Şimdi Ara

Apple M1 GPU Render Testi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar. Blender bildiğiniz üzere 3D modelleme animasyon ve render programı. Bu uygulamanın 3.1 sürümünde gelen yeni özellik ile artık Apple m1 ve üstü işlemcilerde hem CPU hem de GPU renderi alınabilmekte.

    Youtube kanalımda, M1 cihazların performansı ile PC performansını karşılaştırma videosu çektim ve sizlerin de sistemlerini videoda belirttiğim sayfama eklemek isterim.


    İyi seyirler.


    DBK Designyoutube
    Blender 3.1 Alpha sürümüne gelen Metal Framework desteği ile aktif hale gelen Apple M1 ve üstü sistemlerin GPU render performansını test ettik, bununla kalmadık Nvidia rtx ekran kartlarına sahip PC'lerde de aynı testi yaptık. Bakalım M1 işlemcili Apple bilgisayarlar bu konuda PC'lerle boy ölçüşebiliyor mu? Siz de bu testi M1 Pro ve M1 Pro Max işlemciye sahip mac veya MRNA ekran kartına sahip AMD ekran kartlarında denemek isterseniz aşağıdaki linkten bizim sonuçlarımıza ve test dosyasına ulaşabilirsiniz. https://dbkdesign.com.tr/blender-3-x-performans-testleri/ test sonuçlarınızı ,Test yapılan Donanım, render süresi ve süreyi gösteren ekran görüntüsü ile; blendertest@dbkdesign.com.tr mail adresine yollayabilirsiniz. Blender 3.1 Alpha sürümü için : https://builder.blender.org/download/daily/
    https://www.youtube.com/watch?v=jzJaxdUfxXs&ab_channel=DBKDesign







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.