Şimdi Ara

Haberim olmadan yapılan siyasi parti üyeliği

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 3-4 gün önce babamın üyesi olduğu siyasi parti (AKP) teşkilatı babamı arayarak seçimlerde sandık görevlisi olup olmamak istediğini sormuş ve babam olmayacağı cevabını vermiş, sonrasında benim ismimi sorarak babama beni tanıyıp tanımadığını sormuşlar babamda oğlum olur deyince peki o görevli olmak istermi diye sormuşlar, babam ben kimsenin adına karar verip yorum yapamam deyince konuşma sonlanmış.

    Babam bunu bana anlatınca merak edip e-devlet üzerinden siyasi parti üyeliği sorgulaması yapınca adının yeniden refah partisi olduğunu yeni öğrendiğim partiye 2021/01 döneminden beri üye olduğumu gördüm,

    Parti üyeliği için kimlik bilgileri, ıslak imza falan gerekmiyor mu? Nasıl rızam dışı üye yapmışlar, evrak falan düzenlemek gerekmiyor mu, evrak lazım ise evrakta sahtecilik yapılmış olmuyor mu?

    Bu konu ile ilgili savcılığa gidip suç duyurusunda mı bulunmalıyım yoksa birşey çıkmaz deyip e-devlet üzerinden üyeliği iptal mi etmeliyim. Konu hakkında bilgisi olup yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler.



  • Merhabalar, üyeliğinizi e-devlet üzerinden sonlandırın ve kıymetli vaktinizi harcamayın.

  • E-devlet
  • Tekrar teşekkürler, dediğiniz gibi yaptım ve e-devlet üzerinden iptal ettim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.