik/distopik filmler vardır ya. yapay zeka sizin izlediğiniz filmlerden tut biyokimyanıza kadar her şeyi analiz eder. kalp atışınız göz bebekleriniz ve ter bezlerinizin verdiği tepkilere kadar öler biçer ve sizin en mükemmel bulacağınız karakteri kurgusal olarak yaratır ya.. metaverse gibi bir dünyada bu mümkün ama gerçek hayatta bu kadarı..pes.




  • 75




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmancan712 -- 20 Mart 2022; 7:49:29 >
  •   

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.