Şimdi Ara

İnternet kutusu telekom kullanan varmıdır.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
173
Cevap
10
Favori
20.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu firmayı gördüm kullanan var mıdır acaba. Fiyatlar ve iddialar güzel görünüyor. Var mı kullanan.




  • Ben de forumda ki bir arkadaş sayesinde öğrendim bu firmayı. Daha önce başvuru için telefonda konuşmustum ve whatsapp üzerinden bilgilendirme ve evrakları yolladılar. Şehir dışına çıktığım için işlemi bu haftaya bırakmıştım. Çarşamba günü evrakları doldurup yolladım wpden. Arayıp teyit ettim ve işleme koydular. Ertesi gün öğlen gibi kurulum için aradılar. Gerçi başta 4-5 arası geleceklerini söyledilerse de gece 10 gibi geldi. Gelen kişi de Vodafone çalışanı.

    100 mbit paketini aldım. Alt yapım 71 mbit gösteriyordu 76 mbit bağlandı. Yer İstanbul Bakırköy Osmaniye. Modem tplink w9970 v2. Çok eski. Odalarda wifi problemi yaşıyorum. Dibinden telefon ile hız testi yaptım 55-60 mbit 6 ping civarı çıkıyor. Yeni modem aldım ve bir iki güne deneyeceğim. O zaman resim de eklerim. Pek kullanamadım gerçi interneti. Test yaptıkça daha da yorum yaparım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DasheriM -- 26 Aralık 2021; 0:16:38 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dün gece yeni modemle hattı deneme fırsatım oldu biraz. Speedtest ile hız testi yaptığımda ping 6-7 çıkıyor. Pcyi daha getiremedim. O yüzden fazla ayrıntılı deneme yapamadım. Vodafone h300s modem aldım. Bununla 80-82 mbit bağlanıyorum. Hız testinde 75 mbit çıkıyor telefonla yapınca. Kablolu daha da iyi çıkacaktır. Netflix de ama biraz hız kaybı söz konusu. Mi Box ile denedim. Netflix içinden ag testi yapınca 41-45 mbit çıkıyor. Modem tvnin arkasında hemen ve 5ghz bağlı olmasına rağmen. Şimdilik memnunum. Bu arada siz önermişsiniz bana forumdan bu firmayı 😂 teşekkür ederim....

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Firma, web sitesinde sadece İstanbul' un bir kısmında hizmet veriyor diye gördüm, doğru mu? Tüm Türkiye' de hizmeti yok mu?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar. Bende almadan önce baya araştırmıştım İnternet Kutusu'nu. Firma ile görüştüğümde İstanbul Avrupa yakasında Beylikdüzü, Esenyurt, Avcılar, Büyükçekmece'de Air Fiber sistemi ile kablosuz olarak hizmet verdiklerini söylemişlerdi. Tabiki bu bölgede kablolu hizmetleri de varmış :) Şimdi ise tüm Türkiye'de Adsl, Vdsl ve Fiber hizmet veriyorlarmış. Ben Bahçeşehir'de oturuyorum. İnternet Kutusu Telekom'dan 100 Mbit Fiber bağlantı alıyorum. Kablosuzda 95 Mbit 4 ms ping değeri ile hizmet alıyorum 79.90 TL'ye. Yaklaşık 4 aydır kullanıyorum 1 kez 5 dk kesinti yaşadım onun dışında hiç sorun yaşamadım. Oturduğum sitede Turknet ve TurkTelekom alt yapısı olduğu halde firmayı denemek istedim çünkü ciddi fiyat farkı var diğer operatörlere göre. Almak isteyenlere şahsen kullanan biri olarak tavsiye ederim.

  • fctmerkezi F kullanıcısına yanıt
    Bilgi ve edindiğiniz tecrübeyi paylaştığınız için teşekkürler :)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bu nedir arkadaş, nefes alan kendi ispsini kuruyor...

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İnternet kutusunu bende bağlattım. Şuan için memnunun gıbırnetten geçiş yaptım 2 hattım var birinde teknobil birinde internet kutusu var. Teknobilden ve gıbırnetten kat be kat iyi. Hız ve ping olarak gıbırnet ile aynı ancak kesilme olmuyor en azından veya ping sapıtmıyor. Teknobil zaten normal bir sağlayıcının 2 katı ping değerleri veriyor.

  • sevecen69 kullanıcısına yanıt

    Merhaba hocam. Tbtnet 95 liraya çıkınca ben de sizin yorumunuzdan etkilenerek internetkutusuna başvuru yaptım bugün. 3 ay kullanma mecburiyeti varmış. Bağlantı gelince kullanıp yorum yaparım ben de.

  • Adalet kullanıcısına yanıt

    Lütfen buradan paylaş sonuçları.

  • Arkadaşlar sizde de ping atamama var mı? Nereyi denesem hep ping timeout oluyor. Acaba altyapıdan kapatmışlar mi yoksa benim modemden kaynaklı mi? Gerçi airties 5750 ile de denedim aynı şekilde ping atamadım hiç.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • nasıl?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türknet'in fiyat artışından sonra mantıklı gelmeye başladı. Daha çok kullanıcı deneyimi paylaşan olursa geçiş yapmayı düşünüyorum

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Iki aydan fazla zamandır kullanıyorum. Başta kopma sorunları yaşamıştim ama son bir aydır bir kere elektrik kesintisi hariç modem kapanmadı ve kopma olmadı. Ben oldukça memnunum. 100mbitlik paketi kullanıyorum ve yaklaşık 75-80 mbit vdsl ile bağlanıyorum alt yapım yetmediği için. Tavsiye ederim... Ping atamama olayı da düzeldi bu arada.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • DasheriM kullanıcısına yanıt

    Oyunlarda ping değeriniz nedir? Sabit telefon hizmeti veriyorlar mı bilginiz var mı?

  • SilentOfDeath S kullanıcısına yanıt
    Bu aralar clash Royale dışında online oyun oynamıyorum pek ama testlerde 7-8 çıkıyor pingim. Telefon hizmeti hakkında bilgim yok ne yazık ki.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İnternet kutusu telekom kullanan varmıdır.

    Çok yeniymiş. Yetkisini 2018 de almış.





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 2 Mart 2022; 14:27:2 >




  • Edit: Arkadaşlar cumartesi akşam başvurdum pazartesi akşam geçiş tamamlandı. Ref ile geçiş yaptım gelecek ay ücretsiz olacağını söylediler.Netspeed kullanıyordum 35 mbps 86 ödüyordum şuan 100 lük pakete 80 ile gçiş yaptım hattım en fazla 64 kaldırıyordu ama 72 ile kullanıyorum sıkıntı yok şuanlık.

    İnternet kutusu telekom kullanan varmıdır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atmin -- 7 Mart 2022; 17:40:33 >
  • Atmin kullanıcısına yanıt
    Yaklaşık 2 aydan fazla zamandır kullanıyorum. Pm attım size referans için.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.