Şimdi Ara

Avrupa ESC projelerini bilen var mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Avrupa ülkelerinde gönüllü hizmet projelerini duyan var mı? Koşullara hakimim, yol+yemek+vize+uçak masraflarına kadar karşılıyorlar fakat bu ne kadar zaman alıyor bilen var mı? Yani bu masrafların ödemesini alana kadar kendimiz harcamamız gerekecek, nereye kadar cebimizden karşılayalım? Ayrıca o ülkeye giderken banka hesap ibrazı falan istiyorlarmış 7000-10000 € gibi rakamlardan söz ediliyor. Doğru mudur?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • oranın başbakanı sana özel davet atmadığı sürece ne amaçla gideceksen git bankada para göstermeden adım atamazsın

  • xxCrazyBoyxx01 kullanıcısına yanıt

    Değil mi, ben de öyle tahmin ediyorum. Youtube da herkes masraflar karşılanacak diyor, birkaç danışmanlık firması da telefonda öyle söyledi fakat vize vermeleri için bildiğim kadarıyla banka hesabında para ibraz etmemiz gerekiyor ve şu anki kurla hesaplayınca bunlar çok ciddi rakamlar


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onu bilmiyorum; fakat aklında bir de AIESEC olsun hocam ben 2019'da 2 aylığına Ukrayna'ya gittim. Avrupa'ya da gidebilirdim; fakat öğrenciydim çok fazla param yoktu.

  • The Management kullanıcısına yanıt

    Onu hiç bilmiyorum hocam. Herkeste olduğu gibi bende de problem şu; gelir dökümü. Çok anlamıyorum bu işlerden ama bir ara İrlanda'da bir okuldan yüksek lisans için onay alacak gibiydim ama orada 14 bin € istediler diye gidemedim. Bunu teminat olarak istiyorlarmış. Yani benim 14 bin eurom olsa zaten kurum kurum dolaşmam herhalde. Bunu istemeyen bir program yok mudur acaba


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben AIESEC ile projeden onay alınca yalnızca 750 Lira proje fee ödedim hocam. Ukrayna için zaten vize derdi olmadığından dolayı hiç gelir dökümü vs gibi şeylerle uğraşmadım. En kötü Ukrayna'ya bak derim. Lviv kenti gayet avrupa şehri gibi modern.


    AIESE'in Ukrayna projelerinin tek dezavantajı yalnızca kalacak yeri karşılamaları. Gündelik harcamalarını kendi cebinden yapıyorsun. 2019 yılında 1000 lira gibi bir miktar 1 ay yetiyordu. Şuan için muhtemelen 2000 lira civarıdır.

  • The Management kullanıcısına yanıt

    Tamamdır hocam bi bakayım ona o zaman sağ olun  


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.