Şimdi Ara

FibaFX denen saçmalık

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar sizin buradaki deneyimleriniz nedir ?


    Nasıl bir FX ise sürekli menü geçişleri arasında donmalar var, ani artışlarda makaslar 0,30 - 0,40 kuruşlara çıkıyor veya sisteme sizi sokturmuyor ! İşlem yapacağım atıyor beni sistemden ve dolayısıyla beni bugün tam 30 bin lira zarara soktu !!!


    Altyapıları yoksa, çalışma şekli buysa o zaman adı neden FX ? insanlar o ara işlem yapamazsa, Play Station oyunu değil ki bu reset atsın tekrar baksınlar. Kim bilir nice insanlar bugün dünyanın zararını etti ! Yok mudur bununla ilgili bir denetleme ve düzenleme yönetmelik falan ? Sanırım üstüne bir bardak soğuk su içeceğiz.


    Değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkürler. Alternatif, tavsiye ettiğiniz platformları da belirtebilirseniz sevinirim.




  • Hocam siz HSBC FX'i görmediniz, Fiba FX eminim daha iyidir  


    Bu FX uygulamaları cidden rezalet olabiliyor, İş Bankası'nın FX uygulaması fena değil belki önerebilirim. Önce bir deneyin isterseniz.

  • başlarda iyiydi artık rezil. memlekette maşallah dediğin üç gün yaşamıyor ki bu iyi kalsın.

  • Brotha B kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ediyorum kıymetli yorumunuz için. Ya böyle bir mantık var mı değil mi üstad ? 40 kuruş makas nedir Allah aşkına ? Açtım telefon avazım çıktığınca bağırdım ev inledi vallahi ! Şerefsizlere bakar mısınız döviz bürosunda yok böyle bir makas. Alayım yastık altına atayım daha kardayım sizinle ne uğraşayım ben dedim. Sisteme giriyorum sürekli donuyor, giriyorum tak beni sistemden atıyor, tekrar girmeme müsaade etmiyor, yetmedi tekrar giriyorum, 40 kuruş düşükten sattırmaya çalışıyor ! Tam satacağım tıkladım onayladım bu sefer yine program dondu ! Aldığım rakamın kaç para altına sattırdılar zorla. Birde diyorlar size kayıt açalım ekip ilgilensin ! Bütün paramı çektim bankalarından yarın tırım tırım döner ararlar. Hoş arasalar ne olacak sanki zararımı mı karşılayacaklar ya o da hikaye. BDDK ya şikayet dilekçesi de verdim. Bir şey çıkar mı bilmiyorum ama yasal haklarınız falan var dediler. Bununla ilgili kesinlikle bir yönetmelik olmalı kanaatindeyim. Sistemlerimiz tıkandı gibi saçma sapan bir bahane kabul edilemez olmalı ya da böyle diyip işin içinden çıkamamalılar bence haksız mıyım hocam ? Sanki video konsol oyunu bu oldu tıkandı sistem reset atıp çıkalım. Ola ki vatandaşın var 300 - 400 bin dolar parası adama en az 150 bin lira girerdi !


    Bir deneyeyim dediğiniz platformu da. Teşekkürler öneri için.

  • umutbaran kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ederim yorumunuz için. Aynen öyle ağzınıza yüreğinize sağlık. 2 gün iyi hizmet verip maşallah dediğiniz 3.gün sapıtıyor dediğiniz gibi. Yani böyle bir saçmalık olamaz onay veriyorum tıklıyorum satış diyorum kilitleniyor kalıyor. Ondan sonra sisteme sokmuyor, hata veriyor, tekrar giriyorum atıyor falan derken yüklü paraydı da zaten dünyanın zararına uğrattı şerefsizler. Ben bunun kasıtlı yapıldığını ve kurumsal hırsızlık olduğunu düşünüyorum. Hadi yanlış düşünüyorum diyelim, yanlış zanda bulunuyorum diyelim, bununla ilgili bir yaptırım mekanizması mutlaka olmalı. Böyle saçma sapan bir şey olamaz. Ellerinde olmayan dövizi satıyorlar, ondan sonra da millet satıpta gelir fiziki çekmeye kalkarsa ne veririm demeye getiriyorlar demek. Tepeden sattıkları zaman hiç sistemleri kilitlenmiyor. Bakıyorum bütün döviz çiftlerinde datalar geliyor, GBP USD EUR GBP de dahi datalar geliyor, GBP TRY yapacağım 5 dakika boyu kilitlendi veri akışı olmadığından diyor. Ulan diğer veriler nasıl geliyor da ne hikmetse işlemine girdiğim tek bunda veri akışı durdu ? GBP USD geliyor EUR TRY geliyor USD TRY geliyor CHF TRY geliyor ne hikmetse GBP TRY gelmiyor. 0,40 kuruş makas aralığı döviz bürosunda yok. Milleti zarar ettiriyorlar kasten kurumsal hırsızlar !

