Şimdi Ara

Satılık / Alınık Arızalı Mekanik Klavye - ALIM/SATIM/TAKAS/TAMİR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış Ekipman Türü #Klavye
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 1
    1 Satılık / Alınık Arızalı Mekanik Klavye - ALIM/SATIM/TAKAS/TAMİR

    ALIM SATIM TAKAS VE TAMİR YAPILIR. KABLO PARACORD MODU, CUSTOM BOYAMA İŞLERİ.


    ARIZALI MEKANİK KLAVYELERİNİZ DEĞERİNDE NAKİT ALINIR (SÜREKLİ). ÖNCE ÜRÜN SONRA PARA GÖNDERİMİ YAPIYORUM 2002 YILINDAN BERİ ÜYEYİM REFERANSLI REFERANSSIZ TOPLAM 1500 ÜZERİ SATIŞIM VAR.


    BÜTÜN KLAVYELER TAMAMEN TOZ VE KİRDEN ARINDIRILIP SONRASINDA BÜTÜN TUŞLARI UYGUN TEMİZLİK AJANLARI İLE TEMİZLENDİKTEN SONRA IPA VE ÇAMAŞIR SUYU İLE DEZENFEKTE EDİLİP PAKETLENMEKTEDİR. İÇİNDEN SAÇ, KAŞ, SUSAM, SİMİT, ELF, UZAYLI, DEĞİŞİK ORGANİZMALAR ÇIKMAZ.


    SATILIK KLAVYELER MEKANİK; (SATTIĞIM BÜTÜN KLAVYELER HERHANGİ BİR OLUMSUZ DURUMA KARŞI 3 AY TAMİR GARANTİLİDİR). PARA İADESİ VE DEĞİŞİM YAPMAM. 3 AY BOYUNCA SIVI TEMASI, DARBE V.B. NEDENLER HARİCİNDEKİ ARIZALARDA ÜCRETSİZ ONARIM YAPARIM.


    1. Logitech G410 RGB Klavye, tertemiz kullanılmıştır. Çift tıklama ve basmama problemleri yoktur. Mediamarktan alınmış Türkçe dizilimli, Türkiye cihazıdır. Garantisi bitmiştir. Kutusunda. 375 TL , lütfen sorunlu klavyeler ile karşılaştırmayın. Sorunsuz tertemizdir, dezenfekte ve temizlik işlemleri yapılmıştır. FORUM DIŞI SATILMIŞTIR
    2. ASUS Echelon tüm tuşları ve ışıkları çalışmaktadır Cherry MX Black tuşlu. Sadece klavye ve PS2/USB adaptörü vardır. 775 TL.
    3. Logitech G710+ Yalansız 2. el aldım satan GV arkadaş sıvı teması olduğunu vs. yi söylemedi, klavye en ufak zerresine kadar açıldı söküldü, sıvı teması usulünce temizlendi, gerekli revizyonlar usulünce yapıldı. Tam takım çalışır halde 550 TL. Ledleri kırmızıya çevrilmiştir. İlgilenen arkadaşlara resim gönderilir. 3 Adet tuşu muadil Kailh Red tuşla değişmiştir. Genel kullanım tecrübesini etkilememesi açısından Home grubu tuşlar değişilmiştir. Kırmızı tak çıkar paracord kablo modu yapılmıştır.
    4. Logitech G413 Türkiye cihazı, logitech elinde tuş takımı olmadığından US layout tuş seti geldi sıfır olarak o takıldı. Sol Shift ve yanındaki tuş eldeki stoklardan takıldı başka kusuru yok (Türkçe sete ait sağlam kalan tuşlar da yanında verilecek). 375 TL - FORUM DIŞI SATILMIŞTIR.
    5. Zalman K500 Kailh Red Switch Mekanik Klavye TKL (Nümerik Tuş takımı yoktur). 300 TL - FORUM DIŞI SATILMIŞTIR.
    6. Zalman K500 Kailh Red Switch Mekanik Klavye TKL (Nümerik Tuş takımı yoktur). 300 TL
    7. Paracord USB Klavye kablosu USB A to USB A 150 TL.
    8. Paracord USB Mouse kablosu USB A / JST . 150 TL.


    İlgilenenlere resim gönderilir.





    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

    Fiyat : 325 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık







  • Forumda ciddi bir eksiklikti. Sayenizde bu açıkta kapanmış oldu. Değerli ürünler tekrar kullanılabilir hale gelmesi, hem kullanıcıya hem de memlekete ciddi katkı sağlar. Bu anlamda TEBRİK EDERİM. Çalışmalarınıza ait bir- iki resim paylaşırsanız, tadından yenmez. Kolaylıklar dilerim.

  • ramazandeveli kullanıcısına yanıt

    İş yoğunluğu sebebi ile herhangi bir foto yükleyemedim, haklısınız. En kısa sürede başlığa fotoğraf eklemeye çalışacağım. Teşekkürler değerli yorumunuz için.

  • Merhaba,


    Switch değişimi yapıyormusunuz?

  • emReaLty E kullanıcısına yanıt

    Evet

  • Klavyemi servise yolladım, yapmazlarsa size yazarım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • klavye tamiri olması süper oldu,birde psu tamircisi konu açsa, takipteyim

  • Elimde everest markalı mekanşk klavye var kutusu ile birlikte sadece as tuşları sessiz çalışıyor ne kadara alırsınız



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrahim16.16 -- 22 Mart 2022; 16:46:53 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ibrahim16.16 İ kullanıcısına yanıt

    Merhaba,


    Siz ne kadar düşünüyorsunuz. En büyük sıkıntımız satmak isteyen arkadaşların son kullanıcı fiyatı beklentisi. O yüzden bir müddet için alımları durdurdum.

  • Agent_WD40 kullanıcısına yanıt
    Ben 275 tl olarak düşünmüştüm sıfır fiyatı trendyolda 600 tl idi ona göre yazdım piyasa fiyatını bilmiyorum ona göre pazarlık yapabiliriz

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.