Şimdi Ara

Yolda teyze durdurup elimdeki yağa imrendi, geldiğimiz duruma bakın

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
4.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu sabah 10 gibi markete gidip kahvaltılık birşeyler alayım dedim, evdeki ayçiçek yağı bitmeye yakın olduğu için de 4 litrelik ayçiçek yağı aldım. eve dönerken yolda yaşlıca böyle başörtülü bi teyze geçiyodu, beni görünce durup: "oğlum o yağ kaç para, çok pahalı oldu diyolar" diye sordu, gerçekten o anda çok kötü hissettim. böyle kısık sesle ağır ağır konuşan bi teyzeydi bide. "bu yağ 4 litre, 76 liraydı sanırım teyzecim" dedim, kadın bi off çekti böyle yağa baktı, çokk çok dedi. valla öyle olmuş teyzecim dedim. yıl 2021 ve geldiğimiz nokta bu. yorum yapmıyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >



  • Emekli maasi 1500 alip akpye oy verirlerse olacağı bu omg

    Benim cevremde millet 30 40 50k kazaniyor gene de ekonomiye sovuyor lan adam 1500 aliyo coğ şökür diyor

    Mustehak abi kendinizi kurtarin gerisini salin ben ayda 10k kazansam suan ekonomiden bile sikayet etmem hicbir seyi de kafama takmam net

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alala neden oyle olmus olabilir acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Düğünlerde artık altın yerine gıda maddeleri takılıyor gelin damada.

    Geçen biz 5 lt çiçekyağı taktık damada.

    Çok sevindiler.

  • Üniversiteliler dert yanıyordu dün bende mağazaya gittim kot kanvas pantolon bakıyorum 300 TL , mont 1500 TL şöyle düzgün bir şey alayım senelerce giyeyim dersen yazık bu ülkeye getirilen duruma bak damada hazineyi ver kızını danışman yap aile çay bahçesi


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimseyi giyim kuşamıyla yargılamamak gerekiyor. Kadın belki de kendi halinde Müslüman bir kadındır. Zaten başörtüsü demişsin, başörtüsü ile türban farklı şeyleridir. Başörtüsü çok eski zamanlardan beri olan Anadolu'nun yani bizim milli kıyafetimizdir. Yani sadece dinimizde değil kültürümüzde de başörtüsünün yeri vardır.

  • Bİ TANE ALIP VEREYDİN SENDE !!!Yolda teyze durdurup elimdeki yağa imrendi, geldiğimiz duruma bakın Yolda teyze durdurup elimdeki yağa imrendi, geldiğimiz duruma bakın 

  • erkahn kullanıcısına yanıt

    Düş güşler gelişmemizi çekemiyor


    londra merkezli finans kuruluşları ayçiçek üzerinden operasyon çekmeye çalışıyor


    Yolda teyze durdurup elimdeki yağa imrendi, geldiğimiz duruma bakın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AKP'den önce makine yağı yiyordu bu millet! Namkörler sizi!




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiri_johndoesai -- 10 Kasım 2021; 11:3:24 >
  • 2023 Aya çıkış projesinde ayçiçek yağı çok önemli roll oynayacak. Bu yağ üzerinden hükümet yüksek enerjili yakıt üretip 1.000 TL maliyetle aya çıkabilecek mekik üretecekler. Herkes elini taşın altına koysun. Dış güçler yağ teknolojisini engellemek için operasyon çekiyor.

  • Vallahi 3parca sey aliyon 100₺ gidiyor orn 1kg tavuk gogus 30lu yumurta domates salatalik biber sogan

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • denn.zent D kullanıcısına yanıt

    bana diyosan ben yargılamadım. onu söylememin tek nedeni, burası bir forum, sözel iletişim kurulan bir yer, ben de bir olayı ve olaydaki kişiyi tasvir ediyorum. benim de sülalem başörtülüdür bu arada.

