Şimdi Ara

Alan Wake 2 [PC ANA KONU]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
713
Cevap
29
Favori
30.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Alan Wake 2 [PC ANA KONU]GameSpotyoutube
    Alan Wake is back. During the 2021 Game Awards revealed a new startling teaser trailer. The game is expected to launch 2023.
    https://www.youtube.com/watch?v=j_l8ZYXrTT0&feature=youtu.be

    Çıkış tarihi 10/27/23


    Epic de 599tl https://store.epicgames.com/en-US/p/alan-wake-2



    Son gameplay

    Alan Wake 2 [PC ANA KONU]Game Informeryoutube
    Alan Wake 2 stars dual protagonists – Alan Wake and Saga Anderson – and we're taking a look at Alan's side of the story! This demo unfolds a few chapters into the game and sees the tortured author explore the sinister Oceanview Hotel in search of an escape from The Dark Place. Join Marcus Stewart and Kyle Hilliard as they show off a nice slice of the upcoming game and provide give hands-on impressions from playing it. // S U B S C R I B E Don't miss any of our video features or exclusive coverage! Subscribe to the channel: https://www.YouTube.com/GameInformer?sub_confirmation=1 // FOLLOW US ON SOCIAL Twitter | https://www.twitter.com/GameInformer Instagram | https://www.instagram.com/GameInformerMagazine Facebook | https://www.facebook.com/officialgameinformer/ // READ GAME INFORMER MAGAZINE 1 Year Digital Subscription for $14.99: https://www.gamestop.com/poweruprewards/ 1 Year Physical Subscription for $19.99: https://www.gamestop.com/poweruprewards/ // M E R C H Show off your love for Game Informer – Stickers, phone cases, mugs, and t-shirts: https://www.gameinformer.com/merch
    https://www.youtube.com/watch?v=xdR2soL3zr8&feature=youtu.be

    Hadi hayırlısı




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TORU-NAGA -- 15 Ekim 2023; 19:32:12 >







  • Ayrica Poets of The Fall ne efsane bir grupmus. Anger's Remorse muthis. Oyun sinematik sunum nasik yapilir dersi vermis. Bu tur oyunlara bayiliyorum. Yilin oyunu oldu benim icin.

    Bence boyle bir Max Payne oyunu da gelecek. Cok ozlemisiz Max Payne evrenini. Nasil yakisir su ture su atmosfere of.

    Bir de path tracing veya ray tracing ben de baata ne gereksiz diyordum ama ciddi etkiliyor atmosferi arkadaslar. Cidden bir filme donuyor Pt acinca. Evet cok performans yiyor ama simdiye kadar yapilmis en teknolojik grafik olayi.

    Yani pt hic gormesek evet eksikligini cekmeyiz belki. Ana sinematij grafikler istiyoruz neticede. Ve gorunce ac kapa yapinca o farki goruyorsunuz. Isiklarin dogalligi, homojen dagilmasi, golgelerin uzaklik hesabina gore belirlenmesi. Bunlar oyunlara cok saglam derinlik katan seyler. Cok buyuk performans yiyorlar ama kolay isler degil. Umarim ekran kartlari su PT yi kaldiracak guclerde standartlasir hepimiz ulasiriz ve PT artik her oyunda yayginlasir. Cok saglam sinematik grafikler gorecegiz onumuzdeki senelerde. Alan Wake 2 bunu buram buram gosteriyor.

    Mesela HDR tek basina bir ise yaramaz, yansima tek basina yaramaz, global illumination tek basina yaramaz. Ses dizayni tek basina yaramaz. Ama bunun gibi detaylari ust uste koymak her biri sandvice koyulan bir malzeme daha demektir. Sadece oyun oynamak isteyenin bunlara ihtiyaci yok. Tak kulakligi 1080p monitorde 200 fps birbirini vur. Ama sinematik deneyim isteyen biriyim ben. Bunun icin ortam kurmus, Atmos ile desteklemis. Sirf koltuguma yayilayim da oynayayim diye. 30 Fps olsun bitti gitti bana.

