Şimdi Ara

PlayStation 5 İçin Apple Music Sürprizi!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kasım ayında ilk kez piyasaya sürülmesinden bu yana PlayStation 5, müzik akışı seçeneği olarak Spotify‘ı sunuyordu ve şimdi ise size oyun oynarken en sevdiğiniz müzikleri dinleme seçeneğini artırmak için bir Apple Music sürprizi ortaya atıldı.


    Apple Music, PlayStation 5 için mi geliyor?


    İlk ipucu, bu hafta başlarında bir Reddit kullanıcısının PS5‘in müzik menüsünde görünen Apple Music’in bir resmini yayınlamasıyla geldi.


    Bir Reddit kullanıcısının karşısına çıkan seçenek, yeni bir hesap oluşturduktan ve Spotify ile bağlantı kurmaya çalıştıktan sonra ortaya çıktı. Görünüşe göre uygulama işe yaramadı – Reddit kullanıcısı, bir uygulama mevcut olmadığında standart bir hata mesajı olduğunu söylediği “Bu uygulama yalnızca PS4’te oynanabilir” yazan bir mesajın fotoğrafını da paylaştı.

    Kullanıcı, yeni bir ABD hesabı oluştururken Apple Music seçeneğini de görebildiğini, ancak bunu kullanma seçeneğinin olmadığını belirtti. Bu makaleyi yazarken yeni bir ABD hesabı oluşturmaya çalıştığında ise Apple Music seçeneği görünmüyordu.

    Apple Music seçeneğinin tutarsızlığı, Sony ve Apple’ın çalışmalarında sahip olduğu bir şey için erken bir erişim gibi görünüyor. İki şirket yakın zamanda PS5 sahipleri için bir Apple TV Plus promosyonunda birlikte çalıştı, bu yüzden orada bir ilişki var gibi görünüyor. Apple, Apple Music’i geçen yıl Samsung akıllı TV’lerine getirerek, uygulamanın kullanılabilirliğini Apple platformlarının ötesine genişletmeye istekli olduğunu gösterdi. Uygulama, Apple ve Sony’nin uygulamanın PS5’e geleceğini duyurması için potansiyel bir mekan olacak olan Apple’ın 18 Ekim etkinliğinden sadece birkaç gün önce ortaya çıkıyor.


    Sony ve Apple, yorum talebine ise hemen yanıt vermedi.


    Kaynak: Teknoloji Haberleri








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.