Şimdi Ara

Pitbull cinsi Köpek besliyenleri ihbar edin şikayet edin! vatandaşlık görevidir.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
3.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar gaziantep de 4 yaşındaki cocugu parçalayan pitbull saldırının görüntülerini gördükden sonra 2 gün kendime gelemedim. 38 yaşındayım piskolojim hiç bu kadar bozulmamıştı.


    gençler arkadaşlar bu bir vatandaşlık görevidir. belki bir hayat kurtarıcaksınız. gaziantep deki olay sizinde başınıza gelebilir yavrunuzun da başına gelebilir.


    pitbull cinsi köpek besliyenleri ihbar edin şikayet edin.sokakda gezdiriyorsa eger gizliden polis ekibini arayin ve konumunu an ve an hemen ekiplere söyleyin.

    eğerki arkadaşınız aileniz akrabanız da olsa lütfen ihbar edin. bu canavarların toplatılması icin elinizden geleni yapın lütfen. bu bir vatandaşlık görevidir.


    şimdi buraya cins cins tipler gelir benimki egitimli, benimkisi ısırmayı bilmiyor , pitbullar vahşi köpekler değiller diyen tipler gelicek hiççç zahmet etmesinler az ötede oynasınlar.




  • Polis diyecek biz bakmıyoruz, belediyeyi ara. Belediye diyecek efenim biz bakmıyoruz, Tarım bakanalığını ara. Tarım bakanlığı efenim o bölgeye Jandarma bakıyor Jandarmayı ara. Jandarma diyecek yönetmelik gereği bu iş zabıtanın işi zabıtayı ara. Ha o pitbull ne zaman birini öldürür o zaman tüm kurumlar ilgilenir.

  • Polisler de he he demesin sonra? .d

  • pitbulun kesinlikle yasaklanması lazım


    besleyenlerde hapis ve para cezası almazı lazım


    ayriyetten bu köpekler için ihbar hattı ve ekipler oluşturulması lazım




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deniz006 -- 24 Aralık 2021; 21:6:38 >
  • Polis diyecek biz bakmıyoruz, belediyeyi ara. Belediye diyecek efenim biz bakmıyoruz, Tarım bakanalığını ara. Tarım bakanlığı efenim o bölgeye Jandarma bakıyor Jandarmayı ara. Jandarma diyecek yönetmelik gereği bu iş zabıtanın işi zabıtayı ara. Ha o pitbull ne zaman birini öldürür o zaman tüm kurumlar ilgilenir.

  • Sen hiç aradın mı millete söylüyorsun? O söylediğin uygar ülkelerde olur. Meclis yasayı çıkartır, yasayı uygulama yeteneği olan iktidar yasayı uygular. Sosyal medyada kaç kişi yazmış, 155'i arayınca köpek saldırmadan biz müdahale edemiyoruz, zabıtayı arayın diyorlarmış. Zabıtayı arayınca 155'i arayın diyorlarmış. Zaten yasa uygulansa kimsede pitbull kalmaz. Yasaya göre devlet el koyuyor. 7000 küsür de para cezası varmış.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denn.zent -- 25 Aralık 2021; 0:33:27 >
  • yav ne ihbarı beyler eline pitbull alan geziyor. ankarada çıkın etimesgut keçiören sincanı gezin liseli kızların elinde pitbull var parklarda. şaka mı yapıyorsunuz neyi ihbar ediyorsunuz allah aşkına. bazen yorumları okuyunca kendimi isveçte yaşıyor zannediyorum.

  • "sato keser" isimli youtube ve instagram fenomeninin sayfasına bakmanızı tavsiye ederim. şansını denemek isteyen arkadaşlar varsa buyursun.

