Şimdi Ara

modemden uzaklaşınca hız düşmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evimde türknet 100 mbps internet var modemi salona kurdurmuştum ilk başlarda modemin yanındaydı pc sonradan başka bir odaya geçmem gerekti modemle pc arasında yaklaşık 10 metre vardır ve iki duvar var, modemin yanında 100 mbps hızım varken diğer odaya geçince 45 mbps ye düşüyor bu düşüşü engellemenin bir yolu varmıdır.




  • modemde anten var mı? yoksa bir şey yapmana gerek yok. kablo çek rahatına bak. iki antenli ise antenleri dik konumda tut de iki anteni de odana bakacak şekilde modemini konumlandırıp dene. antenleri yatay veya "v" şeklinde tutma. alt veya üst kata daha sinyal iletimi için antenleri yere paralel tut.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: The souls migration

    modemde anten var mı? yoksa bir şey yapmana gerek yok. kablo çek rahatına bak. iki antenli ise antenleri dik konumda tut de iki anteni de odana bakacak şekilde modemini konumlandırıp dene. antenleri yatay veya "v" şeklinde tutma. alt veya üst kata daha sinyal iletimi için antenleri yere paralel tut.

    Anten yok hocam kablo çekicem en son çare kablo çekmeden bi yol bulabilseydim iyiydi parkelerin altından geçircem takılmamak için kabloya

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • oguzhan297 kullanıcısına yanıt

    dediğin gibi, yok hız düştü yok bağlantı koptu demektense notebook kullanıyor olsan da tak kabloyu kullan tam performansı. ext. veya mesh ile uğraşma. hızlı indirmeler için gerekirse seyyar kullan.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.