Şimdi Ara

Abonelik Fesih Hangi Gün Yapılmalıdır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Abonelik başlangıç tarihim 17/12/2020 Bitiş ise 13/12/2021 aboneliğimi fesih etmek istiyorum. 13/12/2021 den önce iptal etsem bana taahhüdü tamamlamadan çıktım diye ceza yazarlar mı bilgisi olan yardımcı olabilir mi? Ne zaman iptal başvurusu yapmalıyım e devlet üzerinden fesih edeceğim. Teşekkür ederim şimdiden.

    Abonelik Fesih Hangi Gün Yapılmalıdır?



  • Yakın zamanda superonline iptal ettiğim için yardımcı olayım size öncelikle taahhüt tarihinizden birkaç gün önce iptal ettirirseniz mevcut fatura tutarınız bölü 30 yaparsanız günlük yazılacak cezayı bulabilirsiniz benim 75 tl civarıydı günlük 2.5 tl ye gelmişti (vergilerden dolayı bu tutar biraz küsuratlı olabiliyor ben düz hesap olsun diye yuvarladım) 3 gün önceden ayrıldım 7,5 tl cayma bedeli ve o ayki kullandığım gün kadar son fatura çıktı tavsiye 1-2 gün öncesinden iptal ettirin malum taahhüt alan firmalar genelde iptal ettirmemek için işi yokuşa sürüyor benimki 2 gün askıda kalmıştı biraz sert yapıp bağırınca kapattırabilmiştim.

  • 1-2 önceden iptal dilekçesini e devletten ileteyim o zaman. Acaba ilettiğim gibi firmaya ulaşır mı. Süreyi geçerse boş yere taahhütsüz internet kullanmayayım birde.

  • Abdulkadir48 A kullanıcısına yanıt

    Hocam zaten e devletten iptal talebi iletirseniz yasal olarak 24 saat içinde kullanıma kapatıp ücretlendirmeyi durdurmaları lazım..7 gün içinde de iptal etmek zorundalar..Ev telefonumu millenicom'da iptal ettirdim..Aynen böyle yaptılar..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abdulkadir48 A kullanıcısına yanıt
    E devletten yaparsanız anında işleme alınır iptal işlemi başlar ama superonline ben kurumsal şubelerinden kapattırdım evrak için süreç tekrar uzamasın diye

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Teşekkür ederim arkadaşlar

  • niçin fesih yapıyorsunuz? Başka bir firmaya geçiş yapacaksanız, iptal ettirdiğinizde protunuzu kaptırabilirsiniz..

  • Abdulkadir48 A kullanıcısına yanıt

    Bu arada e devlet üzerinden işlem yaparken yazıcı ve tarayıcı yanınızda hazır olsun hocam.Çünkü başvuru esnasında hazır bir dilekçe örneği var onu indirip imzalayıp hemen tarayıp başvurunuza eklemeniz gerekiyor.Biliyorsunuzdur ama hatırlatmış olayım...


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Taahhütün bitmesine 2 gün kala 4441444 arayarak telefondan ön iptal işlemlerini başlatacaksın sonra şubeye gidip ıslak imza atarak aboneliğini sonlandırabilirsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar, farklı konu açmak istemedim, benim taahhütüm devam eden aboneliğimin üstüne 2 yıllık sözlü taahhüt vermiştim 20.12.2019 sözlü taahhüt başlangıçı , 20.12.2021 tarihinde de taahhütüm bitmiş olacak.


    Sizce şimdi başka bir ISS'ya geçmeli miyim yoksa 20 Aralık gününe kadar beklemeli miyim?

  • Sanırım kafanızdaki soruların cevabı bende

    30.12.2021 de taahhütmüş bitiyor. Hattımı turknet e taşımak için başvuruda bulundum . Turktelekomu arayıp cayma bedelini sordum

    Eğer talep geldiğinde 23 Aralık ve sonrası ise 0 cayma bedeli eğer bugünden(3 Aralık) 23 aralığa kadar olursa 124 TL cayma bedeli ödeyecekmişim. Onu da turknet biz veriyoruz zaten dedi .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.