Şimdi Ara

Henüz borsalarda yayınlanmamış gelecek vaadeden coinler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar ciddi bir araştırma yapıyorum bazı kripto paraları önceden yakalamak istiyorum. Binance gibi büyük borsalarda yer alan kripto paraların ciddi hareketler yapması gerçekten zor oluyor bu yüzden yeni çıkmış projelere yöneldim. Daha önce 2 kere yakaladım küçük paralar olduğu için ciddi bir gelir elde edemedim bir kere 10 dolarım 400 dolar oldu diğerinde 20 dolarım 870 dolar gibi bişe oldu.

    Bu başlık altında buna benzer henüz yeni doğmuş ve geleceği olan kripto paraları paylaşalım istiyorum. Yatırım tavsiyesi olmamakla beraber iki adet beğendiğim projeyi sizlerle paylaşacağım ve bu konuyu sürekli güncel tutacağım.


    1. Proje : SİMP TOKEN: https://wikikoin.com/simp-coin-nedir-nasil-alinir-gelecegi/
    2. Proje : Hertz Coin: https://wikikoin.com/hertz-network-htz-coin-nedir-nasil-alinir-gelecegi/


    İlk proje yetişkin içerikleri ile alakalı bir sektörde kullanılması hedeflenen para birimi olmak yolunda ilerlerken ikinci proje herkesin kendi tokenini saniyeler içerisinde üretip yine aynı anda satışa sunmasını hedefliyor. Bulduğum koinlerle alakalı Türkçe içerik varsa konuya ekleyeceğim. Yoksa coinmarketcap linkini bırakacağım.








  • Açılan sayfada astigmat oldum kardeş.

  • En geç birkaç yıl içinde yetişkin içerikli bir paranın çok büyük patlama yapmasını ben de bekliyorum. Benim gözüme çarpan Taboo Token. Hemen belirteyim dini sebeplerle para yatırmadım yatırmam da. Son zamanlardaki diğer favorim Proton. Paylaşım yaparsan kendi adıma konuşursam, ben takip ederim.

  • Catgirl ve Foxgirl yakında Binance girecek diyorlar ama kısmet. Bu aralar %50 falan yapıyor. Ytd.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.