Şimdi Ara

Gebze/Darıca hakkında bilgisi olanlar yardım edebilir misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar önümüzdeki hafta içinde gebze civarında ev kiralamam lazım. Gebzede hangi mahalleler güvenlidir, hangi mahalleleri tavsiye edersiniz. Darıca taraflarında hangi mahallelerde yaşanır bu konuda tavsiye verebilecek olan varsa yorumlarını öğrenmek isterim.

    Gebze, darıca vs hakkında hiç bilgim yok ancak internetten okuduğum kadarı ile bazı mahalleleri sıkıntılı oluyormuş. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SHADOW -- 17 Aralık 2021; 14:19:28 >



  • selam, darıca kira olarak gebze tarafından daha uygun olmakla birlikte daha sakin yerlerdir, gebze daha çarşı pazar ve kira olarak bir tık yüksektir. gebze darıca arasında pek bir mesafe yok iç içe diyebiliriz. gebze mahallerini bilmiyorum. fakat darıcada kazım karabekir, fevzi çakmak, abdi ipekçi mahalleleri kira olarak normal ve sakin muhitlerdir. fevzi çakmak mahallesinde ikamet etmekteyim. sıkıntılı mahalle hakkında bir bilgi sahibi değilim, en azından bu saydığım 3 mahallede bir sorun yaşamazsın. arabanız yok ise istasyon mahallesine yakın mahallelerde kalmanızı öneririm. bu saydığım üç mahalle istasyon mah. ne yakındır. özellikle kazım karabekir. genellikle doğudan göç alan insanlar kalır darıcada fakat sıkıntılı aileler değillerdir bilgilendireyim dedim. Kars ve Erzurum nüfusu çok fazladır. bayramoğlu daha yazlık makanı olmakla birlikte tuzlaya daha yakındır. darıca gebzeye uzak kaçmaktadır. sırasöğütlerde öyle denebilir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nitroslive -- 17 Aralık 2021; 15:1:57 >




  • nitroslive kullanıcısına yanıt

    evet haritadan baktıgım kadarıyla zaten gebze darıca birleşmiş gibi, dediğiniz mahallelere bakayım hocam, marmaray durağının alt tarafında sanırım abdi ipekci mahallesi, dün biraz bakmıştım haritalardan.


    Sıkıntılı mahalle olarak istasyon mahallesini tavsiye etmemişlerdi internetteki yorumlarda ancak tabii eski yorum oldugu için oralar değişmiş vs de olabilir onu bilmiyorum.


    Bayramoğlu biraz uzakta ve sanırım daha elit bir semt gibi denize yakın oldugundan dolayı daha pahalı sanırım. Dediğiniz mahallelere bakacağım, yardımınız için teşekkürler :)

  • gebze hakkında bilgi almak için UP

  • beylikbağından uzak dur. iş için mi geliyorsun. çayırova mutlukent ve çağdaşkent de iyidir.

  • Night King kullanıcısına yanıt

    evet is icin gelecegim hocam

    baris mahallesi ve kirazpinar toki hakkinda fikriniz nedir acaba? Mutlukent sanirim diger yerlere gore kira olarak daha pahali ve kiralik ev pek yok gibi oralarda su an :/

  • SHADOW kullanıcısına yanıt

    dediğin yerleri bilmiyorum maalesef. mutlukent evet bi tık daha pahalı ama daha elit bir yer. genelde beyaz yakalı var.

  • Darıca'nın havası Gebze'den daha kirlidir. O yüzden gece yattığın zaman hiç uyumamış gibi dolaşırsın söyleyeyim.


    Gebze'de en iyi mahalle Arapçeşme Mahallesidir. En az problemin olduğu yer, merkezidir. Hastanelere ve çarşıya genel olarak yakındır. Belediye'de aynı mahallededir.

  • 6 yıl önce hayvanat bahçesine götürdüm aileyi.

    Etrafı görünce içeri girmekten vazgeçtim ve arabada saatlerce bekledim, iyi ki öyle yapmışım:

    Gözümün önünde veledin biri sokakta bekleyen tüm arabaları tek tek çizdi.

    Kovaladım ama kaçtı...

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.