  • Yasaklanması lazım bunu hep söylüyorum

  • son zamanlarda foruma yazmıyorum sadece okuyup geçiyorum ama bu konuya yazayım. diyelim şikayet ettik sonrası ne olacak? polis gelip pitbull besleyenden köpeğini alıp uyutacak mı? bazen sokak düğünlerinde silahlar ateş edilince polisler birkaç saat sonra geliyor. polisler bir köpek için arabaya atlayıp köpeğin peşine mi takılacaklar? arka sokaklar gibi değil ki rıza baba hadi çıkalım deyince olmuyor. zamanında nette araştırmıştım bu pitbull benzeri köpek olayını. hatırladığıma göre pitbull, dogo argentino gibi agresif köpekleri satın almak - çiftleştirmek - yavruları satmak gibi eylemler yasak AMA buraya dikkat!!!! bu köpekleri beslemenin yasak olmasıyla ilgili herhangi bir ibare bulunmuyordu. bu nedenle yoldan birini bu pitbull besliyor diye şikayet etseniz, davada açsanız bir avukat bu açığı kullanarak cezadan kurtarıyordur. bunla ilgili yazıyı nette bir sitede okumuştum, sitede yanlış yazmadıysalar durum böyleydi. böyle agresif köpeklerden bende şikayetçiyim. antalya için söyleyeyim, buranın havası iyi diye nerede apaçi tayfa varsa, alıyor böyle köpekleri dolaştırıyor. tiplere bakıyorsun kürdan kollar, tasmayıda artislik olsun diye küçük parmağıyla taşıyorlar filan. hani o köpek birine atlasa bu tipleri yerde sürükler. bazen çocukların eline veriyorlar böyle köpekleri. 5 yaşındaki çocuk pitbull gezdiriyor. işin kötüsü böyle tipleri uyaramıyorsunda. gidip birine '' bu köpeğin niye ağızlığı yok, beslemek yasak, tasmasını düzgün tut '' gibi herhangi bir şey desen '' sanane lan deyip köpeği üstüne salar '' sonrada ceza filan almadan ortalıkta dolaşmaya devam eder.


    tekrar yazayım, hadi biz şikayet ettik sonrasında ne olacak?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Holy Templar -- 25 Aralık 2021; 4:33:19 >




  • Bizim mahallede köpek pansiyonundan parasını kazanan bir kadın var. Dernek midir nedir mama veriyor, kermes yapıyor. Bu kadında belki 5-6 tane pitbull var gezdirip duruyor tek tek. Şikayet etsen ne olacak? Kayıtlı köpek bilmem neli köpek diyor.

  • Eğitilmiş olanlarda var geçende bi tanesine denk geldim cok gec fark ettim ama saldirmadi bana eğitimli köpekti

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saldırsa şuan burada olmayabilirdin. Güzel kumarmış kanka.

  • 10 tane sokak köpeği 1 pitbulldan tehlikeli. Sürü halinde gezenleri de ihbar etmek lazım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vanished Man V kullanıcısına yanıt

    Dolar iyice yükselip mama fiyatı uçtuğunda o kadının ilk yapacağı şey kopekleri salmak yani suç. Öbür türlü acıkıp kadını yerler.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sexxx Dreams kullanıcısına yanıt

    Ben nerden biliyim.sokak arasinda gezerken oto tamir-galeri dükkanının tam önündeydi.köpek ile aramda 1 metre mesafe vardi


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • suçu gene köpeklere attılar

  • Dünyadaki ilk yüz nakli olan Fransız kadın vardı, sonrasında depresyona girip intihar ettiği yazıldı. Onun da yüzünü, bebeklikten alıp büyüttüğü sevgi pıtırcığı köpeği yemişti. Kadın, köpeği ısırınca önce anlamıyor, aynaya bakınca yüzünün olmadığını görüyor, fotoğraf irite edici olduğu için paylaşmadım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tugrul_512bit kullanıcısına yanıt

    Bunlar dernek-çete gibi birşey. Lafta hayvan topluyorlar ama geçimleri bu işten. Mama, bakım, gezdirme falan. Köpekler ekmek kapısı bunlar için. Mama fiyatıyla işi bırakmazlar. Hayvanseverim diyen bunu ısrarla söyleyen bu işlerden avantası olmayan tanımıyorum.

  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.