    Atmos demisken ayrica AW2 nin o kadar muazzam bir Dolby Atmos destegi var ki. Tavan hoparlor kullananlar anlamistir farki. Tavan hoparlorlerime can verdi oyun. Ne zamandir boyle guzel calismiyorlardi. Filmler su oyun kadar iyi kullanamiyor Atmosu oyle diyeyim. Yagmur sulari, helikopter gecisleri, ustten birinin yurumesi, fisiltilar, ormanda ucan kuslar, yapraklarin hisirtisi. Hepsi object olarak tavandan geliyor eger ustunde olusuyorsa o sesler. Muazzam bir deneyim yasatiyor bu oyun. Buyuk emek var ya.

    Crysis zamanindan beri sesiyle goruntusuyle teknolojisinden etkilendigim sayili oyunlarin en basina yerlesti AW2

    Oyunu daha fazla oynama fırsatım oldu ve kesinlikle herkese tavsiye ediyorum.


    Yıllardan olan bir geyik vardır 'grafikler benim için hiç önemli değil' diye. Bu bana biraz 'cool' gözükmek için söylenen bir yalan ya da abartılı bir laf gibi geliyor. Grafikler önemli değilse yani upgrade yapmayın ya da metin tabanlı bir sürü oyun var, hiç aşırı popüler olmuş metin tabanlı bir oyun bilmiyorum. Tabi ki grafikler her şey değildir ama sizi atmosfere sokan çok önemli parçalardan biridir. Nasıl görsel efektleri eski bir korku filmi çok iyi olsa bile sizi korkutmaz aynı şekilde çok iyi gözüken bir oyunda daha etkileyici bir hale gelir. Grafikleri ortalama ama hikayesi çok iyi bir oyunu tercih ederim fakat baştan 'grafikler önemsiz' demek bana doğru gelmiyor.


    Alan Wake 2 çok iyi bir oyun olması dışında teknoloji olarak next gen bir oyun. Forumda bazen aldığı ürünü övmek için arkadaşlar abartıyor ama ben 3080'den 4080'e upgrade yaptığımdan beri çok bir fark göremedim. Cyberpunk 2.0 dışında 'iyi ki upgrade yapmışım' pek demedim açıkçası. Sadece oyunlar bozuk çıkmaya başladı ve ben normalde 3080'in rahat açması gereken fakat oyun bozuk olduğu için 3000 serisi kartları kullananların sorun yaşadığı oyunları 4080'de rahat oynamaya başladım. Cyberpunk 2.0 dışında iyi ki upgrade yapmışım dediğim oyun Alan Wake 2 oldu.


    Grafikleri zaten şahane ilk oyun bana kontorü verdiği zaman ben açıkçası izlediğimi sadece CGI video sanıyordum. Oyun çıkmadan da resimlerine, görsellerine bakmamıştım. Hatta sistem gereksinimlerini görünce yine bozuk oyun geliyor demiştim fakat oyun teknolojik olarak her açıdan şahane. Grafiklerin iyi olması dışında oyun bir yükleme süresi olmadan çevreyi çok büyük şekilde değiştiriyor. Zaten istediğiniz an başka alana geçiyorsunuz ve Alan Wake yazar olduğu için bekleme süresi olmadan etrafı hikayeyi baştan yazarak anında değiştirebiliyor. Teknolojiden anlamam ama sanırım bu yüzden mesh shader kullanıyor ve bunu zorunlu istiyor.


    Grafiklerin iyi olması dışında sesler, ortam kısacası atmosfer gerçekten harika. Oyunun başlarında ufak bir boss dövüşü var. Yani boss çıkıyor sıkıyorsunuz, kayboluyor sonra geri geliyor tekrar sıkıyorsunuz. Aslında mobil oyun boss dövüşü bir olay. Fakat sesler, grafikler, ortam sizi başarılı bir şekilde kendine bağladığı için büyük bir olay oluyor havasına giriyorsunuz, bir de üstüne en zor modda oynadığım için baya gerildim.


    Oyun bana Evil Within 2 ve Resident Evil 4'ü çok andırıyor, fakat bu oyunlardan daha başarılı geldi. İlk Evil Within bence çok başarılı bir oyundu ve konuyu merak ediyordunuz. İkinci oyunu da çok seviyor olmama rağmen ilkinden dolayı konuyu bildiğimiz için gerilim hissi gitmişti. Yani nasıl olsa olan tüm saçma olayların sebebini biliyorduk. İlk Alan Wake oyununu oynadığımız için yine konuyu biliyoruz ki herkese oynamasını ya da tekrar oynamasını tavsiye ediyorum çünkü direk bittiği yerden devam ediyor aslında arada 13 yıl olmasına rağmen. Olayı biliyor olmamıza rağmen şu an oyunda ilerde ne olacak diye merakla bekliyorum. Durumu biliyoruz, bu saçmalıklar neden oluyor onu da biliyoruz fakat oyun bunların üstüne ekstra bir gizem daha atıyor.


