Şimdi Ara

Gigabit Paketler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Superonline rezaletinden kurtuldum diye sevinirken 299 TL'ye Superonline kampanya ile 1 GBit internet veriyor FTTH kullanıcılarına. Telekom ise 100 üstü paketleri parasıyla bile vermiyor, ne zaman gelecek en azından 200 MBit paketler, yeni yıla deniyordu yine yalan oldu.



  • TürkNET Taahhütsüz gigbiet paketi 100TL veriyor da aynı süperonline de olduğu gibi kendi alt yapısı lazım..


    Bir ara GibirNET TT alt yapısı ile 200 Mbit lik paketleri satışa sürdü idi. Sonra şikayet üzerine BTK izni beklenmeye başlandı..


    TürkTelekom yönetim kurul üyeleri gerekeni yapacaktır.


    Gigabit Paketler
  • mehmet_alp M kullanıcısına yanıt
    Rezidansta oturuyorum, telekom odası olduğu için başka bir alternatif altyapı döşenmesi imkansız. Görmüştüm ama Telekom taahhütü de devam ediyor bir yandan. Telekom ne derse alıcaz ama demiyor bir şey
  • TurkTelekom altyapısı ile 100mbit üzerini daha çok beklersiniz Gigabit Paketler 2025e kadar garanti vereyim o hızları vermezler

  • Alternatif issler 200/500/1000 lik paketleri acikladilar hatta bastan bi kisa satista oldu bazilarinda ama sonra herhalde telekomdan fircayi yediler yakinda diye duzelttiler.
  • O üst paketler hikaye oldu herhalde. Bir ara ben de ha çıktı ha çıkacak konularına inanmıştım ama bir noktadan sonra saldım. Gerçi daha sonradan değiştirmezlerse üst paketlere taahhüte devam ederek geçiş yapılabiliyor. Sizin 100Mbps üzeri hızlara ihtiyaç duyma sebebiniz nedir? Oyunu 3 saat yerine 15 dk. da indireyim gibi bir şey değildir herhalde?  


    Alıntı

    metni:
    Rezidansta oturuyorum, telekom odası olduğu için başka bir alternatif altyapı döşenmesi imkansız.


    O zaman pek bir seçenek yok, Türk Telekom ile devam. Zaten kusursuz hizmet alıyor olmanız lazım. Ben de rezidansta oturuyorum, yönetimle konuştuğumda kimseden şikayet gelmiyor ama şikayet gelirse alternatifleri değerlendiririz demişlerdi. 500'den fazla daire var, yani millet hep memnun demek ki. Türk Telekom'da burada öyle bir hizmet sunuyor ki, kusursuz resmen.





  • MaximillianFoe kullanıcısına yanıt

    binanızada telekom altyapısı olması diğerlerinin gelemeyeceği anlamına gelmez.. uygun görülürüse firmalar getiriyor altyapıyı.. binamda hep türksat gpon var hemde türknet gpon var ama türknet henüz kutu koymadı yakın zaman da telekomda gelecek..

  • Der Meister. kullanıcısına yanıt
    Bufferbloat var ama napalım. Telekom odası olduğu için çok iyi yine de 7 blokluk rezidans. Direkt bölge müdürlüğünün bu yerleşkeyle ilgilenen ekibi var, hızlı müdahale ediliyor falan. Sorun yok yani ama bilgisayar mühendisi olduğum için her türlü yüksek hızlar avantaj sağlıyor. Cloud olsun diğer şeyler olsun. Kurumsala geçsem bile 100+ hız olmaması üzücü, teoride 10.000 bile verebileceklerken. Bakalım bekliyoruz, fiyat çekecekler altı üstü
  • Terabit paketler dünyada standart olunca bizde kotalı gbit paketleri görürüz Gigabit Paketler 

  • guya gelecekti aralikta

  • 2022'de de gelmeyecek anlaşılan. Kablo var hizmet yok.
  • 2071 yılında gelirse dua edin.

  • Bireysel sıradan kullanıcı için değişen, fark eden bir şey yok ne yazık ki. Bandwith Throttling, CGN IP, FTTH'ye rağmen komik tarifeler ve fiyatlar ile ne yapacağını şaşırıyor insan.


    Hiçbir şekilde bireysele yüksek, tarife fiyat sunmamaları daha üzücü fakat emin olun 1000 Mbps indirme, 20 Mbps yükleme hızı bile çeşitli engellemeler ile bir anlam ifade etmiyor veyahut resmi, teorik olarak kimse size mahkeme kararı olmadan hiçbir limitleme, engelleme yapılmayacağını garanti edemiyor.


    Popüler veya statü anlamında önemli bir kişi değilseniz firmalar için bireysel olarak bir öneminiz yok.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.