Şimdi Ara

Pokémon Go oyununda Ed Sheeran rüzgârı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Pokémon Go oyununda Ed Sheeran rüzgârı



    Oyun dünyasında çeşitli müzik ve sinema etkinlikleri gerçekleştirmek önemli bir tanıtım stratejisi haline geldi. Böylece hem oyun platformları daha fazla kitle topladı hem de ilgi çekici tanıtımlar gerçekleşti. Bu strateji istikrarlı bir şekilde devam ediyor. 



    Pokémon Go ve Ed Sheeran



    Pokemon evreninin en önemli oyunlarından birisi haline gelen Pokémon Go ve Ed Sheeran önemli bir ortaklığa imza attı. Kendisi de bir Pokémon Go oyuncusu olan Sheeran 1 hafta boyunca konser düzenleyecek.



    Ayrıca Bkz.Pokemon Unite mobil platformlara geldi



    22 Kasım-30 Kasım arasında gerçekleşecek olan etkinlikler ile ilgili oyun içerisindeki Haberler kısmından bilgi alınabilecek. Etkinlik boyunca “Perfect”, “Bad Habits”, “Overpass Graffiti”, “Thinking Out Loud”, “First Time” ve “Shivers” olarak yeni ve eski albümlerdeki parçalar çalınacak. 



    Konserin yanı sıra eğiticiler güneş gözlüklü Squirtle bulma şansına sahip olacak. Totodile, Mudkip, Piplup ve Oshawott karakterleri de daha parlak versiyonlar ile uygulamada boy gösterecek. Yine özel bir oyun içi Sweathirt, tematik müzik ve çeşitli avatarlar da olacak.

     




    Kaynak:https://9to5mac.com/2021/11/17/pokemon-go-joins-metaverse-with-ed-sheerans-collab-brings-back-squirtle-with-sunglasses/



  • Ne demek şapkalı etkinlik Pokemon'u yok. Gözlüklü Pokemon'la etkinlik olur mu hiç? (!)

  • knk kaç levelsin

  • bence mudkip ve güneş gözlüklü squirtle iyi olmuş güneş gözlüklü squirtle diğer aksesuarlı pokemonların tersine evolvelanabiliyor

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.