Şimdi Ara

Maske Takıntısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Markete giriyorum, ordan bi kasiyer bağırıyor maskenizi takın

    Fırına gidiyorum, başka birisi bağırıyor maskenizi takın

    Avm ye gidiyorum maske




    Bu maske olayı insanların sinir stres atma olayına döndü. Adam bütün gün aynı maskeyi takıyor, maskesiz birini görünce deliriyor.


    Bu maskenin bize yararından çok zararı var. Televizyon sağolsun, bize kanun gibi maske psikolojisi aşıladı.




  • Geçenlerde öğlen yemeği için AVM'ye girerken girişteki görevli maskenizi takar mısınız dedi. İçerde tam ortada şekerleme bonbon standının başındaki kişide maske yok yalnız. Ben onu gördüm, o yüzden cevabım da hazır şekilde girdim zaten. O kişiyi göstererek "bakın içerde maske takmayanlar var, benden neden maske takmamı istiyorsunuz ki" dedim. Güvenlik görevlisi cevap veremedi. Hiçbişe diyemedi. Maske takmadan içeri girdim. Birşey dese, orada olay çıkaracağımı sezinledi :) Sonra içerde dolaştığımda başka kimi görevlilerin de maske takmadığını gördüm. Kimi durumlarda bellli olmayacak şekilde cebi çıkarıp onları da çekiyorum.

    Önerimdir. Gireceğin yere yaklaşırken adımlarını yavaşlatıp içersini bir süz. Tek maskesiz kişi bile görsen, onu gerekçe göstererek içeri maskesiz girebilirsin. Ben kimileyin içerde maskesizlerin fotoğrafını da cekiyorum, başka bir yerde başka bi görevli "maskeni tak" demesi durumuna karşı fotoğrafı gösterip cevabı yapıştırmak için :) ancak şu ana dek öyle bi durum olmadı :) İçerde maskesiz dolaşırken bazı tipler kıl şekilde bakabiliyor, ancak şu ana dek ses cıkaran olmadı :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuğkan-0153 -- 6 Aralık 2021; 21:31:58 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • maske bir ruh hastalığıdır, bu pisliği takan da ruh hastasıdır.

  • power-pc P kullanıcısına yanıt
    maske takan hesapçıdır. "virüsten ölmeyeceğim ben" hesabı yapan hesapçı :) ölmek için virüs gerekliymiş gibi :)

    Büyük AVM'lerde maske saçmalığı zorunluluğu oldugu için bi tek oralarda bu hesapçı takım ile aynı takımdaymışım gibi oluyor. Ancak bu takım dışarı cıkıp arabasına giderken de maskeyi takıyo ben cıkarıyorum işte o an gerçek takım ortaya cıkıyor. Adam arabasına binerken bile maskeyle biniyor, gülü
    yorum :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ölü oranı binde bir falan iken hala çok öldürücü olduğuna inanan üstün zekalılar var. Adamlar yeni dünya düzenine insanları alıştırdı bu saçmalık sayesinde hala omicron falan saçmalıklardan korkanlar var. Omicron Güney Afrika'da çıktı diyorlar ama Güney Afrikalarının haberi yok. He evet çok ölümcül bir virüs var.

  • AVM lere gitmiyorum, marketlere çok sık girmemekle birlikte maske takmadan giriyorum. Şu ana dek uyaran olmadı. Nadiren minibüse biniyorum maskesiz, 2 ay önce bi minibüs şoförü ile tartıştım maske takmadığım için. Her işleri dört dörtlükmüş gibi benden maske takmamı istiyor (durak harici indi-bindi yapmaları, süre sıkıntısı yaşadıklarında kırmızıda geçmeleri, taşıt yolunda kenara yanaşmadan yolcu indirmeleri vs) neyse biraz tartıştık bana "tak abey tak sonra fotoğraf çekip yayınlıyorlar " dedi, bir tane maske uzattı, ben de ağzımı burnumu kapatmayacak şekilde çene altımdan takıp böyle taktım oldu mu? dedim tak da nasıl takarsan tak dedi. Şaka gibi  


    Milleti korkuyla terbiye ettiler, kuzu olmuş herkes, maskenin vereceği zararı düşünen kim...





  • kadobay kullanıcısına yanıt

    dünya halkları koyun olduktan sonra istediklerini yaparlar. hele batı ülkeleri bizden daha koyun,hepsi süt çocuğu. %100 aşılanmış ülkeler hastalıktan kırılıyor. Bizde aslanlar gibi 9 milyon aşı olmayan vatansever var. Aşı olanların vatan sevgisinden şüphe ediyorum,küreselcilere hizmet bu.

  • Öyle ya, madem maske virüse karşı koruyor, neden maske takmayanları darlıyorsunuz? Takın maskenizi mis gibi korunun işte, size ne başkasının maske takıp takmadığından? Seks yaparken kullandığınız prezervatif işe yarasın diye başkalarının prezervatif takmasını da talep ediyor musunuz?

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.