Şimdi Ara

Gta 4 ve 5 hakkında ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar biliyorum geç ama şimdi 4ü bitirdim ve hayran kaldım .Genel olarak mı bilmiyorum ama final bölümü baya bir sinir etti hem geçilmeyen bug vardı hem baya sıkıntılıydı bugu bir şekilde çözünce bitirdim zorda olsa.




    ben online oynayan biri değilim gta 5 kimine göre 4den daha iyi kimine göre daha kötü biliyorum niko dağ gibi adam bulamayacağım yada onun hikayesi gibi ama benim 5de gördüğüm daha iyi grafikleri var grafikleri olan oyunlarıda optimizasyonu kötü değilse oynuyorum genelde .hikayeside sıkmıyorsa bitiririm diye düşünüyorum .gta 5 hikayesi için alınır mı tatmin eder mi 4den sonra .teşekkürler şimdiden


    bu arada 4ün dlc hikayelerini oynamaya değer mi the balled of gay tonyyi yani




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chris92 -- 3 Kasım 2021; 3:1:2 >



  • chris92 C kullanıcısına yanıt
    4’ün dlclerini kesinlikle oynaman gerekiyor dostum hepsinin hikayesi sürpriz bir şekilde bağlanıyor çünkü. 5’e gelirsek hikayesi bence gayet güzeldi tabii ki 4 kadar değil ancak 5 de çok keyifli bir oyundur.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • GTA 4 hikayesi GTA 5 hikayesine göre çok ağır bir hikayedir. GTA 5 ise daha çok eğlence tarzı aile ve arkadaşlık konuları ve soygunlara odaklamış basit bir hikaye. Online kısmını ise önermiyorum. Çünkü hiçbir şey anlayamıyorsun. Bazen karakterler İngilizce ve Almanca bilmeme rağmen öyle bir şey söylüyorlar ki anlamak için çeviri siteleri bile yetersiz kalıyor. Türkiye de düzgün bir çeviri firması olmadığı müddetçe oyunlara Türkçe yama gelmesi zor. Çevirmen sitelerle olacak iş değil bu. Yarım yamalak çevirileri oyun firmaları istemiyor hele ki Rockstar gibi bir firma hiç sevmiyor. En iyi denilen piyasadaki en iyi Türkçe yama bile eksik çevrilmiş. Bir firma için zamanında teslim ve hatasız çevirim önemli. İçine yorum falan katılmaması lazım. Rockstar gibi firmalar da hazır çevirilere inanmadığı için kabul etmiyor.

    1- Firma olması lazım

    2- kendini kanıtlamış olması lazım (referans)

    3- Rockstar istediği zaman o çeviri hazır olması lazım

    4- Güvenilir olması lazım ki zaten güvenilir olan bir çeviri firması kendini kanıtlamıştır. 2. maddeye dahil edilebilir bu.

  • Gta serisinin bana göre en iyisi hikayesi Gta 4 oyununun hikayesidir.

    Gta 5'in daha çok eğlence amaçlı hikayesi vardır. Farklar bunlar.

  • Rockstarın en iyi hikaye sunumları rdr 2 ve GTA 4tedir diğer oyunlar eh işte getir götür yapıyorsun

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.