Şimdi Ara

Merakla beklenen The Batman filminden yeni fragman paylaşıldı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • pskillercheto kullanıcısına yanıt

    Sizsiniz ilkel yahu. Neanderteller gibi hareket ediyorsunuz. Adamın suçu ne başka ırktan olduysa, bu işin bir zorunluluğu mu var da Catwoman siyahi olamaz diyorsunuz. Kaldı ki 100 defa beyaz olmuş, bir defa siyah olsa erkekliğiniz mi gidiyor? Sizin erkekliğiniz ne onu da anlamadım. Klavye delikanlılığı yapıp bana meydan mı okuyorsunuz?


    Eee peki sorun ne o zaman? Kendilerine maal ediyorlarsa, Catwoman'ın veya Commissioner Gordon'ın siyahi olması doğal değil mi? Amerikan halkı tamamen beyaz insanlardan mı oluşuyor? Neden bu kadar despotsunuz anlamıyorum ki. Bir iki karakter siyah oldu diye satırlarca ağlamanın ne anlamı var anlamadım ki. Kaldı ki 6. Rebootu olan bir karakterden bahsediyoruz lütfen ya. Azıcık değişiklik gördünüz diye oturup ağlıyorsunuz, bana boş yere hakaret ediyorsunuz.


    Siz beni nereden tanıyorsunuz da bana liberal sosyalist diyorsunuz anlamıyorum. Kaldı ki öyleysem bile sizi gram ilgilendirmez, gidip de Ben Shapiro gibi ırkçılardan veya sizin gibi ne dediğini anlamayan insanlardan da öğrenecek değilim. Ayrıca SJW kişiliğim yoktur fakat bir karakter siyah oldu şu asyalı oldu şu bilmem ne oldu , inan hiç umrumda değil. Kendiniz bile dediniz toplumlar kendine maal edip karakterleri değiştiriyor diye. Eee modern kardeşim o zaman neden gerçekte hiç var olmamış ,birisi tarafında kurgulanmış bir karakterin siyahi olması neden erkekliğimize veya toplumumuza kötü etkisi olsun ki?


    Ayrıca üstte siyahiler en ırkçı topluluk demişsiniz. Bunu Amerika'da yaşayıp mı söylüyorsunuz yoksa neticeniz hala Türkiye'de mi? Türkiye'deyse internette gördünüz diye bu kadar insanı hangi cüret ile beyazlardan daha ırkçı diyebiliyorsunuz ki, kaldı ki geçmişte hatta bugün de siyahilere yapılanları gördükten sonra bunu diyebiliyor olmanız utanç verici. İnsanlar neden AB'ye giremiyoruz diye sormuş, al işte zihniyetimiz bile normal değil. Adam hala 20. Yüzyıl Amerika'sı kafasıyla yaşıyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pskillercheto kullanıcısına yanıt

    Oha ,gerçekten de yuh artık. Sizinle bu paylaşımdan sonra bırakın tartışmayı, kaale dahi almam. Siz gidin sevgili KKK ve Nazi partisi üyeleriyle kendiniz dahi olmadığınız beyazcılık oynayın. Kafalara bak. Adam Nazilere ırkçı değil dedi yahu gerçekten kafayı sıyıracağım.  


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birileri "Zenci şairimin şiirini beyaz çevirmenler çeviremez tağammığğğğğ" diye linç yürütürse ve istifa ettirirse o çevirmenleri.



    Başka birileri de çıkar "sizden daha ırkçısı mı var la" diye yazar.



    O zenci şairim tabi ki her zamanki gibi on binlerce dolarlık kıyafet ve takılarıyla "biz fakiriz bizi hep eziyorlar, bizi dışlıyorlar" diye bişeyler okuyan, ardında milyon dolarlık kontratla dolaşan klasik "ezilenlerin kardeşliği" kafa.


    Birileri yeni bir şey ortaya koymak yerine, var olanı bozarsa, bi de üstüne "beni sevmüyüleeer" diye ağlayıp sağa sola sallarsa ve burnunu soktuğu yapımlar çöp çıkmaya bayılıyorsa


    Başkaları da onlarla dalga geçer. Bu kadar basit? ?



    Bizim özel güvenlikli villada yaşayan tatlısu canlılarının örnek aldığı idoller, ne bekliyon ki

    "manipülasyonu ve laf çevirmeyi en iyi biz biliriz, biz" kafa

    Ekleme: Aslında çok iyi oluyor bu şekilde ilerlemesi. Şirketler devletlere karşı bu sol faşizmini öyle bir kullanacak ki kullanılanlar durumu kontrol edemeyecekler ve önlerine çıkan her şeyi ezmeye ve silmeye çalışacaklar, çünkü kapasite belli. Bu da toplumda bunlardan ayrışma veya tam zıttı aşırı karşıtların oluşmasına neden olacak. Kısa sürede belli başlı iş kollarına hapsedecekler kendi kendilerine ve kendi içlerinden çıkanlar bile bunları umursamayacak.

