Şimdi Ara

Sigorta Tahkim Komisyonu başvurusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba, 2 ay önce duran aracıma çarpıp kaçılmıştı. sokak güvenlik kameralarından bir şekilde bulup polis tutanaklarıyla itiraf etmesi sağlandı. araçta oluşan hasar 4500 lira. çamurluk ve far değişti, tampon onarım ve boya gördü. karşı tarafın sigorta şirketi değer kaybı talebimi, 2020 nisan ayından önceki kanuna göre reddetti. yasa dışı bir ret oluyor, nisan 2020 sonrası plastik bile olsa çamurluğun değer kaybı verilecek. sigorta tahkim komisyonuna taşıyacağım olayı fakat bir sorun var, araç rahmetli babam üzerine. 3 ay önce kaybettim. veraset ilamımız var, annem ablam benim adıma 3 kişi. şimdi komisyona başvuru için formda 1 kişinin bilgileri giriliyor. hepsinden vekalet mi almam gerekecek yoksa polis tutanakları şikayetleri ve sigorta şirketine başvurularda hep ben muhattap alınıp ehliyet ve kimlik bilgilerimi verdiğim için yine benim tek başvurmam yeterli mi ? vekaletname ile uğraştırmak istemiyorum annemle ablamı.


    daha önce tecrübesi olanlar cevaplarsa sevinirim.








  • Prosedürü bilmiyorum fakat muhtemelen uğraştığınıza değecek bir rakam çıkmaz. Bir an önce de aracın ruhsatını yenilemeye bakın, olası bir aksaklıkta tek kişi muhatap olsun.

  • resmi gazetedeki katsayılarla 4500 lira değer kaybı çıkıyor. benim için uğraşılacak bir miktar.


    asıl önemlisi böyle firmaların yanına kar bırakmamak. tiksiniyorum artık bu ülkede hem insanla uğraşmaktan hem firmalarla uğraşmaktan. hayatımda hiç düzgün davranışa denk gelmedim. zaten derdim bana yeter buna rağmen birisi aracıma çarpıp kaçıyor, adamı tüm mahalleyi araştırıp anca buluyorum. bulduğum adamın sigorta şirketi de değer kaybımı vermiyor. hiç bişe düzgün değil. böyle gördükçe tek enayi ben miyim de bana işi düşenlere düzgün davranıyorum diyorum.


    doluyum sizin yazınıza denk geldim.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.