Şimdi Ara

Yeni İnternet sağlayıcı önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
3.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar yaklaşık 2,5 - 3 senedir netspeed kullanıyorum genel olarakda memnunum aslında ama son 1 aydır hemen hemen oynadığım tek oyun olan BF4'e erişemiyorum ne olduysa ping görünmüyor ve kick atılıyor bu sebepten ötürü sürekli 1-2dk içinde, Başka bir sorun gözükmemekte ama benzer şekilde şikayetler var bu ara sanırım, 5TL fark verip 75 hız yerine 88 olacak şekilde Türknet'e geçmeyi düşünüyorum, Tavsiyesi olan varmı veya başka bir Iss'de olabilir.



    Ekleme 20.07.2022 : Yaklaşık 9 aydır Türknet kullanıyorum genel olarak çok fala bir sorun yaşamadım lakin yeni fiyatlardan dolayı 170TL yine yeni bir iss arayışına geçtim, Netspeed, İnternet Kutusu, Comnet vs tavsiyelere açığım önerileri bekliyorum 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Glorfindel1907 -- 20 Temmuz 2022; 13:12:19 >



  • Tam olarak bu sorun yüzünden türk.net e geçtim. girmem gereken bir siteye giremiyordum çağrı merkezi sorun yok deyip durdu ping ve ss ler istedi attı geri döneceğiz dediler 1 ayda dönmediler. Bende türk.net e geçtim. Memnunum tavsiye ederim. Akşamları düşen hız ve ping sorunu da yok netspeed de ki gibi.

    İsterseniz yok ise tabiki 1 ay ücretsiz kod verebilirim. Aklınıza takılan ne olursa olsun sorabilirsiniz. ( İnternet teki kodlara dikkat edin faturasını geç ödeyen kod a denk gelirseniz sizin ücretsiz hakkınız da yanıyor)

  • Türknet iyidir 1 ay bedava da kullanabilirsiniz.


    Alternatifler içinde fiyata bakmanız daha doğru olacaktır.

  • Türknet en iyilerden, doğru karar vermişsiniz.
  • Online rekabetçi oyunlar için Turknet biraz sıkıntılı. Geçenlerde gayrettepe sunucularını aktif etmişler. Bugün sorunsuz bir ip adresiyle 1 saatliğine CS:GO oynadım sonra 2. devrede inanılmaz bir gecikme yaşamaya başladım. Bir baktım 10 hop'tan 16 olmuş. :D

  • Death Mark07 kullanıcısına yanıt

    16 Diye bahsettiğiniz pingmi hocam, Genel olarak BF4 sunucularında en aşşağı 43 genelde 48 ping ile oynuyorum zaten  


    Hem fiyat olarak hemde hız olarak sanırım Türknet en mantıklı seçenek olur, Milenicom filan var ama onlarda sorun yaşayan çok daha fazla sanırım.

  • Ping değil hocam. 16 tane gateway yönlendirmesi yapıyor. Bu durum bana trafikte gereksiz uzamaya sebep oluyor. Bf4 sunucularında 64 ms ping alırken 90-100 ms ile oynayan birinin yaşadığı gecikmeyi yaşatıyor.

  • Death Mark07 kullanıcısına yanıt

    Hocam olsunda öyle olsun yani hiç girememek daha kötü  


    Para veriyoruz buna azda değil nerden baksanız 100TL paketler artık bu kadar para verip bu şekilde uğraşmak sıkıcı oluyor, Ülke olarak altyapı sıkıntılarımız var tamam ama bu başka bir durum yani.

  • Turknet tavsiye ederim
  • Merhaba, sizi de aramızda görmek isterim. Altyapınızın desteklediği 100 Mbps'e kadar hizmeti 99.90 TL'ye veriyoruz. Ayrıca hizmetimiz taahhütsüzdür. Dilediğiniz zaman iptal edebilirsiniz.
  • Netspeed ve Turknet ikiside güzel

  • Glorfindel1907 kullanıcısına yanıt

    Netspeed'in bölgenizdeki ISP sunucuları bozuk olmalı ki bu sorunu yaşamışsınız.

    Turknet'te açıkçası benim yönlendirmem gereksiz yere uzatılıp sunucuya erişim sürem artıyor. 1 saat önce yine dünki durumla karşılaştım.

  • Death Mark07 kullanıcısına yanıt
    merhaba, yaşadığınız sorunu teknik uzmanlarımızın ve network ekiplerimizin kontrol edebilmesi için www.turk.net/oim sayfamızdan destek kaydı oluşturabilir misiniz?
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    Kendilerine bu durumu 47353132 numaralı destek kaydında izah ettim fakat network biriminizin kontrolleri sonucu altyapısal sorun olmadığını söyleyip destek kaydım sonlandırıldı.

    Burada da konu açtım.

    https://forum.donanimhaber.com/turknet-ip-yonlendirme-sorunsali--150925672

  • Death Mark07 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, kaydınızı oluşturarak network ekiplerimize ilettim. Tracert test sonuçlarını kayıt içerisine ekleyebilir misiniz?
  • Merhaba,


    Yeni Turknet aboneliğine geçmeyi düşünüyorum ama bir sorum var.


    Özgür İletişim Fiber 100 paketine geçersek telefon da kullanabiliyor muyuz yoksa "Her Yöne 1000 Dakika Ev Telefonu 10 TL /Ay" paketini de mi seçmemiz gerekir? Yani telefonu aktif kullanmayacağız ama acil durumlar için kullandığım kadarını ödemek istersem böyle bir seçenek var mı yoksa illa telefon kullanmak için ayda 10 TL mi vermem gerekir? Bir de yeni abonelik için bağlanma süresi nedir, teşekkürler :)

  • battugo B kullanıcısına yanıt

    Ev telefonu aylık sabit 10 tl. Yeni bir abonelik te siz başvuruyu yaparsınız. Evrakları gelip teslim alırlar ( veya siz mng kargo ile ücretsiz gönderirsiniz) daha sonra türk Telekom gelip modem getirip kurulum yapar.


    Unutmayın türk.net te 1 ay ücretsiz isterseniz kodumu paylaşabilirim. Aklınıza takılan ne olur ise sorabilirsiniz.

  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    Ipv6'yı denemek için talepte bulundum. Geri dönüş bekliyorum.

  • battugo B kullanıcısına yanıt
    Merhaba, telefon hizmeti almak istediğinizi belirtmeniz durumunda sıfırdan hat tanımlaması yapılacaktır. Aylık faturaya telefon ücreti olarak +10 TL yansıyacaktır. Aktivasyon süreci ise genel olarak 3 ila 6 iş günü sürmektedir. Sizi de aramızda görmek isterim.
  • Death Mark07 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bu konuda çalışmalarımız devam ediyor, geçebilecek kullanıcılarımıza kademeli olarak zaman içinde IPv6 ataması yapacağız, takipte kalmanızı rica ederim.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.