Şimdi Ara

Çiğkötecide alkol satışı hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 4 yıllık çiğköfte dükkânımda iyi zamanlarım da oldu kötü zamanlarım da oldu gel gelelim son gündemler beni de farklı arayışlara sevk etmeye başladı. aklıma farklı fikirler geldi shazır dondurma satmaya başladım çok getirisi olmadığı gibi elektrik faturası belimi büktü iade ettim el bezi sabun satmak istedim karşı esnaf sabuncu benim dükkan sahibi arayı bozmak istemedim, benim çiğköfteci eskiden barmış baya da geleni varmış işleteni bir karı kız davası yüzünden vurulunca bu sabuncuya kalmış miras bu da devam etmek istememiş malzemeleri satıp dükkanı kiraya vermiş. ruhsat derdinin çok olmayacağını da düşündüğümden akşamları meze için genelde dükkana gelenler de var bir nevi müşterim hazır. biraz masraf edip canlı müzikli bar açsam mı zaten dekorlar sandalyeler falan depoda var.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tulley -- 19 Aralık 2021; 21:52:37 >



  • Hocam canlı müzikli alkol tüketilen bir mekan bu ülkede hiç akıl karı değil.


    Tamam belki geliri olabilir ama her an canın tehlikede olur.

  • millet ucuz alternatiflere yöneliyor alkol alacak para kalmadı kimsede millet AÇ AÇ

  • Bi dene
  • HayatınıYaşayamayanAdam kullanıcısına yanıt

    Bira sütten daha ucuz

  • Breaking bad senaryosu gibi dizisi çıksa izlerim yemin ederim. Bir çiğköfte dükkanı sahibi bağlantılarından aldığı saf metil alkollu içecekleri dükkanında müşterilerine bahşiş karşılığı ikram ediyor. Kola 6tl, "Special kola" 30tl içinde whiskey. Bir süre sonra kendi mahallesinde gezen polisleri de ikramları karşılığında susturuyor. Sonrasında kazandığı paralarla kısa sürede met işine girip metli çiğköfte yapıyor. Dükkanın ismi los pollos çiğköftos mavi çiğköfte dürüm 300tl tutar.
  • Hocam bshsettiğinngibi.biyerde çalışıyorum, hatta işten uarım saat önce geldim. Silahlı kavga çıktı huzursuz geldim yine. Ayrıca bu sektörde işler bence biraz karışık ve maliyetler çok yüksek. Ben müzisyenim sahnede 7 kişiyiz sadece bizim gecelik maliyetimiz 2800 lira. Kapıda güvenlik harsonşar falan 5000 lirayı geçer günlük. Sigprta falan dedin mi.aylık bizim mekanda çalışan maliyeti(7müzisyen+5 garson+2 müdür+4 güvenlik) aylık minimum 250 binlira. Bunun uğraşo derdi bitmez.
  • Yer neresi ona göre tavsiye verelim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.