Şimdi Ara

Eyüp Hoca başlıkları komik değil.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
1
Favori
2.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Eyüp Hoca youtubeda kaliteli bir şekilde ders anlatmak için en çok emek gösterenlerin başında gelir. 1100 e yakın videosu var, bunun hazırlaması, çekmesi, çektiği videoyu beğenmeyip bir kez daha çekmesi dersek tüm bunlar binlerce saati geçiyor. en kaliteli işleri de Eyüp Hoca yapmaya çalışıyor. Bazen tecrübesine dayanarak söyledikleri insanları tersliyor imajı yaratsa da öyle birisi olmadığını birkaç videosunu izleyen birisi zaten anlar. Gerçekten iyi kalpli bir insan, o da çok yoruluyor bizim gibi. Bir insanın üstüne bu kadar gidilmez özellikle de bu kadar emek gösterip değerli işler yapan birinin üstüne. Daha fazla abartmayıp saygınızı gösterip susun.




  • Merhaba arkadaşlar. Sizleri gerçekten önemsiyorum,belki bazıları hoca neden kaale almış ki diyebilir ancak üslup konusunda haklısınız.hangi niyetle söylersem söyleyeyim terslemek olarak algılanıyorsa yapmamak gerekir. Bu konularda sizleri üzmemek ve kızdırmamak içşn gayret edeceğim. Sizlerden aynı üslupla saygı sevgi beklemiyorum. Dediklerinizin tarzı değil içeriğiyle ilgileniyırum ve haklı olablirsiniz.
    Sadece ders anlamında yardımcı olmaya çalışacağım sağlıklı olduğum sürece . Tarzım tavrım konışma biçimimin çok sevilesi bir hali olmadığının farkındayım. Klasik bir öğretmen formatına uymuyor olablirim. Bu anlamda yapabileceğim bir şey yok ama matematik ve geometri anlamında yardımcı olmak için gayret edeceğim. sizler de tavır ve tarzımı bir kenara bırakarak anlattıklarımı dinleyin lütfen eğer anlayabilirseniz benden. Fazla övülmeler de fazla nefretler de iyi değil. Kimseye tapmayın size zararı yoksa kimseden de nefret etmeyin. Ben kendmi gerçekten bir şey sanmıyorum,herhangi bir minibüste tramvayda bimde fırından ekmek alırken beni göreblrsiniz fil dişi kulelerde yaşamıyorum. Bazı arkadaşlar hoca sizin babalarıınızın kazandığının bilmem kaç katı kazanıyordur demiş. Ancak inşallah diyeblirim. Sağlık sıkıntılarım dolayısyla çok fazla dışarıda çalışabşlen biri drğilim. Az ve öz öğrencim vardır. Çok çalışırım ama sizin sandığınız gbi tepeden bakacak seviyeye gelmedim. Hala kira ödeme derdi ayın sonu nasıl gelir dertleriyle boğuşuyorum. Aslında belki bazılarınızın nefret etme biçimi olan ne götürüyırdur sorularının cevabı hiç yok. Ben de sizin gbi merak edşyorum yapan nasıl yapıyor diye. Allah insana dert vermesin arkadaşlar. İnanın hayat bu takılduğınız şeylerden çok daha ağırlarıyla imtihan edebliyor sizi. O yğzden dedikleriniZden dolayı biraz üzülsem de neyse diyorum. Beni takip etmek zorunda değilsiniz etmezseniz kaybetmezsiniz ama ediyorsanız daanlattıklarımı bşraz anlıyorsanız da benim üslubuma değil anlattıklarıma odaklanarak inşallah iyi olacağını düşünüyorum. Daha dikkatli olacağıma söz veremesem de azami gayret edecepime inanablirsiniz. Selamlar.
  • +1

  • Bu forumda ciddiye alınacak adam sayısı bir elin parmağını geçmez
  • Behzat reis > all
  • Dozunda eleştiri iyidir ama bu konu üzerine bir kez daha gördük ki forumda bu tür söylemlere hiç girmemek daha iyi.
  • Hayrına mı yapıyor
  • usta bırak allah aşkına hataya hata denir ne yaparsa yapsın adam soyadını bilmiyor diye terslemiş adamı akdaklşdal şaka gibi olay yok kitabı almamışmış alsa soyadını bilirmişmiş

  • işinde iyi olması başka bir şey doğru iletişim kurması başka

  • esprili bir yol ile işini yapmak istemiş bence hocam. farklı anlamlar çıkarılabilecek bir yorum olmuş evet ama tersleme amacı taşıdığını sanmıyorum.
  • Ne yaladınız şu adamı be egositin teki ondan önce türkiyede mat yapabilen öğrenci yokmuş tavırları var adamda ilah ettiniz resmen. Bide her videoda diksiyonu iyi falan denilince iyice kasıntı konuşmaya başladı.
  • şu insanları gereksiz yere abartmayı ne kadar seviyorsunuz be. adam babanızın 20 aylık maaşını kazanıyordur . bir zahmet de trolleri, eleştirileri çeksin. insanlar dışarda binbir zorlukla çalışıyor , eyüpb'nin aldığı paranın yüzde 20'sini almıyordur.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ez4dade -- 7 Ocak 2022; 0:42:33 >
  • Hayatımda 1 eyüp b videosu bile izlemedim konuyla alakam yok, konuya bu neymiş ya diye tıkladım. Bu sözün hayatımda duyduğum en doğru söz olduğunu söylemek istedim teşekkürler kaçovv.

  • Altiorem kullanıcısına yanıt

    Hocanin konu anlatimini begenmiyorum diye aptal demişlerdi bana djajw.Birkac hocayı daha dinleyip karşılaştırma yapmıştım Eyüp hoca ne farkli bi bilgi vermisti ne de konuyu 0dan temellendirip mantığıyla anlatıyor.Hani seviyesi kotu icin 0dan temellendirmek iyi hadi yuksek seviyeye hitap ettiğinden bunlari yapmasın:d .ee o zaman yuksek seviye icin kimsenin deginmedigi zor noktalar ayrıntılar desen o da yoktu.Biyiklinin anlattığı kismi anlatmıyor.Belki sprulari iyidir bakis acisi kazandırır cozdurdugu kitaplar iyidir.

    Bu forum boyle once birini ilah yapiyorlar biri elestirse lincliyorlar.Sonra da adami yerin dibine sokuyorlar biri overse lincliyorlar.Gereksiz iki durumda

  • ez4dade E kullanıcısına yanıt

    2 sene once ozel dersin 90dksi 150tlydi galiba. Simdi 300 olmustur  

  • quote:

    Orijinalden alıntı: popstarberkut

    2 sene once ozel dersin 90dksi 150tlydi galiba. Simdi 300 olmustur  

    yani hocam ne diyorsunuz bu konuda 

  • atravil kullanıcısına yanıt

    Basit bir matematikle iyi kazaniyor matematikciler.

    Kitap cozumu hazirlayanlar soru basina minimum 4 maximumu cok genis belki 10tl aliyor.


    Bir kitapta 1500soru ortalama hesap ortada

  • Eyvallah hocam, konudan bağımsız söyledim zaten bunu 

  • eyüp hoca kim ve neden hakkında her gün forumda 3-4 tane konu açılıyor? 

  • stableRevulation kullanıcısına yanıt
    Çok yetenekli bir futbolcu geleceği çok parlak



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OblivionMentalDamage -- 7 Ocak 2022; 19:8:33 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.