    Bi algı yönlendirme de üstümde. Adam demiş "niye zenci nazi yok", ama arkadaşın lafı çektiği yere bak. Mükemmel insanlarsınız, müthiş



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ladro -- 17 Ekim 2021; 11:5:57 >
  • Çok güzel görünüyor. En sonunda ciddi anlamda batman in intikamcı halini göreceğiz. Hiç acımadan çatır çutur dalıyor adamlara.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • offf tatli su liberal solcusu engellemis :) cap cevre bu kadar. hayir "neden nazi zenci karakteri filmlerde yok" lafimi "nazi asigi" algisina cevirmeye calismasi, bir liberal sol beynin kapasitesini yansitiyor ki iki adet fotoyu alt alta koymama ragmen.

    ama iste Soros fonlu derneklerde o komunist sacmaliklarini okumaktan beyinleri gittigi icin, tek yapabildikleri sey algi kasmaya calismak.



    iste ornekler vermeye calismis capinca :) haci koyunden daha cikmamissan yapabilecegim birsey yok. dedim ya ; hayat oyle Soros'un terorist hucrelerinde okutulan komunist sacmaliklari gibi degil. bir gun koyunden cikip dunya'yi gormeye calis.


    hayir. Afrika'da kole ticaretini baslatanlar yahudiler. ama suc orthodokslara gidiyor. biz de kolelestirdik ok, ama isvicre de katolik aileler, para kazanmak icin cocuklarini kole olarak zengin isvicreli ailelere satiyordu.


    yani kolelik = zayif olanin guclu olana ezilmesi dir. sana o tolstoy vs gibi kitaplarda bu gercekler anlatilmaz. ama iyi guldum ya :)


    youtube da amerikali aynasiz kanali var. orada bazi videolar var. hatta elraen midir nedir denk geldim ortak videosunda, koskoca CH polis departmaninda tek bir irkci polisi anlatiyor. izle bakalim gercek irkcilar kimmis.


    neyse bu kadar yeterlidir umarim. hayir kedi kadin, basinda beyaz karakter idi. bir defa siyahi yaptilar , eyv ama surekli herseye lgbt, siyahi gibi unsurlar katilip 'open minded approach' palavrasi da sikilmasi cok goze batiyor artik. basinda masumca gorunen bu hareketin amacinin aslinda baska oldugunu anliyor artik insanlar.

  • Fena değil. Etkileyici gelmedi ama izlerim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • pskillercheto kullanıcısına yanıt
    Spiderman'i paralel evren saçmalığını bahane ederek şekilde şekile soktuklarına göre batman ve diğer süperkeko'ların sevenleri değişime hazır olsun. :)))))

  • batman artık gitgide kötü oluyor galiba superman vs batmande sinyalini vermişlerdi . bu adam tam olmuş kötü batman. beğenmedim .gay superman bad batman

  • Film daha çıkmadan ortalığı karıştırmış, yorumlara bak be)

  • pskillercheto kullanıcısına yanıt

    Fatih Sultan Mehmet ile Batman'in arasındaki farkı bilmiyor adam. Gel de şimdi bu adamın oy hakkı olması gerektiğini savun kolaysa arkadaş.

  • The Imp kullanıcısına yanıt

    solcu ,,, biraz da sag loba yuklen. yoksa boyle cahil yorumlara devam edersin.


    Amerika tarihinde fatih sultan mehmet mi varda adamlar bunu dunya'ya pazarlasin? kuzey guney savaslari bile saibeli, waterloo savasinda oldugu gibi cok ilginc olaylar donuyor da senin gibi sol kafali bunlari bilmez.


    dedigim gibi biraz sag tarafini kullan, mantigini gelistir.


    adam elinde olani dunya'ya sunuyor. sonra bunlar uzerinden subliminalleri cakiyor :) senin gibileri de agliyor.

  • mehmet_clk M kullanıcısına yanıt

    ben izlemiyorum diger serileri. cok sacma geliyor. ama batman biraz gercekci. lakin tum bu fiction sacmaliklar daha once milletlere 'amerikan ruyasi'ni satarken, simdi ise globalcilerin istediklerini pomaliyorlar. ustte attigim iki resme bakarsan anlarsin. yani beyaz kadini bir kola fiyatina cakmislar zencilere. ama liberal sosyalistler tolstoy, gorkin vs palavralari ile beyinlerini curutuyorlar.

  • Koca batman filmi konusu ırkcılık. Forum dh 2021


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cleet kullanıcısına yanıt

    Ortalıkta Joker bile yok, Riddler ile kavgasını anlatıyor film...


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Igrenc. Igrenc. Igrenc.

    Bir Ben Affleck'in Batman'ine bak, bir de buna. Her filmi coluk cocukla doldurdular, gina geldi artik.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zuko -- 18 Ekim 2021; 14:26:5 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Robert pattinson ile maskeli hali bana aynı geldi.

  • Karanlık bir havaya sahip ben beğendim. Ben Affleck de bu role yakışıyordu ama adamı çoluk çocuk esprilerine yem ettiler hep Marvelin ergen kitlesini kazanmak için. İzledikçe gözümüz alışacaktır Pattinson'a. Şöyle vurdulu kırdılı bir Batman görelim artık.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pattinson Alaca Karanlık 2163 falan çeksin aga.

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.