Şimdi Ara

Google’ın çatı kuruluşu Alphabet, üçüncü çeyrekte 18 milyarın üstünde kâr etti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Google’ın çatı şirketi Alphabet, şirketin üçüncü çeyrek kazançları ile ilgili geçtiğimiz salı günü açıklamalarda bulundu. Şirket, teknoloji devlerine yönelik artan düzenleyici baskıya ve karantinalar sebebiyle değişen yaşam tarzlarına rağmen yılın üçüncü çeyreğinde 18.9 milyar dolar kâra ulaştığını açıkladı.



    Google’ın çatı kuruluşu Alphabet, üçüncü çeyrekte 18 milyarın üstünde kâr etti



    Teknoloji devi Google, arama motoru, reklam pazarı ve YouTube platformu gibi kendisine kapsamlı küresel etki sağlayan yerler sayesinde internet ortamının merkezinde yer almaya devam ediyor. Şirket yaptığı açıklamalarda yakın zamanda sona eren çeyrekteki kazancının geçtiğimiz yıl aynı zamanlardaki kazançtan yaklaşık %41 fazla olduğunu belirtti.



    Alphabet ve Google CEO’su Sundar Pichai yaptığı açıklamalarda, “Bu çeyreğin sonuçları, yapay zekâ yatırımlarımızın insanlar ve ortaklarımız için daha yararlı ürünler geliştirilmesine yardımcı olduğunu gösteriyor” ifadelerini kullandı.



    Google’ın çatı kuruluşu Alphabet, üçüncü çeyrekte 18 milyarın üstünde kâr etti



    Dev şirket, geçtiğimiz aylarda Güney Kore ve birçok ülkeden antitröst cezaları ile karşı karşıya kalmıştı. Ancak bu milyonlarca dolarlık cezaların şirketin kâr etmesine engel olmadığı yapılan açıklamalarla ortaya çıktı.  



    Facebook kâr, Twitter zarar etti



    Geçtiğimiz günlerde de bir başka teknoloji devi Facebook da karşı karşıya kaldığı skandallara rağmen üçüncü çeyrekte 9 milyar dolarlık bir kâr ettiğini ve geçtiğimiz yıla göre kazancını artırdığını duyurmuştu.



    Ayrıca Bkz.Facebook, üçüncü çeyrekte 9 milyar dolar kâr etti



    Sosyal medya devi Twitter ise salı günü yaptığı açıklamada, yatırımcıları tarafından açılan ve kullanıcı büyümesi konusunu yanlış yönlendirdiğini iddia eden bir dava sebebiyle üçüncü çeyrekte 537 milyon dolar değerinde zarar ettiğini duyurdu.




    Kaynak:https://techxplore.com/news/2021-10-google-parent-alphabet-tops-bn-quarterly.html







  • Yine döndük 1920ler dünyasına. Biz 8 milyar vasıfsız halk yığınları nerede ölüme sürüleceğiz acaba. Çöllere de sığmayız ansını satam




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ladro -- 28 Ekim 2021; 10:12:44 >
  • twitter ın zarar etmesi ilginç !...

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.