Şimdi Ara

Sadece akşam saatlerinde yükselen ping

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Akşam 20.00-01.00 saatleri arasında pingim 2 katına çıkarken download hızımda %30-40 düşmekte. Tarifem sol vdsl 35mb. 25mb hızdan buna yükselttim, bu sebep olmuş olabilir mi acaba ? Müşteri şikayetleri kısmına yazdım, bina içi tesisat vs anlatmışlar birşeyler hiçbirisi kafama yatmadı. Bina içi tesisat kötüyse, sadece belirttiğim saatlerde olup, günün geri kalanında düzeliyor mu anladım ? Bunun teknik açıdan açıklaması olabilir mi ?


    1 Kasım 2021'de yani geçen ay taahhütü yenilediğim internet için 1087 TL cayma bedeli çıkardı. 2 ay kullanım için cayma bedeli abartı değil mi ? Bunun da detayını istedim, gönderecekler bakalım.




  • Bulunduğun bölgede çoğu kullanıcı VDSL'e geçirildiyse ve saha dolabın 2011-2012'den kalma ise büyük ihtimal altyapı kaldırmıyordur.

  • Peki ne yapabilirim, iptal edip ttnet vdsl'e geçsem çare olur mu ? Benim için önemli, akşamları bir oyun zevkim var şu ekonomik krizde, ona da limon sıkıyorlar.


    Yada adsl'e geçsem değişen birşey olur mu ?

  • türk telekom altyapısını kullanan diğer sağlayıcılarda bu sorun olabiliyor ben de çok yaşadım türknet ve netspeed kullanırken hızım düşüyordu ping dalgalanıyordu sadece akşam 20-24 arası oluyordu diğer saatler normaldi, açıkçası artık 20-30 lira fazla veriyorum türk telekom kullanıyorum sorun minimum düzeyde oluyor ve çözüm için müdürlüğe vs gittiğinde problemim anında çözülüyor, akşamları doğru düzgün tat alamadıktan sonra ne anlamı var o internetin

  • erkaninn59 kullanıcısına yanıt

    Valla doğru söylüyorsun, sonuç alamazsam en kötü öyle yapacağım.


    1 Kasım'da taahhüt yenilemiştim, iptal için de 1.085 lira para istiyorlar, taahhütü yeniyeli 2 ay olmadı nasıl çıkardın bu rakamı ben anladım.110 lira zaten ödediğim para, 10 aylık para istiyor, tefeci misin mübarek. İptal için istenen rakamı indirmem lazım bakalım artık tüketici hakem heyeti vs birşeyler çıkarabilirim inş.

  • Çok can sıkıcı bir durum hocam. Benim de covid başlarında öğlen 12.00'den 02.00'ye kadar hızım 1mbite düşüyordu. 6-7 ay sonra anca müdahale edebildi TTNET.


    İnşallah sorununuz en kısa zamanda çözülür.

  • x3x kullanıcısına yanıt

    düzgün hizmet sağlanmadığını kanıtlarsanız, hakem heyeti sizi haklı bulup ücretsiz bir şekilde iptal edebilir bile

  • erkaninn59 kullanıcısına yanıt

    Tüketici hakem heyetide 3-4 aydan önce neticelenmez herhalde. Ben bunlara 3 gün daha dayanmak istemiyorum. SS'leri toplayıp, aboneliği iptal ettikten sonra hakem heyetinde bir şansımı deneyeyim artık.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.