    Remedy küçük bir ekip olmasına rağmen kalitesini yine ortaya koyuyor. Normalde 'connected universe' ve 'jump scare' işlerini hiç sevmem. 'Jump scare' bana boş korkutma tekniği gelir ki çoğu zaman da korkutmaz. Bu iki sevmediğim olayı Remedy çok iyi bir şekilde yapıyor. Oyunda jump scare çok var fakat rahatsız hiç etmedi hatta sanki böyle bir oyunda olması gerekiyor gibi geldi. Connected universe olayı da Control'de zaten iyice açığa çıkmıştı. Hatta Youtube üzerinden 3 saatlik tüm Remedy oyunları nasıl bağlı diye analiz yapan videolar bile bulabilirsiniz. Alan Wake 2'de de açık açık tekrar belli ediyor her şeyin bağlı olduğunu ama çoğu eserin yaptığı gibi 'bak bak hepsi bağlı birbiri ile baksana' şeklinde yapmıyor. Zamanında Marvel'in iyi olduğu zamanlarda yaptığı gibi çok ince şekilde yapıyor.


    Oyun çıkmadan önce 'niye zenci karakter' var gibi yorumlar görüyordum arkadaşlar USA'de yaşamıyorsunuz bunlar sizin sorununuz değil, EU'da yaşayanlar için de geçerli. Bu diversity işleri USA'in sorunları başka ülkelerin umursadığı sorunlar değil. Adamların zaten kültürünü tüketiyoruz sürekli bir de dertlerini ithal etmeyelim. Yabancı forumlarda da konuşuluyordu fakat yeni karakter çok iyi olmuş ve oyuna neden eklendiğini zamanla anlıyorsunuz. Yeni karakteri ve davaları çözme mekaniğini çok beğendim. Aynı zamanda Sam Lake abimizin suratını James McCaffrey'in sesini tekrar duymak beni çocukluk zamanlarıma geri gönderdi. Sonuçta ilk Max Payne'i oynarken bu sesi ve yüzü az görmedik.


    Fakat oyunda hoşuma gitmeyen iki kısım var. Birincisi oyunu en zorda oynuyorum ve ilk dodge zamanlamasına alışana kadar bol bol öldüm. Oyun genelde sizi kısmen açık ve büyük bir alana bırakıyor ve doğal olarak bir sürü toplanacak item var haritada. 3-5 item topladınız, bulmaca çözdünüz fakat öldünüz oyun bazen bu topladıklarını saymıyor öldüğünüz için tekrar baştan toplamak ya da her item aldığınız da save almanız gerekiyor. Aynı zamanda açık alan olduğu için bazen girdiğiniz yerlerde düşmanları yok etseniz bile tekrar oraya bakayım dediğiniz zaman düşmanlar tekrar orada spawn oluyor. Bunların dışında hoşuma gitmeyen bir kısım görmedim oyunda.


    Kısacası oyun oynuyorum diyen herkese Alan Wake 2'yi tavsiye ediyorum.

    Merhaba Yazar ,


    33 saatin sonunda Hard zorluk seviyesinde 1 başarım bugda kalmış şekilde %99 olarak oyunu bitirdim. Öncesinde 1 Ana oyun, 2 ek paket, 1 Standalone şeklinde maraton yapmıştım.


    Öncelikle oyunu çok beğendiğimi belirtmeliyim. Bu yıl çıkmış Resident Evil 4 Remake ile birlikte oynadığım en iyi oyun diyebilirim. Hatta benim için yeni nesil hissettiren ilk oyun da oldu kendisi.

    Grafikleri, Sanat Yönetimi, Mekanikleri ile çok iyi bir yapım olmuş. Bu konuda Remedy kendini aşmış. Gelecek olan Max Payne Remake'i konusunda oldukça ümitliyim.


    Oyun bildiğiniz gibi 2 ayrı karakteri işliyor, bu yüzden ilerleyiş de iki ayrı safhada yaşanıyor. Birincisi bizim psikodeli Alan'ımız, diğeri de seriye yeni giren yarı-viking Özel Ajan Saga ablamız.

