Şimdi Ara

Bosch WAV28KH0TR ve Bosch WAX28EH1TR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • WAV28KH0TR ve WAX28EH1TR arasında kaldım.Birisi 8 serisi diğeri homeprofessional.WAV olanın eksileri 9 kg olması,idos var ancak otomatik dozajlama sistemi yok.WAX olanda her ikiside var görünüyor.Açıkçası farkları nedir aynı şey mi yoksa yanlış mı yazılmış pek anlamadım.Onun dışında 8 seri olanın ekranı led ve daha kullanışlı görünüyor.wax serisi 10 kg daha ağır.Extra olaral allergy plus ve leke çıkarma programı var wax serisinde.

    Fiyat olarak çok fark yok özelliklerde fazla fark yok.Ancak wav serisi daha yeni ve modern duruyor ekranı filan.Sizce hangisini seçmeliyim.?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zultaran -- 12 Aralık 2021; 22:39:36 >



  • home professional alın

  • Çok emin olmamakla birlikte homeprofessional serisi 8 serisinden eski bir model.Bunu hangi özelliklerine bakarak değerlendirdiniz hangi özelliği bahsettiğim modele göre ağır basmakta.Yardımcı olursanız sevinirim.

  • aksine WAX WAV serileri 2020den sonra çıkan seriler home professional serinin en üstü serie 8 de dijital bir ekran yer alırken home professionalda bilgisayar ekranı gibi herşeye müdahale edebildiğiniz çok geniş özellik skalası var ekranından dolayı home professional serie 8 den daha iyi bütçe yetiyorsa serie 8 yerine tercih edebilirsiniz

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.