Şimdi Ara

Çok fena patlıyacaklar bence.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Asgari ücretten vergiyi kaldırdılar bakalım neler olucak.Mühendisler nediyecek bu duruma? 5000₺ maaş alan nediyecek 4300₺ maaş alan nediyecek? Öyle saçmaladılarki ortalık çok karışacak bence Nolucak herkes Asgari ücretmi alacak? Asgari ücretten yukarı alan oldu dielim Asgari ücret net 4250₺ 4300 net olsa yasal olarak diyeceklerki sen Asgari ücret almıyorsun 50₺ fazla alıyorsun bu 50₺ dan nekadar vergi alacaklar veya komple diyecek sen yasal olarak Asgari ücret almıyorsun vergi ödüyeceksinmi denecek.Birsürü soru çıktı ortaya bu işin içinde bir iş var görürsünüz Sadece Asgari ücrtten vergi alınmayacak ifadesi öyle su kaldırırki bütün iş Dünyası karışacak bence.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >



  • Boş yapma 13 milyon çalışanın hepsinin asgari ücrete kadar olan diliminden vergiyi kaldırdılar, okumuyorsunuz sonra cavcavcav

  • Vergi dilimi yukarı çekilirse, asgari ücret üstü çalışanların da gelir vergisi azaltılmış olacak.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çin modeline geçiyoruz dediler ya :))

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • JaReD22 kullanıcısına yanıt
    Oyle model yok medyanın kıçından birşey uydurması

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hadi canım yapma ya ciddimisin sen benim konuyu okudunmu? Ne söylemek istediğimi anladınmı? Asgari ücretten yukarı alanlar nekadar vergi ödüyecek onu söyledilermi peki? 6000 brüt alan bir çalışan nekadar vergi ödüyecek? Asgari ücretten vergi alınmayacak ifadesi Asgari brüt ücreti tutarını verirse ödemeyecek Onun üstünde alanlar nekadar ödüyecek?İşverenler fazla vergi vermemek için kaç kişiyi Asgari ücretli yapacak?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut291 -- 17 Aralık 2021; 18:26:35 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • aykut291 A kullanıcısına yanıt

    Tahammülüm yok artık uzun uzun yazacak, başkası açıklasın ben yoruldum


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dovahkiin kullanıcısına yanıt
    Fark etmezki 1. bakalım çekiceklermi? 25.000 den 60.000 çıkarsa iyi asgari ücretli vergiden kurtulacak. Ama sorun 7000 8000 brüt alan personeller onlar için çok büyük sıkıntı olucak hem 1. de ödüyecek hem 2. de ödüyecek olanlar olucak millete fazla maaş vermiyecekler verseler vergiye giricek.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • asgari ücret değil askeri ücret

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aykut291 A kullanıcısına yanıt

    Dostum asgari ücretin üstünde çalışanlar zaten bir zamanlar orta gelirli dediğimiz beyaz yaka/memur kişiler. Bu kesim RTE'yi sevmiyor, RTE de oy alamayacağı yere iyilik yapmaz. Benim de dahil olduğum (bir zamanların) orta gelir grubu bile isteye fakirliğe itildi. Yani ortada gözden kaçan bir adaletsizlik falan yok. Uzun zamandır asgari ücret % olarak, bu beyaz yakaya göre daha yüksek zam alıyor.

    Bunu şimdiye kadar fark etmemiş olmana şaşırdım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dovahkiin -- 17 Aralık 2021; 22:5:10 >
  • Dovahkiin kullanıcısına yanıt
    Valla bilmiyorum bekliyecez görücez bir kaç ay sonra nolucak.Benim kuzenlerden biri bir şirkette üst düzey yönetici aylık 12.000 brüt maaş alıyor şimdiden isyan etmeye başlamış napsak bizdemi asgari ücret alsak bunca yıldır okuduk kendimizi geliştridik sitres altında olmayan Asgari ücretliler bizden daha avantajlı oldu falan diyor.Demek istediğim bu yeni olay çok yüksek maaş alan kesimde yeni problem yaratacak.Evet Ülkede çoğu kişi Asgarı ücret alıyor zaten ama bir okadarda yüksek maaş alanlarda var yok değil Şirketin üst düzey yöneticeri kıdemli mühendisler bunlara haksızlık yapıldı.Benim için birşey yok ben Asgari ücret alıyorum bana yaradı ama bu ilerde nasıl sorunlar ortaya çıkaracak bekliycez görücez.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • devletimiz isini bilir, bir sey olmaz  

  • Devletten iyi mi bileceksin

  • Asgari ücret = ortalama ücret olduğu için diğerleri maaş zammı beklemesin...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.