Şimdi Ara

Dairedeki duvar uydu çıkışları çalışmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Önceden kablonet ve kablotv kullanıyordum ama şimdi superonline fibere geçiş yaptım. tv nin dahili uydu alıcısını duvardaki çıkışlara bağladım ama hiçbiri kanal bulmadı. apartman görevlisine sordum binadaki diğer dairelere bir sorun yokmuş.

    Kablo tv acaba benim evdeki çıkışları önceden değiştirdiği için şu an duvardaki girişler çalışmıyor olabilir mi? ne yapmam lazım?



    Dairedeki duvar uydu çıkışları çalışmıyor



  • O splitter 5-1000MHz arası çalışan bir splitter mi? Eğer öyleyse uydu yayını için 5-2500MHz arası çalışan splitter ile değiştirmelisiniz.

  • bparker B kullanıcısına yanıt

    yok hocam 5-2400 yaziyor ustunde. acaba kablotv kullandip birakmistim bir ara. onlar kablolari degistirmis olabilirler mi?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Arthur_Morgan

    yok hocam 5-2400 yaziyor ustunde. acaba kablotv kullandip birakmistim bir ara. onlar kablolari degistirmis olabilirler mi?

    Dairedeki bütün kablolar duvar içinden gitmiyor mu? Daire içi tesisata bir şey yaptıklarını sanmam.

    Kablotv ve uydu yayını daireye aynı kablo üzerinden mi geliyor, yoksa farklı kablo üzerinden mi?

    O fotoğrafta hem beyaz hem yeşil anten kabloları var. Uydu yayını hangisi üzerinden geliyor? Splitter'in girişine takılı olan kablonun uydu yayınını taşıyan kablo olduğundan emin misiniz?

    Duvardaki soket klasik karasal anten soketi mi? (Kablotv ve karasal yayın için kullanılan soket mi?) Eğer öyleyse soketin bağlı olduğu kablonun ucunu F konnektör girişine çevirmelisiniz. (Klasik anten konnektörü uydu yayını için uygun değil.)

    Buradan bakarak bunları söyleyebiliyorum.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.