    Alan başkanı kontrol ettiğimiz bölümlerde oyun Psikolojik-Korku oyunu şeklinde ilerlerken Saga'lı kısımlarda ise Survival-Horror ve Dedektiflik şeklinde ilerliyor. İki ayrı Dünya da çok özenle yaratılmış. Grafikler ve ışıklandırma ile bu durum desteklenmiş. Tebrik etmek gerek.


    Oyunun dünyası özellikle Control'ün de eklenmesiyle genişlemişti. Lore yeni karakterler ve hikayeleri ile de büyümeye devam ediyor. Yeni eklenen Saga ve Alex Casey karakterleri özellikle iyi yazılmış. Kendinizi eski 80-90'lı yıllarda geçen Gizem/Gerilim-Macera türündeki Dedektiflik hikayelerinde buluyorsunuz. Hatta ve hatta Film-Noir bile diyebiliriz. Bunda yazar kadrosu ve uçuk Sam Lake'in katkısı büyük. Casey karakterini de canlandırarak buradan David Lynch'e selam çakmış. Se7en ve Twin Peaks göndermeleri oyunda zaten bol bol mevcut.


    Control'den tanıdığımız Ahti abimiz yine rolünü yenilemiş. Hatta grubu ile şarkısı bile var.  Buna ilaveten Vikings dizisindeki Kral Harald rolü ile tanıdığımız abimiz de oyunda yer almış. Özellikle abisi ile yaptığı Technopat videoları tadındaki reklam fimleri ise eğlenceli olmuş. -Öyle mi Jaakko.. - Öyle Ilmo.. 


    Filmler demişken Remedy bu konuda işi arşa çıkarmış. Klasik Remedy oyunlarındaki Oyun/Live-Action videoları bu yapımda uç noktaya varmış. Adamlar bildiğin kısa film ve Tonight Show bile çekmişler yahu. İnanılmaz bir emek ve iş gücü var. Adamlar firma karakteristiklerinden vazgeçmiyorlar ne olursa olsun. Özellikle bu oyunun Pandemi döneminde geliştirildiğini farz edersek.. 

    Grafikler ve sesler ise dediğim gibi aşmış durumda. Özellikle grafiklere hayran kaldım. RTX 4080 ekran kartı ile 1080p RTX ve 4K ultra çözünürlüklerde oyun çok iyi duruyor. Her ne kadar oynamasam da güvendiğim yorumlar göre Horizon Forbidden West ile birlikte yeni nesil grafik sıçramasını yaşatan oyun olmuş diyebilirim. Işıklandırmaların kullanımı ile de çok güzel ve gerçekçi görüntüler ortaya çıkıyor. Keşke Steam'e gelseydi de bir sürü ekran görüntüsü alsaydım.  

    Sesler ve müzikler ise çok çok iyi olmuş. Özellikle oyunu bitirdiğimde Youtube'da dolaşırken karşıma çıkan Making videosu ile bir kez daha hayran kaldım yapıma. Oyun için özellikle Pandemi döneminde yapılan emeğe dediğim gibi saygı duymak gerek. OST kısmında ise ilk oyundan daha iyi parçalar yapılmış. Akılda kalıcı şarkılar mevcut.


    Oyunda bu kez vuruş hissi var. Az biraz gore seviyesi de arttırıldığı için bu da olumlu yansımış bence oyuna. Daha ilk sahnede "dalgayı" görmek ise pek olumlu değil tabii.  

    Karakterlerin kendine has mekanikleri ise oyunda farklılık yaratmış. Alan'ın Yazar Odası, Saga'nın ise Zihin Odası var. Özellikle Zihin odası oyunda çok önemli bir yer kapsıyor. Dedektiflik kısmının çoğu buradan ilerliyor. Bu başlıkta oyunun son yarım saati odada geçti derken anlamamıştım anlamını oyunu daha oynamadığım için. Şimdi ise anladım.  


    Oyunun olumsuz taraflarına gelecek ise tabii ki Jumpscare kısımları. Özellikle ilkinde acayip sıçradım. Genelde bu kadar boş bulunmam veya etkilenmezdim. Sonrakilerde hazırlıklı olduğum için sıkıntı olmadı ama yine yer yer korkuttu. Fazla abartmışlar bence.

