Şimdi Ara

İphone X 256 gb vs iPhone SE 128 gb sizce?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Htc 10 cihazım artık ömrünü tamamlıyor. Elimde bu seçenekler mevcut. Sizce hangisi ve neden? Telefon kullanımım şu şekilde. Çok fotoğraf çekiyorum iş gereğim ve sosyal medya kullanıyorum. Oyun oynamam diyebilirim. iPhone x yenilenmiş alabilirim https://www.hepsiburada.com/iphone-se-128-gb-p-HBV0000121KHN https://www.hepsiburada.com/yenilenmis-apple-iphone-x-256-gb-12-ay-garantili-p-HBV00000HCYI4?magaza=hbbilisim








  • Yukarı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İphone x her zaman 1 tık önde olur. Oyun oynamayacağım dediğiniz için işlemci gücüne çok ihtiyacınız olmayacak, Ekranı oled ve büyük olacağı için nette gezinirken daha rahat edeceksiniz.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Tabi ki iPhone X. İnanın yeni çıkan modellerin yanında pek bir farkı yok X in. X 10. Yıla özel telefonu olduğundan dolayı çok kaliteli bir telefondur. Koleksiyonluktur aynı zamanda. 2-3 senelik iphone x lerin pil sağlıkları 80 den aşağı değildir.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iPhone X tercih edilmelidir.


    1) Ne kadar hoşlanmasam da Face-ID var.

    2) OLED ekran.

    3) Dayanıklı ve modern tasarım.

  • iPhone X anakonusuna da yazmıştım. iPhone X de kablosuz şarj ve arkadan tıklayarak (hemen şeytanca düşünmeyin) telefonu kapatmak, ya da atanmış özellikleri devreye almak gibi spesifik özellikler var. Kasası değişen iPhone larda bu özelliğin çalışmadığını yabancı forumlarda okudum, şansa bizim dükkanın orada komşu bir esnafta da şahit oldum. Kablosuz şarj olmayan ve arkadan tıklanma ile atanmış komutu çalıştırmayan X in arka kısmında sadece iPhone yazıyor. Benim telefonda CE logosuve başka şeyler yazılı. Kasası değişmiş X’lerde montaj kaynaklı olarak bu özellikler de çalışmıyor olabilir, iddia etmiyorum. Ama sıfırlanmış yerine 3-5 fazla verip kullanıcıdan tertemiz bir X almak daha mantıklı.

    Özetle X daha çok iş yapar. Xs ve XS Max a verilen bazı özelliklerin bize de bir sonraki major güncelleme ile geleceğini düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.