Şimdi Ara

Çalıştığımız doğalgaz firması işi savsaklıyor ne yapmalı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Çalıştığım firmanın şimdiye kadar hataları:


    1) Kombi parası ödenmiş olup işin büyük bölümü yapılmamış olmasına rağmen hiç para ödememiş başka bir kişiyle numaraları karıştırıp telefon ediyorlar. Alalace konuşup sizi mahkemeye vericez v.s. diyorlar.

    (Bizden alacakları yok ve tüm ödemeler zamanında yapıldı)


    2) Ocağın yanındaki gaz bağlantı noktasını cihaza çok yakın yapıyorlar. Gazı açıcak doğalgaz sorumlusu geldiğinde arada en az 40 cm olacak diyor. Hatayı düzeltmek için döndüklerinde yine bağlantıyı 40 cm den aşağı yapmak istiyor. Ben doğru yere yaptırıyorum. Bu seferde ocağın gaz hortumu kısa gelip gergin ve ateşe yakın kalıyor. Bağlantı noktası ile ocak arasıdaki hortum 1.5 metreden fazla olamaz diyip hortumu değiştirmiyorlar. Ki kullandıkları hortumu ölçmedim ama muhtemelen 1.5 metreden kısa mevcut hortum.


    3) Elektrik bağlantısı en son yapılacak dediler. Sorumlusu geldiğinde sigorta yok diyerek geri döndü. Durumu telefonla bildirdik. Şuanda gelip sigorta takmalarını bekliyoruz. Nezaman gelecekleri belli değil.


    Dahada yazmayı unuttuğum sorun maddeleri vardır. Yan apartmanla birlikte okadar kombici kurulum yaptı çevremde apartmanlarda çalışan pek çok firma var hepsi işini layığıyla yaptı. Çevrede bizim gibi sıkıntı yaşayan yok.


    İşinde titiz kombici arkadaşlardan ve konuda bilgili kişilerden yardım rica ediyorum. Ne yapabilirim hakkımı nasıl arıyabilirim ?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eskibirkurt -- 23 Kasım 2021; 17:20:0 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.