Şimdi Ara

akşam saatlerinde netflix hızım düşüyor (superonline fiber)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • VDSL falan olsa anlicam. 50 mbps superonline fiber kullanıyorum. fast.com'da baktığımda avrupa sunucularına bağlanıyorum. gündüz bişey yok ama akşam oldumu netflix hızım sürekli dalgalanıyor. yemin ederim bıktım artık. bunun bir çözümü var mıdır?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evren377 -- 14 Ekim 2021; 21:42:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Welcome the sansüronline.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bendede süperonline fiber 100 mbps var . Kablo yada kablosuz farketmez samsung nu8000 tv de 4k 15mbps yi zor görüyor en düşük 1080p 7 mbps oluyor böyle dalgalı gidiyor ama izleniyor .
    Bir arka odada lg oled tv var kablosuz olarak bağlı netfilix te filmi açar açmaz en yüksek mbps ye yani 4k 15mbps de açıyor 1 yıldır durum böyle artık araştırmadan bıktım .
    Kendi haline bıraktım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sansürcell'in yıllardır bilinen bir sorunu bu. Israrla çözmüyorlar, Avrupada tonla Netflix CDN'i varken çoğu zaman Amerikanın öbür ucuna bağlanıyor. Sansüronline'ın yurt dışı bağlantıları zaten hep yetersiz olduğu için de hız 5-10 mbps'de kalıyor. Avrupa'daki çoğu lokasyona "single connection" olarak speed test yaparsanız orada da hızın yurt içine göre az geldiğini görürsünüz.


    VDSL'i küçümsemeyin. Türk Telekom'da bu sorun hiçbir zaman olmadı, Netflix Avrupa sunucularına son sürat bağlanıyor. Türknet kullanırsanız da Türknet'e özel İstanbul'daki Netflix CDN'ine bağlanıyorsunuz, hız yine sorunsuz oluyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AirDroid -- 19 Ekim 2021; 15:58:44 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.