    Bunun dışında Combat çeşitliliği hala az geliyor benim için. Işığı tut, armoru kır ve zayıf noktasından vur. Control sonrası yavan kalıyor. Ama bunun bir Aksiyon oyunu olmadığını da akıldan çıkarmamak gerek. Ne yapalım Seriyi de bu şekilde seveceğiz.


    Son olarak oyunu Anonymous çevirisi ile bitirdim. Yama çıktığı gibi indirdiğim için bir kaç noktada kelime ve eksik çeviriler vardı. Onun dışında sağlam bir yama olmuş.


    Oyun klasik bir Remedy oyunu gibi yine aslında bitmiyor. Çıkacak ek paketler ile hikaye devam ettirilecek. Bizim Alan yine başına açtığı belaları sonuçlandırmaya çalışacak. Biz de şiddetle çıkışlarını bekleyeceğiz. Remedy, adamsın la. 



    Alan, Wake Up la Artık. 



    Remedy Entertainmentyoutube
    Alan Wake 2: Chapter Songs is a compilation of seven unique tracks specially crafted for Alan Wake 2. Follow You into the Dark (featuring RAKEL) is the first single from this collection. Follow You into the Dark (featuring RAKEL) out now: https://lnk.to/AWIIFYITD Writers: Teemu Javanainen, Jussi Tiainen, Sindri Már Sigfússon, Sam Lake Producers: Heviteemu, Sindri Már Sigfússon Alan Wake 2: Chapter Songs features several of Finland’s most popular artists, composers, and producers from Fried Music. Alan Wake 2 launches October 27th. Pre-purchase and find out more at https://alanwake.com Follow Alan Wake: Twitter: http://twitter.com/alanwake Facebook: http://facebook.com/alanwake Instagram: http://instagram.com/alanwakeofficial #AlanWake #AlanWake2
    https://www.youtube.com/watch?v=IzTrJ3RxeNQ


    Doom Slayer TVyoutube
    Alan Wake 2 OST - Ahti - Yötön Yö Edit 4K ("Local Girl" Chapter Return 4 Music)
    https://www.youtube.com/watch?v=lOInmzMYuHI

    20 saat sonunda bitirdim, tam 20 saat sürdü bir tık fazla oyalandım, sağa solu araştırdım. Çok beğendim, oyun benim istediğim tarzda ilk başladığım zaman True Detective + Fargo dizisini izliyorum sandım, başlangıç muazzamdı. Sonra SH ye dönüştü biraz da Blair Witch'a döndü. Bu harita bakma olayı tam SH olmuş, baya esinlenmeler var. DLC'leri iple çekiyorum.  


    Remedy'nin sınırlarını zorladığı oyun olmuş, yıllardır bekliyorduk ama bu kadarını beklemiyordum şahsen 10/9'luk bir oyun olmuş. Umarım Yılın ödülleri'nde hakkını verirler bu oyunun arada kalmaz. Bu yıl baya çekişmeli geçicek zaten, hakkında hayırlısı.  


    Bir sonra ki projeleri muhtemelen Max Payne 1-2 Remake olucak, üretime geçmişler. 2027 gibi oynarız, o günleri görürsek artık, kısmet :)

    Ben de oyunu az önce bitirdim (20 dakika "credits" izledim ama müzikler güzel olduğu için akıp gitti; bu arada yapım ekibindeki Genç Öncü'ye selam olsun).


    İlk "credits" bittikten sonra bir sahne daha var, bitmesini beklemeden yazıları geçince bu sahneyi gözden kaçırma olasılığına karşı yazayım dedim.


    Gelelim oyun hakkındaki düşüncelerime...


    Alan Wake 2 bence Remedy'nin ve Sam Lake'in başyapıtı olmuş. Işıklandırma ve yön bulma problemlerini, zaman zaman yaşadığım hep aynı yerde dönüp duruyormuşum hissini ve özellikle Saga'lı kısımların fazla karanlık (hikaye tonu değil mekan tasarımı anlamında) olmasını saymazsak yapım kalitesi, olay örgüsü ve hikayesini sunuş şekliyle benim için Resident Evil 4'ü geçerek yılın oyunu oldu (RE4'teki bulmacalar, aksiyon ve oyun mekanikleri daha eğlenceliydi, kabul ancak Alan Wake 2'nin de RE4'e göre daha eşsiz bir deneyim sunduğunu düşünüyorum).


