Şimdi Ara

Gigabyte’den 5G oyun sistemi: Project Cielo

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Gigabyte’den 5G oyun sistemi: Project Cielo



    Oyuncu bilgisayarları masa üstü veya diz üstü olarak genelde belirli bir standart tasarımı benimsiyor. Tüketici elektroniği fuarlarında zaman zaman ilginç tasarımlar görüyoruz ancak pek yaygın kullanıma çıkmıyor. Gigabyte buna son örnek.



    Project Cielo nedir?



    Gigabyte tarafından AORUS markası altında geliştirilen Project Cielo modüler bir tasarımı temel alıyor. 3 parçalı bir tasarıma sahip olan kasa kullanıcının isteğine göre parçalarını değiştirebiliyor. 



    Ayrıca Bkz.Gigabyte şişme oyuncu koltuğunu duyurdu



    En üst kısımda anakart, işlemci, grafik kartı, bellek ve 5G antenleri yer alıyor. Orta kısımda taşınabilirlik için bir bataryaya yer verilmiş. Alt kısımda ise Bluetooth üzerinden bağlanan bir hoparlör mevcut. 



    Üst kısımda kanat şeklinde iki anten yukarı kaldırılarak 5G hızını arttırmaya yarıyor ve agresif bir görünüm oluşturuyor. Henüz Gigabyte bu proje için nasıl bir yol haritası izleyeceğini açıklamadı ancak oldukça yüksek bir fiyat etiketine sahip olacaktır. 

     




    Kaynak:https://wccftech.com/project-cielo-aorus-newest-modular-pc-with-integrated-5g-connectivity-in-a-unusual-design/



  • Keşke laptopları böyle çıkarılıp takılan parçaları olan sürgülü yapsalar. Fan mı eskidi hop çıkart yenisini tak. Ramler mi azaldı hop çıkart yenisini tak. Bir laptopun kasasını açmak için bazen NASA görevi gibi bir eğitim almanız gerekiyor.

  • monacomen kullanıcısına yanıt

    https://frame.work

    şu adamlar yapmaya çalışıyor dediğinizi. birkaç firma daha var bunlar gibi

  • Süper haber, bayıldım. Gerçi laptop pazarı bu tür şeyleri sevmez bir parçası bozuldu diye çöpe atılması gereken cihazlar üretmeyi seviyorlar. Haber için çok sağol, büyük aydınlandım.


    Gigabyte’den 5G oyun sistemi: Project Cielo
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.