Şimdi Ara

Bu Videodaki Yayınlanan Milli Gelir Rakamları Gerçekmi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evet arkadaşlar bu youtubede kanalındaki yayınlanan ülkenin toplam milli geliri ve kişi başına düşen milli gelir gerçekmi ?

    gerçekse türkiye dünyanın 21 ci ülkesine gerilemişti diye duymuştum burda 19 gözüküyor ?

    Bu Videodaki Yayınlanan Milli Gelir Rakamları Gerçekmi?Utonishyoutube
    Realtime counter of "Nominal GDP at current prices by US dollars" & "Nominal GDP per capita at current prices by US dollars" Calculated based on the World Economic Outlook by IMF G7: Group of 7 G20: Group of 20 OECD: Organisation for Economic Co-operation and Development EU: European Union Quad: Quadrilateral Security Dialogue (United States, Japan, India, & Australia) BRICS: Brazil, Russia, India, China, & South Africa APEC: Asia-​Pacific Economic Cooperation RCEP: Regional Comprehensive Economic Partnership CPTPP (TPP11): Comprehensive and Progressive Agreement for Trans-Pacific Partnership ASEAN: Association of South‐East Asian Nations OPEC: Organization of the Petroleum Exporting Countries ECO: Economic Cooperation Organization ALADI: Asociación Latinoamericana de Integración (Latin American Integration Association) AU: African Union Data source IMF https://www.imf.org/en/Home (World Economic Outlook, April 2021 https://www.imf.org/en/Publications/WEO/weo-database/2021/April) Music source YouTube Audio Library https://www.youtube.com/c/AudioLibraryEN Snow Music https://sn6wmusic.com KorePoi https://korewopoi.com
    https://www.youtube.com/watch?v=-Gx-F9FbLi4



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4minorkinq -- 28 Ekim 2021; 21:13:42 >



  • statisticstimes.com
    Countries by Projected GDP per capita 2021 - StatisticsTimes.com
    https://statisticstimes.com/economy/countries-by-projected-gdp-capita.php


    Turkey 8,610dollar dünyada 75nci sıradayız

  • 2021 yılı için 9,407

    dolar yazıyor ama

  • tundra202006 kullanıcısına yanıt

    Aslında hatalı o da.


    Mülteciler hesapta yok yani 8000 dolar falandır diyeceğim 8000 dolarda şu andaki kurla artık imkansız, hesaplamak istemiyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 28 Ekim 2021; 21:45:12 >
  • kişi başı milli geliri öğrenip, kendisini paralı sananlara uyarı: bir havuz düşün, içinde 100 ton (100 bin litre) su olsun. sana 1 litre düşerken, bazıları tankerlerini dolduruyor. adı: kişi başı gelir, aslı: götüren götürüyor, sana 3 ün teki kalıyor gelir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 28 Ekim 2021; 23:21:44 >
  • 2023 e kadar sabredin..

    Bu Videodaki Yayınlanan Milli Gelir Rakamları Gerçekmi?
  • Yıl içinde hesaplananlar biraz tahmin işine dönüyor.

    Bizimkiler sığınmacıların paralarını da hesaplıyor ama kişi sayısına bölerken onları saymıyor. Sanırım biraz katakül daha yapıyorlardır.

    Geçmişten beri takip edersen yaklaşık 7000-7500 dolar civarı çıkar gibi. En büyükler sıralamasında da şu anda 21.sırada olabiliriz.

    Kişi başına düşene bakmak zaten daha mantıklı ama bizde ayrıca gelir dengesizliği de çok fazla.

    Aslında birde extra olarak ilk %10 ve son %10 dışındakilerin ortalama geliri hesaplansa çok iyi olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asderty -- 29 Ekim 2021; 0:58:53 >
  • Fazla gözüküyor biraz. Cumhurbaşkanlığı bile 801 milyar dolar milli gelir tahmini varken o sitede 837 milyar dolar yazıyor... Siteye göre kişi başı milli gelirde 73.siradayiz Küba ise 72.sirada

    Yeşil sosyalizmle geldiğimiz nokta bu maalesef. Bu model devam ettiği sürece çin ,Vietnam ve doğu Avrupan'nın 90'lardaki haline döneceğiz. Batı'nın hatta dünyanın amalesi Türk vatandaşları olacak zaten pandemide bunu yaşadık aşılı TC vatandaslari avrupali turistlerin köpeği yapıldı bu iktidar döneminde



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tek_Kisilik_Muhalefet -- 29 Ekim 2021; 1:0:6 >
  • Data source

    IMF

    (World Economic Outlook, April 2021 https://www.imf.org/en/Publications/W...)https://www.imf.org/en/Home

  • 2023 te mucize gerçekleştirecek adam, şimdi niye bir şey yapmıyor? ay akp seçmeni arkadaş, uyan da bu basit soruyu kendine sor. senin oyun birilerine göre çantada keklik.
  • Rakamların gerçeği yansıtıp yansıtmadığını anlamak için marketlerde, tekno mağazalarda vs sağlamasını yapabilirsin. Git bir otomobil veya teknolojik bir şey almaya kalk, marketlerden kalitesi ve gramajı düşmemiş bir ürünü almaya kalk. Ev almaya kalk.

  • 1234Rambo kullanıcısına yanıt

    Burası demokratik bir ülke istiyen istediği partiye oy verebilir adalet ve kalkınma partisine oy veren insanları küçük gördüğünüz dışladınız için insanlar iktidara oy veriyor 20 yıldır bunu anlamadınız bu adam seçimlede gitmiyecek çok katı bir seçmeni var .

  • 4minorkinq 4 kullanıcısına yanıt
    Burası demokratik bir ülke , yazınca beni benden aldın hocam. kendisine oy vermeyene terörist diyenlerle ne demokrasisi? demokrasi sadece seçim zamanı gidip oy vermek değil ki. ayrıca bittiler, merak etme. bu klasik saçmalığı da artık yazmana gerek yok. objektif olamıyorsan, öyleymiş gibi ifadeler kullanma bence.
  • 1234Rambo kullanıcısına yanıt

    Bitip bitmedikleri beni ilgilendirmez. insanların oy verdiği partiye saygı duy hdpye oy verene sesin çıkmıyorsa akp mhpyede sesin çıkamaz. bu kafayla bir 50 yıl daha iktidar olamazsınız

  • 4minorkinq 4 kullanıcısına yanıt
    yavaş yerler yaş, kayar kafanı kırarsın. aktrol görünce bloklarım. şimdi sessizce ilerle.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.