    Oyunda inanılmaz, hatta insanüstü bir emek var. Her şeyiyle dev bir prodüksiyon (doğal olarak bu konuda Sam Lake'in çabası inkar edilemez; bölüm sonundaki şarkıların sözlerini bile Lake yazmış). Alan Wake 2, çatışma mekanikleri değil hikaye anlatımı ve gizemleri çözmenin yarattığı tatmin hissiyle öne çıkan bir oynanışa sahip. "Sıkıp geçeyim" kafasındaysanız zevk almazsınız. Ancak oyun görsel ve işitsel o kadar çok -aynı zamanda ilgi çekici- materyal sunuyor ki tüm parçaları birleştirince asıl oyun mekaniğinin hikayenin ardındaki sırları aydınlatmak olduğunu anlıyorsunuz. Yine de söylemeden geçemeyeceğim; çatışma sırasında kullanması zaman alan sağlık ekipmanlarına çok sık gereksinim duyuyorsanız oynayış tarzınınızı gözden geçirmenizde yarar var.


    Dark Place ve Clicker'ın ne olduğuna dair ilk oyundaki soruların bir kısmına üstü kapalı şekilde Control'da yanıt almıştık zaten. Her ne kadar yeni ve daha büyük gizemler yaratsa da ("Kim ulan bu Warlin Door?!") Alan Wake 2, ilk oyundaki tüm sır perdesini aydınlatırken Ahti'nin Control'daki varlığını ve hikayeyle bağlantısını açıklayıp Control'daki gizemlere de el atıyor, hatta Quantum Break'e bile ucundan dokunuyor (ileriki oyunlarda bu bağlantıları daha güçlü bir şekilde görebiliriz).


    Alan Wake 2, ilginç konusunu bir kenara bırakırsak, özünde bir "Kahramanın Yolculuğu" hikayesi. Bu sefer iki kahramanımız var ve ayrı ayrı ikisiyle oynadığımız kısımlar -çatışma mekaniklerinin benzerliğini saymazsak- farklı oynanış tarzları, farklı keşifler ve birbirine benzemeyen ancak aynı ölçüde tekinsiz mekanlar sunuyor. Bana göre Saga Anderson'ın hikayesi Alan Wake 2'de tamamlandı. Ancak Sam Lake belli ki iyi bir hikayenin sonunun okuyucuya (oyuncuya) bırakılması gerektiğini düşünüyor; bu nedenle Saga'nın sonunu beğenmeyenlerin çıkması kaçınılmaz (eminim Lake bu sonu yazarken gelebilecek eleştirileri göze almıştır).


    Bazılarının aksine, ben finaldeki Saga'lı "Düşünce Odası" kısımlarını da beğendim. Evet, bu kısım oynanış anlamında size pek bir şey bırakmıyor ama karakterin iç çatışmasını ve kendi benliğiyle verdiği savaşın sonucunu oyuncuya o kadar güzel geçiriyor ki kahramanın yolculuğunda sona geldiğinizi net bir şekilde anlıyorsunuz. Bölümün amacı zaten karakterinize kendi sonunuzu yazacağınız kısma ulaşmadan önce size biraz zaman tanırken karakterle ilgili bir çözümleme sunmak. Tabii Düşünce Odası'nda verdiği savaşa tanıklık ettikten sonra Saga'ya umutsuz bir son yazmak isteyenlerin sayısının fazla olacağını sanmam.


    Alan Wake 2, sindire sindire, her şeyi didik didik ederek, olaylar ve karakterler arasındaki bağlantıyı kurabilmek için ağırdan alınıp üzerinde düşünülerek oynanması gereken oyunlardan biri. Normalde kolaycılığa kaçılarak oyuna eklendiğini ve nadir durumlar hariç oyunun akışından koparma riski taşıdığını düşündüğüm için uzun yazılar okuyup, ses ve görüntü kayıtlarına zaman ayırmaktan imtina eden bir oyuncu olmama rağmen bunların Alan Wake 2'de hikayeye ve oyuna yedirilme şekli beni hiç rahatsız etmedi.


    Sonuç olarak, burada yazdıklarımı görme olasılıkları çok çok düşük olsa da yaşattıkları unutulmaz deneyim için başta Sam Lake olmak üzere, tüm yapım ekibine şükranlarımı sunuyorum. Her oyun bir mucizedir. Ve iyi ki hâlâ böyle oyunlar yapılıyor.