  • Tfx fiba viop hepsi makası fx fiyatına göre yatırımcı zarar edecek şekilde açıyor. Dünkü olayda saniyede 20 kuruş pips hareketler oldu. Ben viopda terste kalıp anında kapattım 700 zarar. Viop u kimseye tavsiye Etmem. Foruma viop tecrübelerim yazarsanız ilgili açtığım konuma ulaşırsınız

    Bankalar ile de olmaz bu iş. TL paritelerinden uzak durun. Sizin gördüğünüz fiyatı aldırmaz, iptal eder, ekran dondurur, uygulama kilitlenir, dışarı atar, donar, emir gerçekleşmez, yada aşağıda gerçekleşir gibi üç kağıt yapıyorlar. Yazılımları bu şekilde. Kaldıraçlı fx piyasa yerine vatandaşın coinlere gelmesi bu nedenle. Ha binance da bile hile hurda var maksat kaldıraç ile girenin paranızı çalmak.
    İşlem açma oranı kaydırarak, bir milimetre bile 10 20 usd farketdiyor. Animasyon ile zaman kaybı. Çoğu zaman kaldıraç menüsü x20 ile açılıyor. Emir girişi limit ile açılıyor zaman kaybı, alım satım makasını açıyorlar. İşlem ve grafik bölümü tam ekrana sığmıyor bilerek yapmışlar ekranı kaydırmak gerekiyor zaman kaybı. Gördüğün fiyata çoğu zaman işleme girmek imkansız kademe kayıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @KlavYE@ -- 24 Kasım 2021; 4:11:3 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bende bu uygulamayı merak ediyordum. Demek ki diğer bankalardan farkı yokmuş. Bugün işbankasından işcebe giremedim. Donuyor, uygulamadan atıyor.

    Açık açık söyle aldırmıyorum sattırmıyorum diye. Aklımla alay eder gibi uygulamadan atıp uygulamayı kullanmak için internet bağlantısı olmalı deme bana.

    Zaten bireysel müşterilere böyle ortamlarda para kazandırmazlar. 1-2 sene önce aynısı olmuştu. Yine işlem yaptırmamışlardı.

  • Değerli dostlar canlar hepinize ayrı ayrı kıymetli bilgiler ve yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Böyle durumlarla ilgili uğraşıp BDDK ya çokça şikayette bulunmak gerek diye düşünüyorum. Ki bu konuyla ilgili de başıboşluk, keyfiyet, kim kime dum dumalık, kim kime nasıl denk getirir sokarsa durumu ortadan kalksın ve bir kaideye bağlasınlar bu durumu. Ben uğraşıyorum şu anda. Edevletten cimer den de yazdım. Yanlarına kar kalmamalı diye düşünüyorum. Herkes amaan ne uğraşacağım derse diledikleri gibi at koştururlar. Altyapılarını ona göre ayarlasınlar o zaman. Kendi ihmallerinin ve hatalarının bedelini neden kullanıcılar ödemek zorunda olsunlar ki?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • herkes sikayet acti ama halki fakirlestirmek icin turk milletine operasyon cektiler.

  • @KlavYE@ kullanıcısına yanıt

    aynen dogru dediniz. Hirsiz iceride olduktan sonra, kalenin kilidi tutmaz. Hirsizin büyügü basimizda zaten. Kimi kime sikayet ediyoruz ki ? Bakalim o cektikleri operasyonu ne kadar daha sürdürebilecekler! Milletin onlara cekecegi operasyonda yakindir merak etmeyin hocam.

  • konu hort olacak ama çok önemli bir nokta var.


    Hesabınızda para varsa fiba fx makası açıyor. hesapta para yoksa ya da 1-2 bin tl varsa makas çok dar oluyor.


    ispatlamak için yan yana 2 telefondan bağlanıyoruz bir hesapta para diğerinde 300 tl var. 300 tl olanın makası inanılmaz dar. diğer telefondaki(hesaptaki)inanılmaz açık makas.


    Bu ahlaksızlık değil de nedir? Hırsızlar...

  • Traful T kullanıcısına yanıt

    şerefsizlik memlekette en tepeden en aşağıya herkese sirayet etmiş durumda hocam. Kimin kime gücü nasıl yeterse ! Bu tablo herkesin eseri. İnsanların inancı inançsızlıkları umurumda değil. Allah korkusu yoktur inancı yoktur olabilir saygım var ama saygı, merhamet, etik, ahlak hiçbir şey yok. Merhamet yoksa rahmette olmaz. Bela yağsa tepemize yeridir. Hırsızlığın adı ticaret, para kazanmak olmuş.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.