  • bugün işyerinin kafeterya kısmında tanımadığım başka departmadan biri yağ fiyatlarından konu açtı, katın temizlik işlerine bakan hademe abi var, bu abi böyle bağırır gibi yüksek sesle başladı gürmeleye "bu halk ne meraklıymış zeytinyağına yav, zeytinyağının geçmişini biri bana söylesin, yahu 20 sene önce kim yiyodu zeytinyağı" diye.


    konuyu açan arkadaş bu abiye laf anlatabileceği yanılgısıyla birşeyler söyledi işte, temizlikçi abimiz bu sefer de işte çiftçi çok şımarık çiftçinin canı çalışmak istemiyo tarımı çiftçi öldürdü gibi birşeyler söylemeye başladı.


    ben ümidi kestim artık gözlerinden kırmızı ışın saçan akp'li öfkeli dayı gördüğümde direk ölü taklidi yapıyom.

  • Açıkçası yaşlı kesim bu aralar ayçiçek yağı almıyor ağırlıklı olarak margarin alıyorlar buna denk geldim.. Bizim burdaki bakkala gelen yaşlı bir kadın var 1500 TL maaş alıyormuş bugün kadın uyguna ev arıyordu sağdan soldan fikir alıyordu.Kiralar artınca ev sahibi 1500 TL demiş yine düştük paranın peşine insanlık yok..

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • SilenthillDream kullanıcısına yanıt

    Evrimsel dönüşüme ayak uyduramayanlar gen havuzundan çikar. anlattiginiz durumu doğrudan kastetmiyorum ama bie gençligi bir ulkeyi harcayan o çok bilmiş yaşamiş yaşlilar, beyinlerini geliştirip, bu hale başta kendilerini getirmeselerdi. Ataturkun devrimlerinin ekmegini yiyerek, kebap gençlik yaşadilar en azindan ve yasarken de degerini bilmeden ulkeyi harcattilar ona buna siyasetçilere, su anki genclerin artik bir dogru duzgun pasaportu (degerli) bile yok. Bir 100yil calissa 5 lira maaş ile 1 milyonluk 1 daire alabiliyor. Genc insanlarin gencligini çalip, hakkina girdiler. Simdi onlar kendilerine acimamis, açliktan ölmeyi kendilerine reva gorduler ceremesini çekecekler. Beni hiç irgalamaz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krstarica -- 11 Kasım 2021; 0:51:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akp oy veriyorsa daha çok şaşırır umarım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gemal abiniz iktidar olsa yağ alana et bedevemi dağıtacak.Yolda teyze durdurup elimdeki yağa imrendi, geldiğimiz duruma bakın 

  • babus0606 kullanıcısına yanıt
    Ne alakası var değişiklik her zaman iyidir.. Bu millet beğenmediğini başkan koltuğundan çok rahat indirir.. Şuan kendi paramızı uretemiyoruz 50 kuruşun maliyeti 66 kuruşa yükseldi.. Ülkede kanal projesi yerine doğru dürüst üretim tesisleri ve enerji tesisleri kurulsaydi.. Ekonomiyi güçlendirecek adımlar atilsaydi.. şuan bu durumda olmazdık.. Herşeye zam yapılıyorsa ona göre ekonomiye katkı sağlanacak işler yapılmalıydı.. Bunlar yapilmiyorsa değişiklik yapmak lazım oda beceremiyorsa seçime gidilir tekrar..

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • SilenthillDream kullanıcısına yanıt

    sen beğenmiyorsun diye inecek halide yok demokrasi denen şey size ait olmamalı.

  • babus0606 kullanıcısına yanıt

    Dostum gayet açıklayıcı yazdım.. Beğenip beğenmeme ile yorum yapmadım genel olarak bir yorumda ve örnekte bulundum.. Yoksa derim Geçen sene 200 bin tl olan daire şuan 1 milyon tl siz bu durumdan memnunmusunuz mesela ? Veya markete gidiyorsunuz ne kadar harcıyorsunuz.. Pazardaki fiyatlardan memnunmusun mesela ezine peynir 60-70 lira çok ucuz dimi mesela gibi :)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SilenthillDream -- 11 Kasım 2021; 12:4:4 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.