Şimdi Ara

Dell inspiron 5559 ram ekleyememe

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba, konuyu iyi anlatabilmek için biraz hikâyeleştirecegim çünkü teknik anlamda iyi değilim şimdiden teşekkürler.


    Öncelikle benim inspiron 7559 bilgisayarıma 8gb DDR3L 1600mhz ram aldım ve taktigimda direkt gördü ve çalıştı. Cihazımda halı hazırda 8gb ram vardı. Arkadaşımın inspiron 5559 bilgisayarında 4gb olan ram belleğe de benim aldığım ram in aynısını aldık 4+8 12 GB yapmak için. Onun da bilgisayarı ddr3l 1600mhz destekliyor.


    Arkadaşım halihazırdaardaa 4gb in yanına yeni aldigi 8gb taktiginda PC çalışıyor ama ekran gelmiyor. Sol alttaki ışık beyaz ve kırmızı yanıp sönüyor bu bir hata gostergesimidir bilmiyorum. Yeni aldığı rami çıkardığında eski ramle normal bir şekilde çalışmaya devam ediyor.

    Bunun üzerine arkadaşin yanına gittim, ramde sorun vardır diye bendeki rami çıkarıp ona taktik ama yine çalışmadı. Asıl sıkıntı rami tekrar kendi bilgisayarıma taktigimda benim pc de açılmadı. Sorun neyde olabilir?

    Ben kendi bilgisayarımda bios ayarlarını defaultladigimda sıkıntı kalmadı yani ram çalıştı görüyor ama arkadaşın pcsine format dahil tüm sıfırlamalari yaptığımız halde olmuyor.


    Bu kadar uzun yazdım ama olay basit bir uyumsuzluk mudur?

    Dell inspiron 5559 ram ekleyememe

    Bu yeni aldığımız ram

    Dell inspiron 5559 ram ekleyememe
    Dell inspiron 5559 ram ekleyememe

    Bunlar da arkadaşın PC bilgileri

    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.



    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.