Şimdi Ara

Mermer Masa Modelleri - Mermer Masa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
78
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhabalar,

    Mermer masa modelleri ve mermer masa satışı olan sitemizi tanıtmak istiyorum.


    Mermer, metomorfizma olayı sonucunda kalker ve dolomitik kalkerlerin yeniden kristalleşmesiyle meydana gelmiş bileşimdir.



    Vogo Design olarak 2015 tarihinden beri mermer masa üreticisi olarak hizmek vermekteyiz. İstenilen ölçüde, istenilen mermer ve ayak modeliyle tüm mermer masalarımız size özel üretilir. Her üründe doğanın içinden gelen ayrı bir görüntü vardır, hiç bir mermer masa birbiriyle aynı olmaz.


    Mermer Masa Leke Alır Mı ?


    Doğası itibarıyla tüm mermer'ler asitli maddelerle ve bazen suyla bile tepkimeye girerek ufak lekeler oluşur. Sadece granit türlerinde ve kuvars türleri leke almaz.


    Vogo Design olarak, sattığımız mermer masalara müşterimiz isterse özel olarak bir koruyucu kaplama film yapmaktayız. Bu koruyucu filmin 5 yıl leke almama garantisi ve sağlam kalma garantisi vardır.


    Mermer Masa Fiyatları


    Mermer masa fiyatları çok değişkendir, seçeceğiniz mermer ayak modeli ve ölçü fiyatları belirler. Bazı mermerler doğada çok nadir çıktığı için fiyatları yüksek olabilir. İçinde mavi bulunan mermerler doğadaki en özel mermerlerdir, bu yüzden mavi mermer masalar daha pahalıdır. Siyah ve beyaz mermer masa modelleri 8 Kişilik olarak ortalama 8.000 TL civarlarında başlar.


    Hayalinzdeki mermer masa modeli ve mermer masa fiyatları için sitemizi inceleyebilirsiniz.


    Vogo design mermer masa


    https://www.vogodesign.com/








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.