Şimdi Ara

Çok utanıyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
2
Favori
793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Direkt konuya giriş yapacağım. Lütfen yardım edin gaza falan getirin ya da destek alayım mı? Dışarı çıkmaya utanıyorum tipimden falan değil nedenini bilmiyorum bazen kiloyu bahane ediyorum ama sonra aynadan bakıyorum bir sorun yok ve gayet iyi gözüküyorum. Ama nedensizce otobüste kafamı kaldirmiyorum ve etraftakilerden cekindigimden dolayı terlemeye başlıyorum. Terledikce daha da utanıyorum ve sonsuz bir döngüye giriyorum. Yeni bir okula gittiğim zaman çok utanıyorum ve yine kendimi kasıyorum hatta bazen sesim bile değişiyor ve yine terliyorum. Fiziksel bir kusurum da yok. Mesela doktora gitmem gerekiyor ama hastaneye giderken otobüse bineceğim ve durakta bekleyeceğim diye kaç gündür erteliyorum doktora gitmeyi(çünkü dışarıdaki insanlardan çekiniyorum)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >



  • Hocam karışan olursa Mustafa abim sizi döver de beni çağır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mustafa1524 M kullanıcısına yanıt
    Ahahahha hocam öyle bir durum olmuyor. Zaten küçük bir şey de değilim ondan yaşımı belli etmiyorum. 189/77kg. Ondan 17 yaşımda olduğumu anlamıyorlar ve bir sorun da çıkmıyor

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kardeşim yaşın 17. Son 2 seneyi koronadan dolayı çıkarsak 15 eder. 15 yaşına kadar dijital bir dünyanın tam göbeğinde yetiştin. Muhtemelen çocukken mahallede arkadaşlarınla bilyelerle toprakta " sıç " oyununu veya taso ütmece vs oynamadın. O yüzden biraz deneyim eksikliğin bir insanlarla yüzyüze iletişim konusunda. Korkacak bir durum yok dediğim gibi sebebini bilmediğin insanlardan bir çekinme halin var. Ben 21im sokakta oynanılan dönemin son dönemine denk geldim diyebilirim. Genelde çocuklar artık çok dışarda oynamıyor gibi.
    Genel reçeteni veriyorum bunları uygulayıp gel 1 hafta sonra güncelle konuyu.
    Bulunduğun bir şehirde Bilmediğin bir yere gideceksin. İnternetten yol tarifi vs bakmak serbest. Ama tek şart şu otobüs, minibüs olur tramvay metro vs vs şoförüne veya yolculara .... a gider mi, gidiyor değil mi diye teyit almak sonra teşekkür etmek. Git gel o yere. Bir de herkes seni izliyormuş gibi hissediyorsun ama aslında kimse kimsenin umrunda değil bunu unutma adam napsın boynunu mu büksün baykuş gibi sana bakmamak için.
    Haftaya bekliyorum güncellemeni. Etiketle beni pls

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Genelde bu çocuklukta susturulmuş, fikirleri umursanmamış kişilerde oluyor. Bu tramvatik durum kendini ileride özgüvensizlik veya birçok psikolojik tepkiyle gösteriyor.

    Farkettiysen çok özgüvenli insanlar da aslında özünde bir tepki koymaktadırlar, tıpkı özgüvensiz biri gibi. Hepimizin bilinçaltımız aracılığıyla edindiğimiz davranışlar, düşünme yolları var.

    Psikolojik destek alabilirsin. Durumun farkındalığını kendin kazanıp kendini sorgulayarak sorunlarını anlaman da bir seçenek.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Geceüçteisimbulmakzor kullanıcısına yanıt
    Abi ben de sokakta taso,kapak,kart cille(bilye) hepsini oynadım hatta bunların sezonu vardı biri bitiyor diğeri başlıyordu. O dediğin bilmediğin yere gidip gel olayını bu sene çok yaptım bazı özel okullara giderken.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Geceüçteisimbulmakzor kullanıcısına yanıt
    sic oyunu ne la

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam toprak zemine 5L lik su bidonunun tabanı çapında bir yuvarlak çizilir. Ortaya herkes ikişer üçer bilyesinde koyar. Herkesin elinde ayrıca birer bilye olur sırası gelen bilyesinin bulunduğu son konumdan atış yaparak kendi atış bilyesini sıç dediğimiz dairenin içinde bırakmadan dairenin içinden bilye çıkartabilirse o bilye artık senin olur. Buna bilye ütmek denir arkadşalr arasında oynanan hem ucuz hem de rekabetçi bir oyundur. Çok ufak çaplı tartışmalarla hakkını savunmayı öğreten bir oyundur.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • yukaridakineselamlar kullanıcısına yanıt
    Kardeşim işin uzmanı değilim hani sebep şudur da diyemiyorum şimdi. durduk yere biraz fazla çekiniyorsan bi uzmana görünmende fayda olabilir ama çok ağır bir durum değil seninki. Zamanla düzelecek bir şeye benziyor, dediğim gibi çözümü nedir direkt nokta atışı yapamam bu durumda. Çünkü mahallede oynamayan vs çıkmayan bir çocukluğun da olmamış. Belki aynı sorunu yaşayan birileri vardır bi upla bakalım konuyu

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sosyal fobi var sende

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocalar olayı çözdüm. Fitness'a başladım güzel atletik bir vücuda sahip oldum. Şuan her şey yolunda herkese çok teşekkürler

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.