Şimdi Ara

Darkest Dungeon ll (2021) [ANA KONU]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
3
Favori
344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • EPİC GAMES EXCLUSİVE

    https://www.epicgames.com/store/tr/p/darkest-dungeon-2



    https://www.youtube.com/watch?v=Kxom3MTlODI]


    IGNyoutube
    Ride out on a desperate journey to avert the apocalypse in the upcoming rogue-like gothic horror RPG, Darkest Dungeon II. Check out the trailer for a look at gameplay and more. Early Access for the game begins on October 26, 2021. #IGN #DarkestDungeonII
    https://www.youtube.com/watch?v=Kxom3MTlODI

    Oyun Erken erişim olarak çıkış yaptı.Konu Güncellenecektir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnergyHill -- 27 Ekim 2021; 16:36:55 >







  • Hiçbir zaman Steam e gelmeyecek mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerçidiğim 11 saatte bana ilk oyunun tadını vermedi.


    Tamamlayabildiğim bir run sonunda sanki hiç bişey yapmamışım gibi sadece levelim yükseldi. Zaten tamamlayamasam da levelim ilerleyişime göre yükseliyor. Level yükseldikçe de daha üst seviye itemler drop olarak düşebiliyor ama satıcılarda görünce yine alamıyorsunuz çünkü daha pahalılar ve resource yetmiyor.


    Aynı classtan 2 karakter kullanamıyor olmak kötü olmuş. Hem kombinasyon sayısını hem de takımın bi stile fokuslanmasını (bleed, blight gibi) zorlaştırıyor bu durum. Gerçi neye fokuslanacaksın, 4 kişilik takımla her çeşit dungeona giriyormuşsun gibi ilerliyorsun. Bi yerde efektif olan karakter öbür kısımda patates oluyor. İlk oyunda iskeletlere bleed vurmamayı seçebiliyordunuz, burada şanslıysanız seçeneklerden biri öyle olmaz da karakterleriniz işe yarar.


    Karakterler arası ilişki olayı güzel olmuş ama çalışma şekli yine darkest dungeon standartlarında. İyi gidiyor derken bi anda herkes düşman oluyor stres yediği gibi.


    İlk oyundaki base geliştirme olayı burada olmadığından her yeni runa başlarken daha önce yaptıklarımı tekrar edip daha efektif itemler bulma ve daha şanslı zarlar atma umuduyla amelelik yapıyor gibi hissediyorum. Kalıcı olan tek geliştirme karakterlerin açılan skilleri olmuş. Umarım oyunun son hali böyle kalmaz.


    İlk oyunda 200+ saat gömmüş biri olarak aradığınız oyunun bu olmadığını söyleyebilirim. Hatayla slay the spire için devam oyunu yapmışlar yeni bişey yapmaya çalışırken. Bu haliyle tavsiye etmiyorum.





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.