Şimdi Ara

Anksiyete bozuklugu olan var mi ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
3
Favori
4.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba surekli olumsuz dusunceler dolanip duruyor. Gelecek kaygisi, maddi sorunlar ve duzensiz hayatin getirdigi nicelikler yuzunden cokca bu sorunu yasiyorum. Hicbir eylemde bulunasim gelmiyor, hayattan iyice inzivaya cekildim. Issizim ve gelecekten bir umudum yok. Akineton ve sulinex xr ilaclari kullaniyorum. Ilaclari almayinca normal hayatima donuyorum fakat bu sefer psikolojik olarak kotuye gidiyorum. Hayati cok takiyorum kafam cok dusunceli.


    Bu sorundan muzdarip baska arkadaslar var mi ?Anksiyete ortaya cikinca ne yapiyorsunuz ?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Bu ne kadar boş bir yorum.


    Akineton, verilen diğer ilaçların yan etkilerini ortadan kaldırmak amacıyla verilir bu gibi durumlarda.

    Kahve beyin kimyasını mı bozuyormuş? 100gram biftek ile ruhsal hastalıkları mı tedavi ettin gerçekten? Freud,Jung vs. mezarlarında ters döndüler.



    Başlığı açan arkadaştan ricam bu başlıkta yapılan cahilce yorumlara aldırış etmemesi, işinin ehli bir psikiyatra gitmesi. Özellikle burda falancayı kullanma, balık yağı kullan şeklinde zır cahil söylemlere aldanıp sağlığından olma.


    Yapman gereken şey işinin ehli bir doktora görünmen olacaktır, yapılması gerekenleri aktaracak kişi alanında uzman bir doktordur, forumda saçmalayan cahiller değil.

  • Seni anlayabiliyorum bir dönem bende yaşadım . Fakat ilaç kullanmadım o dönem cidden hayatımın en kötü zamanıydı . Benimde işşizlik ve Kpss sürecinde ortaya çıktı zaten stres neredeyse tüm hastalıkların başı . Belli bir dönem bu sıkıntıyla baş etmeye çalıştım çok uykusuz kaldığım geceler oldu veya uyanıp yatamadığım günler . Bunu atlatmanın tek yolu biraz hayat tarzını değiştirmek ve kendine uğraşlar bulmak .

  • akineton var sa sadece ankstiyete yoktur.. ayrica anksyite tedavi edilen bir rahatsizlik. ama beyin kimyasini etkiyeleyek kalitesiz gida ve icecek alkol kahve enerji icecegi cay vs. uzak dur. beyin kimyan bozuldugu icin bu sekilde hissediyorsun. kasap tan aldigin eti pisirip tuketirsen daha hizli iyilesecegini dusunuyorum. tarif: 15tl lik biftek kestirip tavada zeytin yagi ile pisir, ekmegin arasina koyup tuket.


    vitamin testi yaptir. b12 cinko magnezyum Dvitamini. eksik ise tamamla.


    anksyiteyi tetikleyen ortamlara girme uzak dur. aile sikintilarindan kac, is yerinde problem varsa degistir, bir sure sonra hayat ilac tedavisi ile normale doner.

  • kardeşim rica etsem özelden konuşabilir miyiz?

  • 4.sınıf bilgisayar mühendisliğindeyim ben de bu durumdayım

    Hiç bir şey yapasım gelmiyor motivasyonum 0 .. Tek isteğim ülkeyi terk etmek onun için de zaman gerekiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yillar evvel yasamistim.

  • Evde ve işyerindeki baskılar yüzüne insanlarla dahi konuşamıyordum. Biri bişey dese sıkıntıya giriyordum herşey bana sıkıntı veriyor üstüme geliyordu. Hapa başladım hap başladığım sıralarda aşık oldum çözümü evlenmekte buldum. Namaza başladım. Hapı bıraktım ve evlendiğim günden bu yana bir problemim yok çok şükür.

  • Yapabileceginiz en basit ve en ise yarar sey "sorunun ustune gitmek ve asla kacmamak"

    Ornegin ehliyet almak icin kursa gidiceksiniz. Sabah kalkip gidin abi oturup kaygi yapmayin. Kalirsan bidaha girersin sinava?

    Mesela kavga ediceksiniz gidip kavga edin ne olcak alti ustu dayak yersin ama delikanli gibi kapismis olursun.

    Paran yoksa otur internrtten heryere basvur 100 tane basvur 1 i elbet doner parani kazanirsin iyi kotu hayat kisa dert etmeyin

    Bu yazdiklarim. Durduk yere kaygilanan hastalik seviyesindeki insanlari kapsamayabilir ama ben bu sekilde kaygilarimi normale ceviriyorum 10 senelik hastayim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimde dahil çoğu kişinin içinde bulunduğu durum

    Çok düşünmekten ve belirsizlikten oluyor malesef

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tercih sizin ama ben ilaç kullanmanızı önermem, kimyasal maddelerdir beyne zarar verir; doğal destekler kullanın (balık yağı, propolis, d vitamini...gibi)


    lepidolit taşı da kullanabilirsiniz tiroid probleminiz yoksa

  • Sulinex 300 mg kullanıyordum 225+75 hiç memnun kalmadım belki sana iyi geliyodur bilemem.
    Bende kendime odaklanmamaya çalışıyorum tabi bunu nasıl anlatırım bilmiyorum.
    İlaç kullanmayınca nefes almak zor geliyor. Öyle bı anksiyete var bende de. Kullancada huzursuz bacak sendromu oluyor .Allah yardımcımız olsun inşallah

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • şu ilaçları bırakın, hemen bırakamazsınız azalta azalta bırakın; bunların zararlarını Bülent Sevinç hocamız anlattı, youtube'da takip edin. İlaçlar tedavi etmiyor sizi, sadece semptomları baskılıyor.

