Şimdi Ara

Oneplus 9R Bildirim Rozeti Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yeni aldığım telefonda bildirimlerde uygulama üzerinde sayı-rozet kısmı yok. Sadece küçük yuvarlak şeklinde bildirim gösteriyor, ondanda kaçtane bildirim geldiği anlaşılmıyor.

    Ayarlarda da böyle birşey bulamadım. Vazmı çözümü?




  • Konu dışı ama telefondan memnun musunuz?

    Bende 9 9R 9RT arasında kaldım bu 3ünden birini alacağım sanırım.

  • Kedi Adam kullanıcısına yanıt

    Epey araştırdım bende. Daha güncel sürüm olduğu için bende 9RT düşünüyordum ama piyasada yok. 9R ye iyice heveslenmişken, satıcının birisinin kamerasının bi tık daha iyi olması nedeniyle düz 9 modeline niyetlendim almak istediğimde bulamayınca doları daha fazla beklememek için 9R 12/256 aldım.


    Şimdilik sorun yok genel anlamda memnunum. LG G6 dan geçtim. Bi tek arayüz ve uygulamalar çok sade onuda farklı uygulamalar kullanarak çözmeye çalışıyorum. Onun haricinde çok stabil ve akıcı. Hatta kullananlar işlemci nedeniyle 9R nin batarya perfomansının daha iyi olduğunu söylüyorlar. Kamera kısmındada yeterli olduğu görüşündeler (ön hariç) bende yeni yeni deneyimliyorum.


    Edit: şunu unuttum, Android 12 geldiğinde atılan Imeinin gitme orjinale dönme problemi var ve henüz çözülmüş değil. Ama çözüleceği, oneplusun bu konuda çok sıkı olmadığı görüşündeler. Eğer çözülemezse android yükseltme olmayacak imie atılamadığı için. Buda bence çok can sıkıcı bi sorun şimdilik.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByAdmin -- 6 Ocak 2022; 10:35:57 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.