Şimdi Ara

Asker için el valizi mi, tekerlekli valiz mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
6.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ankara Etimesgut Zırhlı Birlik'e er olarak gidiyorum acemiliğe. Askere giden çok arkadaşımla konuştum ettim, sonuç olarak çok da abartmadan alınacakları aldım fakat tek bir el valizine sığdıramadım. Orta boy tekerlekli valize anca sığdı. Kimi tekerlekli götür daha rahat olur dedi, kimi 2 el çantası götür dedi, kimi tekerlekli garipsenir dedi, kimi bişey olmaz kafana göre dedi. Herkes farklı bir şey söylüyor. Ne yapayım? Tekerlekli götürsek garipsenir mi orada?


    Aldıklarım:

    5-6 fanila

    7-8 boxer

    7-8 çorap

    1 adet eşofman takımı(gece yatmalık, şirincik denen askeriye pijamaları hoşuma gitmedi :D )

    2 Kitap

    Şampuan, duş jeli, el kremi, deodorant, ayakkabı koku giderici, çamaşır filesi, tıraş köpüğü, jilet, dış fırçası ve macunu, ayakkabı boyası, ayakkabı tabanlığı, alerji ilaçları


    Bu kadar şeyi ben anca tekerlekli bavula sığdırdım, öyle askeriyenin verdiği gibi büyük boy el çantası da yok evde. Zaten baya yol gidilecek tekerlekli daha rahat olur diye düşünüyorum. Ne yapsam? (bu arada valizin boyutu 65x40x26




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi protego -- 25 Ekim 2021; 17:27:6 >







  • Kitap hariç dediklerinin hepsini veriyorlar ki boşuna masraf etmişsiniz. Ben sadece cebime bi paket sigara koyup gidecem yanıma hiçbir şey almayacam.

  • mind of a madman M kullanıcısına yanıt

    Yerine göre 2 veya 3 set iç çamaşırı veriyorlar. Size yeterse, yıkama gününden yıkama gününe bunlarla idare edebilecekseniz bişey diyemem. Verdikleri şampuan diş macunu diş fırçası gibi şeyler de kimsenin hoşuna gidecek şeyler değil. Pijama içlik falan da tek bir tane yıkandığı zaman ne yapacaksınız bilemiyorum. Elbette bunlara yıkama yapamadığınız zamanları da ekleyebiliriz. Ki ilk günler zaten sağa sola salmıyorlar, eksikleri de alamıyorsunuz. Sonuç olarak her şeyi oradan vermiyorlar kısaca. Yakın zamanda giden o kadar kişiyle konuştum herkesin dediği tek şey bol bol iç çamaşırı ve banyo eşyalarını al oldu :)

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.