Şimdi Ara

Trendyol İndirim, Fırsat ve Kampanyaları [Ana Konu] (72. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.659
Cevap
532
Favori
394.035
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • glory34 kullanıcısına yanıt

    ücretsiz kargo limiti 60 olduğunda; neden az bile olmuş dediğim anlaşılmıştır umarım ...

  • Yükle kazan harca kazan adamlarda bir yere kadar haklı neyse çok isey kalmadi zaten hesapta harcar önümüzdeki maçlara bakarız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trendyol tekel olduğu için istediği gibi at koşturmaya devam ediyor. Örneğin 50 liraya ürün aldınız 14 TL kargo ödüyorsunuz ya satıcı da 10 TL kargo parası ödüyor üstüne bir de komisyon veriyor. Bu şartlarda ürünü nasıl ucuza alabilirsiniz ki 10 liralık ürün oluyor 50 lira

    Edit: Galiba teslimat noktasından alınca tanımlanan 10 TL kupon da kalktı artık yazmıyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert1940 -- 18 Ocak 2022; 15:54:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM kullanıcısına yanıt

    Hayır, "Bu para düşkünü site için az olmuş, daha fazlasını beklerdim" desen haklı olurdun. Çünkü 60 TL çok fazla. Senin o mesajının meali şu idi: "Bu ekonomik şartlarda adamlar taş mı yesin, mecbur yaptılar zammı". "Hepsiburada'da kargo 100 TL oldu" diyenler olabilir ama farklı bir durum. Trendyol'da bin tane alışveriş yap, bilmem kaç puan topla Elite ol ancak bu haktan faydalanırsın" denilen farklı farklı satıcılardan alışverişte kargo bedava olayını Hepsiburada her müşteriye uyguluyor. Yani HB'da 100 farklı satıcıdan 1'er liralık ürün alıp 100 TL ile kargo bedava yararlanılabilmesi, Trendyol'un aynı satıcıdan 60 TL ve üzeri alışverişlerde kargo bedava olayından hala daha makul bir sistemdir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi glory34 -- 18 Ocak 2022; 15:54:50 >
  • Benim 5-6 hesap gumlemiş :))

    Sorun degil.eger çek indirimi olmadan illaki bir sey almam gerekiyorsa kesinlikle yeni hesap açıp aliyorum ve nadasa birakiyorum.

    İndirim yoksa ayni hesaptan ikinci alışverişi kesinlikle yapmiyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endülüs_faruki -- 19 Ocak 2022; 0:25:6 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim dandik ofisin bile kargoyla anlaşması bunlardan daha ucuz ayda bir Kargo giderse o da . Bunların yaptıkları anlaşmaların topu yalan. Yarısı kar kalmıyorsa trendyola neyim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • atom-karınca A kullanıcısına yanıt

    Aynı telefon olunca indirimli alışveriş yaptırmıyor. Sipariş iptal oluyor

    Ama normal alışverişe izin veriyor


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • en son geçen ay Teslimat noktası seçtiğim sürat kargoya kargosunu teslim edip gönderemeyen beceriksiz bir satıcının

    hep aynı adresimden dolayı birden fazla hesaptan alışveriş yapmamı şikayet eden bir şeref yoksunu satıcı nedenli 3 tane hesabım askıya alınmıştı


    satıcı kargolama yapamadığından trendyoldan epey yüklü ceza yemişki hıncı 3 hesabıma mal oldu ve içindeki 50/10 kuponlara yazık oldu


    bazı satıcılar teslimat noktası sürat seçtiğimizde barkod sorunu yaşıyor. sanki illegal bir şey trendyol teşvik ediyor teslim noktası seç 10 tl kupon verecem diye. seçtik mi satıcıya dert oluyor tabi. kesinlikle müşteriyyle alakası olmayan kargolama gel-al noktası seçmemiz nedenli hesap bloke edilmelerim oldu



    bundan sonra ne yazar?

    artık trendSON durumları.


    bitti artık trendyol. elite üye iken bile hiçbir avantajı yok herşeyi kestiler

  • Vakti zamanında Trendyol Market 50/25 kampanyasından dolayı telefon numaramı mimlemişler. Müşteri Hizmetlerini aradım. Açık hesaplar var oradan telefon numaranızı sildirin, hesapları ve cüzdanları kapatın, sadece ilk açtığınız hesabı kullanın dediler. Dediklerinin hepsini yaptım. En az 20-30 kere telefon ve canlı destek ile görüştüm. Yine sipariş verdim, yine iptal ettiler. Aradım tekrar, dedim ki ben tek mail, tek tc ve tek telefon ile sadece kendi hesabımı kullanmak istiyorum, her şey usülüne uygun olsun istiyorum, ne gerekiyorsa onu yapalım.


    Yine aylarca oyaladılar. En sonunda birisi dedi ki siz bu telefon numarası ile ÖMÜR BOYU Trendyol Market ve Yemek siparişi veremezsiniz. Dedim ki bu telefon benim, başka da numaram yok. Geçmişte sıkıntılar oldu ama ben şu an kendi telefonum ile kendi hesabımdan sipariş vermek istiyorum. Yok olmaz dediler. Dedim ki ne yapmam lazım o halde ? Başka bir telefon, başka bir mail kullanın dediler. Dedim ki kendi telefonumu kullanmayayım, bir başkasının telefon numarasını kullanayım öyle mi ? Bu mu sizin güvenlik anlayışınız ? Bize söylenen böyle dediler.