    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    "It's not a loop, it's a spiral".
  • 2022'de geleydi iyiydi buna da şükür ölmez de sağ kalırsak Allah'ın izniyle oynarız.

  • İlk oyun güzeldi ama şahsen etkileyici değildi bence. Bu oyunda bir Control etkisi yapmasını bekliyorum Remedy'nin Alan Wake 2 [PC ANA KONU] 

  • Oyunun duyurulmasına çok sevindim de başka hoşuma giden bir durum da Sam Lake’in açıklaması oldu. Lake ‘ilk oyun korku ögeleri barındıran bir aksiyon oyunuydu ama Alan Wake 2 direkt survival-horror bir yapım olacak’ dedi. Bunu duymak oldukça sevindirdi beni, şöyle Evil Within 2 havasında bir iş olsa tadından yenmez

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • psycho90 kullanıcısına yanıt

    Evil Within gibi olsa yemede yanında yat hocam inşallah benim de istediğim bu yönde umarım ilk oyundan biraz daha farklı yöne çekilir biraz RE 4 + Evil Within kafasını istiyorum. Özellikle Evil Within 2 gibi ufak ufak açık dünyamsı olmuştu onun gibi keşfetmeye yönelik alanlar olsa vs muhteşem olurdu. 2022 Yaz aylarında sanırım daha geniş kapsamlı oyun hakkında bilgiler gelicekmiş.


    Geçen gün Steam'den aldım Evil Within'in ilk oyunu indirdim-girdim sonra 10fps lerde kasım kasım kasıyor bozuk çıktı iade ettim şimdi mecburi korsana başvurdum yağ gibi akıyor oynuyorum. ( orjinal sürümde niye böyle oldu anlamadım çok üzüldüm valla. )

  • Hocam ilk oyun teknik olarak çok sıkıntılıydı zaten, korsan veya orijinal herhangi bi şekilde sıkıntısız oynayabilmeniz büyük olay yani Alan Wake 2 [PC ANA KONU] 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 yıl önce ki sistemim olsaydı can çekişirdi de şuan ki sistemim über olduğu için no problem.Alan Wake 2 [PC ANA KONU] 


    yalnız oyun harbi çok iyi özellikle dar alanlar da yine fenalık geçiriyorum insanı fena geriyor. İkinci oyunda o dar alanları azalttılar tabi bazı bölümlerde yine daralıyordu ama ilk oyun gibi o dar alanlar gibi etki etmemişti ben daha çok keşfetmesini çok hoşuma gitmişti aha şurada ne var ne çıkıcak oradan oraya girince çok mutlu oluyordum maalesef bu tarz oyunlar az çıkıyor özellikle RE4 Remake ve Alan Wake 2 gelecekte bizim gibi survival&horror severler için büyük nimet. Alan Wake 2 [PC ANA KONU] 

  • İlk oyunu korku-gerilimden çıkıp Gears’a bağladığı aksiyon bölümleri dışında ben de severek bitirmiştim. Bu tarzın zaten az örneği kaldı, keşke Dead Space serisi de bir şekilde devam etse. Saydığınız oyunlar dışında bir de onun Remake’ini merakla bekliyorum


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • psycho90 kullanıcısına yanıt

    Survival & horror olarak Dying Light 2 ile STALKER 2 de sayılıyor her hâlde. Unutmuştum iyi hatırlattın Dead Space Remake, RE4 Remake ve Alan Wake 2 merakla bekliyorum. Alan Wake 2023'de diğerleri 2022'de çıkıcaktır. RE4 Remake konusunda pek de emin olmasak da Capcom 2022'i boş geçirmez diye düşünüyorum malum Pragmata'yı 2023'e ertelendi. RE Village için DLC geleceği de söyleniyor ama TGA da göstermediler.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay be hiç çıkmaz diyorduk

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu da yeni moda oldu oyun dünyasında. 10 yıl sonra ikinci oyuncu çıkartmaya karar vermek.

