Şimdi Ara

2 Kasımda dolan sözleşme ve evden çıkarılmak istenmem.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Daha önce konu açmıştım yardımcı olan arkadaşlarımız olmuştu hepsine teşekkür ederim.

    Evi bana kiralayan emlakçı; Ekim'in sonunda; sözleşmem dolmadan 6 gün önce beni arayıp ev sahibinin ihtiyacı var çıkmanız lazım falan dedi, bende haklarım var ama müsait değilim sonra konuşuruz dedim kapattım sonra buraya konu açtım. Arkadaşlar sözleşme bitiminden 1 ay sonrasına kadar yazılı ihtar ya da dava vs olmazsa 1 sene uzar dokunamazlar demişlerdi o konuda, bende bunun rahatlığı ile oturuyordum.


    Bir süredir de aramıyorlardı açıkçası, yazılı ihtar vs'de çekmediler bende herhalde saldılar dedim ama bugün tekrar arandım önce ev sahibi tarafından çık ben oturucam vs dedi bende izah ettim sonra emlakçı ile bir konferans yaptılar. Yani üçümüz telefonda konuştuk. Ev sahibi tabi çok sesini çıkarmadı.

    Açıkçası önceden hiç konuşulmamıştı ama benimle birden fiyat konuşmaya başladılar ve sözleşmede yazmamasına rağmen kendi kendime yaptığım tefe tüfe oranında zammı " sen neden kendi kendine zam yapıyorsun kiraya " diyerek sert bir tepkiyle karşıladılar.. Sonra bana karşı tehditvari konuşmalarda bulundu emlakçı, ben emlakçıyım kapına da gelirim, ararımda falan dedi ben hiçbir şey söylemedim ama tüm konuşmaların ses kaydını aldım. En son mevcut ödediğim miktara 200 daha koyarım fazlasını veremem dedim,(zaten 200 koymuştum yani toplamda 400 tl zam yapıyorum kendi insiyatifimle) onlarda 600 daha koy dediler (yani mevcut kira +800),

    şu an hiçbir hakları olmadığını bildikleri için zorluyorlar beni. Sizce bu durumda ne yapayım ? Güvenlikli bir sitede oturuyorum ve emlakçı beni böyle tehdit edebiliyor. Orta yolunu buluruz illaki falan diyip kapattılar, sürekli geriliyorum bunlar böyle davrandıkça. Başımdan gitmeyecekler anlaşılan.








  • Siz normal kiranızı ödemeye devam edin. Hiç bir şey yapamazlar kısa vadede



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sertosman -- 14 Aralık 2021; 19:44:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.