Şimdi Ara

Twitter, gezinme çubuğunun özelleştirilmesini sağlayan bir özelliği test ediyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
95
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Popüler sosyal medya platformu Twitter, son zamanlarda takipçi kaldırma, Bitcoin ile bahşiş gönderme gibi birçok yeni özelliği test ediyor ve kullanıma sunuyordu. Gelen yeni haberlere göre de şirket şimdi Twitter’da bulunan gezinme çubuğunun iOS ve muhtmelen android cihazlarda özelleştirilmesini sağlayacak bir özellik üzerinde çalışıyor. 






    Sosyal medya platformlarının test ettiği özellikleri önceden duyurması ile tanınan uygulama araştırmacısı  Alessandro Paluzzi, Twitter üzerinden yaptığı açıklamalarda Twitter uygulamasında bulunan yeni bir seçeneğin, kullanıcıların gezinme çubuğundaki sekmeleri değiştirmesine olanak sağlayacağını ifade etti. 



    Uygulamanın gezinme çubuğu, varsayılan olarak Ana Sayfa, Arama, Bildirimler ve Mesajlar sekmelerini içeren simgeleri gösteriyor. Ancak Spaces ve Communities gibi yeni özelliklerle bu sekme biraz daha genişleyebiliyor. Henüz geliştirme aşamasında olan bu yeni özellikle de herkes kendisine en uygun gördüğü kısayolları bu çubuğa ekleyebilecek. 



    Twitter, gezinme çubuğunun özelleştirilmesini sağlayan bir özelliği test ediyor



    Twitter Blue abonelerine özel olabilir



    Paluzzi’ye göre kullanıcılar, Ana Sayfa simgesi zorunlu olmak üzere iki ila altı kısayol simgesini gezinme çubuğuna ekleyebilecek. Yani; listeler,  profil, para kazanma gibi birçok sekme çubuğa eklenebilecek. 



    Ayrıca Bkz.Twitter'ın Bitcoin’le bahşiş gönderme özelliği Android'e geliyor



    Ne yazık ki bu yeni ‘özelleştirme’ seçeneğinin tüm kullanıcılara sunulması beklenmiyor. Paluzzi’ye göre bu özelliğin, Twitter’ın paralı abonelik sistemi Twitter Blue aboneleriyle sınırlanma ihtimali oldukça yüksek. Twitter uygulamasında ek özelliklerin açılmasını sağlayan bu sisteme de ABD’de aylık 2.99 dolara, Türkiye’de ise aylık 30,99 TL’ye abone olmak mümkün. 





    Kaynak:https://9to5mac.com/2021/10/26/twitter-will-soon-let-you-customize-the-apps-navigation-bar/







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.