Şimdi Ara

Mehmet Ceyhan : Çocukları Kitleyin...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dr Mehmet Ceyhantwitter
    “2-4 yaşındaki çocuklara uygulanan 1/10 oranında azaltılmış antijen içeren mRNA aşısı beklenen etkiyi sağlamadı. Görünen o ki, küçük çocuklara uygun bir aşı gecikecek. Dolayısıyla küçük çocukları maske, mesafe, kapalı ortamlardaki kalabalıklaşmadan uzak tutmalıyız.”
    https://twitter.com/mehmetceyhan23/status/1472270966361370624



  • Adam cidden manyağa bağladı.

  • Adam cunku Omikron varyantinin baskin oldugunda yapilacagi yaygarayi biliyor. Ocaktan itibaren cok sey degisecek. Kontrollu sayilar patlama yapacak, kisitlamalar ve yasaklar cikacak. Asilama yasi 12 yasin altina kadar iner. Asilar yaramadikca tazeleme sureleri daha az aralikli tutulma baskisi yapilacak. Onumuzde tam bir asilama kampanyasi ve propagandasi bekliyor olacak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 26 Aralık 2021; 0:11:35 >
  • Güzel " Clickbait " konu başlığı olmuş  

  • Tiwtter gönderisindeki betik şöyle:

    2-4 yaşındaki çocuklara uygulanan 1/10 oranında azaltılmış antijen içeren mRNA aşısı beklenen etkiyi sağlamadı. Görünen o ki, küçük çocuklara uygun bir aşı gecikecek. Dolayısıyla küçük çocukları maske, mesafe, kapalı ortamlardaki kalabalıklaşmadan uzak tutmalıyız.

    Bence bu betiği Mehmet Ceyhan'ın kendisi yazmış gibi görünmüyor. Tümce yapısı, tipik bir medya editörünün yapacağı türde düzenlemeye benziyor, bence.

    Nitekim. Covid propagadandasında rol alan kişilerin arkasında onları destekleyen başka profesyoneller de var. Biz onlar arasında yalnızca TV'ye cıkartılan yüzler ile ilgileniyoruz. C.başkanı nın bile hergün ne söyleyeceği, profesyonel danışmanlarca yazılıyor, o da onları çalışıp halka iletiyor. Politika gibi bilim arenasında da konuşmacıların ne söyleceği önceden düzenleniyor, yazılııyor, TV'ye cıkartılan bilimci sağlıkçı da onları iletiyor. Tweet bu iş için cok elverişli ortam. Milyonlarca izleyivisi de var. Etkileme / uğraşı oranı oldukça yüksek bi medya :)




  • BJK kullanıcısına yanıt

    Pandeminin kendisi oyle zaten 

  • BJK kullanıcısına yanıt
    Clickbait bile olsa Sayın Emine Erdogan'ın aşı olduğuna ilişkin medyada bilgi var mı :)
  • www.cumhuriyet.com.tr
    Prof. Dr. Ceyhan: Vakalar bakanlığın açıkladığından çok daha fazla
    https://www.cumhuriyet.com.tr/yasam/prof-dr-ceyhan-vakalar-bakanligin-acikladigindan-cok-daha-fazla-1895891

    Geldi yine 2 gozumun cicegi...



    BÜYÜK TEHLİKEYE NEDEN OLUR

    Bilim kurulu üyelerinin açıklamalarına da tepki gösteren Ceyhan, "Bilim kurulu üyesi çıkmış Omicron varyantı hafif seyrediyor, önemli değil diyor. Bu şekilde olaya yaklaşmak büyük bir yanılgı içerisine sokmak demektir ve büyük tehlikeye neden olur. Bu şekilde önlemsiz giderken hızlı bir yayılımda Omicron varyantının üzerine bir mutasyon daha kötü seyreden ve hızlı bulaşan yeni bir varyant gelişebilir" dedi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fero01 -- 28 Aralık 2021; 8:0:21 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.