Şimdi Ara

Tv de gorunen ariza hakkinda bilgisi olan var mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaslar, 4 senedir kullandigim Samsung 60KS8000 televizyonumda resimlerde isaretledigim beyaz serit gibi bir isaret cikti sebep nedir acaba tamiri var mi,maliyeti nedir bu konular hakkinda bilgi verir misiniz. ? Tesekkur ederim simdiden .Not:Goruntu renkliyken de belli oluyor

    Tv de gorunen ariza hakkinda bilgisi olan var mi ?


    Tv de gorunen ariza hakkinda bilgisi olan var mi ?







  • Bölgesel şekilde bir hasar almış gibi duruyor sanki hocam. LED arızası olsa uzardı bence yukarı doğru. Çoluk çocuk varsa, bi’ şey fırlatmış olabilirler mi siz yokken? :)
  • Frobe kullanıcısına yanıt

    2 tane haylaz kizim var hocam onlarin eseri ozaman 😂 buyume ihtimali var mi yoksa boyle kalir mi sizce? Tesekkurler bu arada cevapladiginiz icin

  • Panel altında bulunan reflektör (lgp) çatlamış gereken parça temin edilemediği için komple panel değişiyor. Dışardan darbe kaynaklı değil. Lgp dediğimiz parça tam ledlerin üzerine gelmekte ve ledlerin ışığını tüm ekrana yaymakta. Ledlerin ısınması sonrası sert plastik olan malzeme bir süre sonra çatlamakta.

  • ibrahim2399 kullanıcısına yanıt

    Hocam Allah bağışlasın, miniklerin günahını almayayım (: Bi' altta arkadaş da açıklamış, malzeme kalitesinden kaynaklı bir şey de olabilir, bilemeyiz. Garanti kapsamındaysa baktırın, ücretsiz tamiri vs. yapılıyorsa yaptırın çok rahatsız ediyorsa. Ama aksi takdirde çok yüksek masraf çıkarabilir servisler.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.