  • allah askına bu memlekette yasayıp anksiyetesi olmayan olabilir mi

  • ilaçlar beyinde kalıcı hasarlar bırakıyor, hiç başlamamak-başlamış isek azalta azalta bırakmak en doğrusu.

  • aşıkarşıtı A kullanıcısına yanıt

    AYNEN KANKA AŞI OLMAYALIM İLAÇTA İÇMEYELİM ÖLSÜN MİLLET DERDİNDEN

  • @KlavYE@ kullanıcısına yanıt

    ''anksyiteyi tetikleyen ortamlara girme uzak dur. aile sikintilarindan kac, is yerinde problem varsa degistir, bir sure sonra hayat ilac tedavisi ile normale doner.''


    Çok teşekkür ederim bu dediklerinizi uyguladım gerçekten iyi geldi. Şuan bir işe girdim özel şirkette asgari ücretle başladım. Kafamı iyi kötü dağıtıyorum, sosyalleşiyorum, ilaçları almayı tamamen kestim. Ara sıra iş yerinde falan olumsuz durumlar olunca gene anksiyete başlıyor. Gelecek kaygısı, ev almasıydı, evlenmesiydi, finansal sıkıntılardı ve aile yanında kalmanın verdiği sorunlardı. Şuan sadece uyku ilacı alıyorum diğer ilaçları bıraktım.


    Hayata bardağın dolu tarafından bakmak lazım ssk yatıyor, elime 3-5 kuruş para geçiyor, işsizim demiyorum ve özgüvenim yerine geldi.


    Eve gelince annem başlıyor asgari ücrete anca bunu kötü gıdaları alabilirsin böyle sünüpe gibi yaşarsın... bu sorunu yaşayan insanlar sorunu çözemiyorlarsa maddi kuvvetleri yoksa sorunlardan benim gibi uzaklaşmayı denesin.





  • YigitErkin20 Y kullanıcısına yanıt

    ilaç sadece eczanelerde satılan kimyasallar değildir; beden ve ruh sağlığına iyi gelen her şey ilaçtır; bazen omega 3 desteği bazen d vitamini bazen bir tütsü bile ilaçtır. Kimyasal ilaçlar tedavi etmez, semptomları baskılar; tedavi olmak isteyen doğa (kainat) eczanesinden faydalanmalı, öte yandan ilaca başlanmış ise bu da pat diye bırakılmaz-birden bırakılırsa yoksunluk sendromu denilen olay ortaya çıkar. Beyin sağlığına iyi gelen doğal çözümlerden faydalanmak en doğrusu; propolis olabilir balık yağı olabilir... araştıran kendi kendinin doktoru olabilen tedavi olur; eczaneden ilaç alan ve uzun süre bunları kullanan arkadaşın da beyni hasar görecektir. Kısa süreli kullanılabilir adam ameliyata girecektir heyecan yapmıştır bir tane zanax alır o gibi durumlar ayrı-20 sene ilaç kullanıp beyni bitirmek ayrı.


    Aşı meselesine gelirsek: Aşı deneme aşamaları tamamlanmış, etkisi kanıtlanmış sıvılardır; bir tetanoz aşısı, bir kuduz aşısı gibi

    Şu anki covid aşıları ise aşı olmayıp deney sıvılarıdır; acil kullanım onayı ruhsat demek değildir. Kaldı ki virüs grip virüsüne benzediği için bu tür virüslere karşı etkili bir aşı geliştirmek de mümkün değildir. Yapılan sıvılar ticari niteliktedir.





  • @KlavYE@ kullanıcısına yanıt

    Bu ne kadar boş bir yorum.


    Akineton, verilen diğer ilaçların yan etkilerini ortadan kaldırmak amacıyla verilir bu gibi durumlarda.

    Kahve beyin kimyasını mı bozuyormuş? 100gram biftek ile ruhsal hastalıkları mı tedavi ettin gerçekten? Freud,Jung vs. mezarlarında ters döndüler.



    Başlığı açan arkadaştan ricam bu başlıkta yapılan cahilce yorumlara aldırış etmemesi, işinin ehli bir psikiyatra gitmesi. Özellikle burda falancayı kullanma, balık yağı kullan şeklinde zır cahil söylemlere aldanıp sağlığından olma.


    Yapman gereken şey işinin ehli bir doktora görünmen olacaktır, yapılması gerekenleri aktaracak kişi alanında uzman bir doktordur, forumda saçmalayan cahiller değil.

  • yalanlar bilimi psikiyatri kitabını okuyun; kendi kararınızı kendiniz verin; ilaç almak isteyen de gitsin ilaç kullansın, ilaç endüstrisine de para lazım; psikiyatrik ilaçlar kullanılmaz değil-kullanılır ama uzun süreli kullandırıyorlar ki bu yanlıştır; bir ilaç 10 yıl-20 yıl kullanılmaz.


    balık yağı diyen cahillermişiz, üstte bir arkadaş öyle sataşmış; arkadaşım sen ABD'de bazı psikiyatri kliniklerinde hastalıkları yüksek doz omega-3 ile tedavi ettiklerinden bile bi habersin. Araştırmadan bilim diye her söylenene inanma. İlaç sadece kimyasallar değil, kainat bir eczane. Bugün birçok doktor omega yağlarını tavsiye ediyor.

  • Anksiyete depresyona iyi gelen taş satıyorum. 100tl. Sinirlendiğin zaman adamın kafasına çaat diye atıyorsun ferahlıyorsun

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.