    Sildim uygulamayı tabi. Her şeyi düzelttikten sonra hala kendi telefonum ile işlem yapamayacaksam ne yapayım ben uygulamayı da trendyol u da. Zaten gördüğüm kadarıyla da gitgide kan kaybediyorlar. Kendileri bilir ne yapayım. Beceremedikleri kampanyanın vebalini bize ödetiyorlar.

  • Trendyol en son yaptığı memnuniyetsiz kısıntı ve elite üye diye sunduklarını alay eder gibi dezavantajla çevirdikten sonra hiçbir haber bilgilendirme veya SMS göndermeden gel-al noktası 10 tl kupon vermeyi habersiz durdurmuş 18 ocak itibarıyla mış da kimsenin bundan haberi yok sorarsan asistandan büyük bir moralsizlikle ancak öğrenebiliyorsun


    Çinli trendyol yönetimi 2022 girer girmez herşeyi kıstığı ve müşteri aleyhine üst üste yaptığı akılalmaz uygulamalarla müşteriye doyduğunu iyice gösterdi.


    Haliyle satıcısı olmak ayrı bir işkence alıcısı olmak ayrı bir işkence trendyolda


    zaten son aylarda ekonomik gidişat gereği herşey herkes çok sıkıntılı


    bu nedenle artık internetten alışveriş yapmak da büyük cesaret ve meziyet gerektiriyor


    yok öyle eskisi gibi cezbeden indirimler ve kampanyalar


    trendyolda yükünü almış müşteri potansiyelini 23 senelik hepsiburada.com dan kapmış daha neylesin müşteriyi ve müşteri memnuniyetini


    velhasıl 2022 geldi hiç hoş gelmedi; herşey eskisinden çok daha kötü

  • Belki yazılmıştır ama şunları da yazalım bulunsun.

    Elit olma şartları zorlaştırılmış Trendyol Puan diye bir sistem getirilmiş.(memleketinde Yemek, Market vb. olmayan kullanıcılar için puan sıkıntı olabilir)

    300TL altı alışverişlerde Trendyol Para kaldırılmış. (Bu gerçekten can sıkıcı, çünkü çok alışveriş yapıyoruz ama çoğu alışverişimiz 300TL altında.)

  • bilgi@sayar kullanıcısına yanıt

    10 tane resimli yorum atsan 750 puan zaten. buradaki sıkıntı 300altına verilen hediye paranın kaldırılması. kendileri bilir

  • Sosyal medya ünlümsülerine yüz milyonlarca lira para döken Trendyol, kendi Trendyol Express çalışanlarına sadece %10 zam yaptığı için çalışanlar grev yapmıştı dün. Bu kadar büyük gelir getiren kurumu para hırsları mahvedecek belli ki.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trendyol market siparişlerinde de 50 TL altına 5 TL getirme ücreti var artık.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fırsat konusundan çok multi hesap kullananların ağlama duvarına dönmüş konu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • victoribarbo kullanıcısına yanıt

    Üzerime alınıyor ve cevap veriyorum.


    Bir kere tabiriniz hoş değil. Kimsenin ağladığı da yok ayrıca. Kullanmayız olur biter en kötü.


    Trendyol bu süreci iyi yönetememiştir. Kendi yaptıkları hataların bedelini kullanıcılara çektiriyorlar ki bu çok yanlış. Zamanında getir ve diğer başka yerlerde de bu tür sorunlar olmuştu. Cep doğrulama, tc doğrulama vs ile işi çözdüler. Doğrusu da bu.


    Bana diyor ki, sen, sana ait olan ve belki de ömür boyu kullanacağın cep telefon numaran ile bizden ÖMÜR BOYU sipariş veremezsin. Ben de vermem, bu kadar basit.


    Ama işin doğrusu bu değil. Zaten sürekli kan kaybediyorsun, fiyatlar almış başını gitmiş, kampanyalar, indirimler zaten dip yapmış bir de gelmiş milletin hesaplarına ÖMÜR BOYU bloke koyuyorsun.


    Çok bile yazdım. Kendileri bilir, çok da umrumda değil.

  • mert1940 M kullanıcısına yanıt

    Maalesef kalkmış hocam ;

    NOT:17 Ocak 2022 itibari ile gel al noktası kuponu uygulaması kaldırılmıştır. Öncesinde verilen siparişler için uygulama devam etmektedir.

  • Gel al noktası kuponu kalktı, cüzdandan kazandığımız iadeye minimum limit geldi zaten elite olmanın da hiçbir avantajı kalmadı Hepsiburada desen kampanyaları azaldı efsaneler kulübü üyelerine yaptığı özel indirimler bile kalmadı. Getir n11 ortaklığı lütfen bir şeyler yapın çünkü rekabet olmadıkça olan bize oluyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.