Şimdi Ara

Aynı Modelin Yan Sanayi Üretim Anakart Olabilir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar iyi günler. Eski bir dizüstü bilgisayarımın arıza sebebiyle anakartını değiştirmek amacıyla aliekspres sitesinden aynı modele ait anakart sipariş ettim ve gelmesini beklemedeyim . Yanlız sipariş ettikten sonra dikkat ettim ki benim dizsütünün üzerinde olan anakartın üzerinde acer logosu ve anakart üzerinde chipset diye bildiğim parçanın üzerinde intel logosu yazmasına karşın . Sitede sipariş ettiğim anakartın resimlerine baktığımda böyle logolar ibareler vs. yok . Sizce bu durum sorun olabilir mi çakma veya yan sanayi vs. üretim bir anakart mı bu ? Saçmalıyorsam kusuruma bakmayın cahilliğime verin


    Teşekkür ederim




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UzakyolSurucu -- 19 Aralık 2021; 16:29:13 >



  • yok saçmalamıyorsun. ama ülkede turbox adı ile üretilen markalara karşı öyle bi önyargı var ki insan tırsmadan edemiyor.

    anakart geldiğinde laptopa oturuyorsa, işlemciyi vs takınca görüntü veriyorsa kullan. sonuçta anakart mefta oldu ise bu eski bi laptop. tamamen etiketli anakart diye sana bi laptop parasından pahalıya satılacak üründense yan sanayi de olsa işin görücek bi ürün daha iyi olmaz mı?

    kısaca derdin işini görmek mi yoksa etiket takıntısı mı?

  • aliexpress sitesinden uzak dur bildiğin çakma ürünler üretiyor :) türkiyedeki her ürünün kopyası yan çakması bulunur o sitede. şimdi b550 ve z690 z760 anakartlar türedi uzak durun.


    bu arada turbox gtx 750 ekran kartı kullanıyorum 2 yıldır hiç bir sorun yaşamadım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiniori -- 8 Ocak 2024; 20:53:50 >
  • Shiniori S kullanıcısına yanıt

    ben de ticaretini yapotım. turbox 750 çoğu marka 750 den daha iyi soğutmaya sahip. dışardan dandik gözükse de iyi. tanınmış firmalar aynı kartı elsa diye kaktırdı millete. kimsenin gıkı çıkmadı. turbox olunca linçleniyorlar.

    ancak turbox un bayilere verdiği fiyatlandırmayı beğenmediğim için kesmiştim zamanında alış verişi. eğer ki düzgn fiyatlandırma yaparlarsa tekrar başlarım alışverişe.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.