  • Yeni bir şeyler mi paylaşcaklar yakında acaba sadece Alan Wake yazıp bırakmışlar Alan Wake 2 [PC ANA KONU] 

  • Microsoft etkinliğinde umarım Gameplay videosu görürüz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sam Lake: "Her şey gerçekten iyi gidiyor. Oyunun büyük bir kısmı zaten oynanabilir durumda. [... ] Remedy'den mümkün olan en iyi deneyimi, en iyi ilk hayatta kalma-korku oyununu yarattığımızdan emin olmak istiyoruz.


    Alan Wake 2 [PC ANA KONU]
    Alan Wake 2 [PC ANA KONU]
    Alan Wake 2 [PC ANA KONU]
    Alan Wake 2 [PC ANA KONU]
    Alan Wake 2 [PC ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asahi Breweries -- 12 Mayıs 2022; 19:55:21 >




  • Alan Wake'in yıldönümü güncelleme videosundan


    -AMC, Alan Wake TV şovunun haklarını satın aldı

    -Bu yaz Alan Wake 2 haberi yok çünkü Remedy mümkün olan en iyi ilk izlenimi vermek istiyor.

    -Alan Wake Remastered, Nintendo Switch'e geliyor.

    Alan Wake 2 [PC ANA KONU]


    Alan Wake 2 [PC ANA KONU]
    Alan Wake 2 [PC ANA KONU]
    Alan Wake 2 [PC ANA KONU]Remedy Entertainmentyoutube
    What's next for Alan Wake Remastered? How's Alan Wake 2 development going? To celebrate the anniversary of Alan Wake (2010), we put together a video talking about the past and future Mr Wake, including updates for Alan Wake Remastered and Alan Wake 2. Featuring Sam Lake (Creative Director at Remedy), Ilkka Villi (Alan Wake) and Matthew Porretta (Alan Wake) as our special guests. #AlanWake #AlanWake2 #AlanWakeRemastered In Alan Wake 2, continue the writer’s story and experience Remedy Entertainment’s first foray into survival horror. Coming to PC on the Epic Games Store, PlayStation 5 and Xbox Series X|S in 2023. Presented by Epic Games Publishing. Follow Alan Wake: Website: http://alanwake.com Twitter: http://twitter.com/alanwake Facebook: http://facebook.com/alanwake Instagram: http://instagram.com/alanwakeofficial Follow Remedy Entertainment: Website: http://remedygames.com Twitter: http://twitter.com/remedygames Facebook: http://facebook.com/remedygames Instagram: http://instagram.com/remedygames Discord: http://discord.gg/remedygames
    https://www.youtube.com/watch?v=6zoI3Egf-IQ



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asahi Breweries -- 12 Mayıs 2022; 19:54:54 >




  • Remastered'i tek oturuşta bitirdim. Alan Wake çok tatlı hoş bir oyun. Yeni oyunu sabırsızlıkla bekliyorum.

  • Remedy, Control devam oyunun güncellemelerini sağladığı için Alan Wake 2, 2023'de çıkması planlanıyor."


    Remedy, ayrıca Alan Wake 2'nin "tam yapım aşamasında" olduğunu da belirtti.


    Control yan ürünü (spin-off), Codename Condor, "Proof of concept" aşamasında ve yeni bir Control oyunu da gelicek onun adı '' Codename Heron '' olarak geçiyor o da konsept aşamasında.


    Diğerleri, Rockstar Games ile ortaklaşa Max Payne 1 ve 2'nin yeniden yapımlarını içeriyor. Remedy, bu işbirlikçi projelerdeki geliştirmelerin devam ettiğini söyledi.


    Alan Wake 2 [PC ANA KONU]
    Alan Wake 2 [PC ANA KONU]gamespot
    Alan Wake 2 Remains On Schedule For 2023, As Remedy Provides Updates On Control Sequels"
    https://www.gamespot.com/articles/alan-wake-2-remains-on-schedule-for-2023-as-remedy-provides-updates-on-control-sequels/1100-6508715/








  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Resident Evil 4 Remake'ten sonra en heyecanla beklediğim oyun.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EthanWinters -- 6 Ocak 2023; 21:58:46 >
  • Bu oyun olur Firmanın son oyunu Control. Evil Within 2 ve RE4 yapı olarak benzer oyunlar. Çevre etkileşimi artarsa ,iyi bir yarı açık dünya. Yeni graifklere yapılmış güzel atmosfer. Buraya kadar teknik açıdan olur. Güzel tasarlanmış hi,kaye ve karakterler lazım. Remedy kotarır bu oyunu.

  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.