Şimdi Ara

Pfizer-Biontech'in FDA ve basın kuruluşlarına adam sokması olayı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Virusten sonra, zorunlu asi yasalarida virus gibi tum ulkelere yayilacak.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hollandadaki Corona Tedbirlerine karsi yapilan gosterilerde olaylar cikti. Aslinda Rotterdamdaki gistericiler spontane olarak koloniler halinde biraraya geldiler. Polisle catismalar cikti, Polis arabalari atese verildi. Polisler gistericilere karsi gercek mermi kullandilar ve iki gosterici vuruldu.

    Bugun ise Fransa Almanya diger Acrupa ulkelerinden gelen gostericilerinde destekledigi Viyanada buyuk bir protesto yapilacak. Bu gosterideki dayanisma Avisturya hukumetinin Subattan itibaren zorunlu Asi uygulamasina karsi ayni uygulamanin diger AB ulkelerine yayilmasina karsidir.

    Avusturya hukumeti zorunlu asi karari almisti. Ancak bunu uygulamaya sokamayacaklar, asi oranlari dusuk oldugu icin hukumet blöf yapiyor olsada AB nezdinde ayni karar alinabilir ve dalgalar seklinde tum dunyaya yayilabilir.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • _turbo_ kullanıcısına yanıt
    zorunlu aşı saçmalığını uygulamaya çalışmazlar umarım. Türkiye'de 23 Milyon kişi aşı maşı olmadı, olmayacak. başka ülkelerde de coğu insan aşı saçmalığından uzak durdu.

    Ancak yine de çalıştılar diyelim. sonuçlarına katlanırlar :)


    *23M, yığınsal medyanın verdiği sayı , şişirme ya da indirme olabilir. yğınsal medya bu :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uygulamayi Avusturya gibi kucuk bir yerden baslatamazlar, Almanyadaki asili asisiz zorunlu asi karsitlari dayanisma gosterirler, cunku ordan boyle birsey baslarsa yarin kendi ulkelerindede ayni uygulama yurirluge konur, bunu bilirler. Eger amac salginla degilde halki savasa ve kaosa itmek ise o zaman boyle bir uygulama baslatabilirler, ama bunun tarihsel sorumlulugunuda uzerlerine almak durumunda kalirlar.

    Halki asiya itmek icin isyerinde test zorunlulugu getirdiler, her 3 gunde 1 PCR testi zorunlu. Yinede bekledikleri iranda asilama sayilari yukselmedi ve hala daha %60 larda.

    Hukumetlerin agresif sekilde halki asiya zorlamasindan anladigim birilerinin kaos istedigidir ve kurmak istedigi duzen o kaostan sonra gelecektir. Suan bircok Avrupa ulkesi demokrasi skalasinda Turkiyenin gerisine dusmustur, bu TR deki demokrasinin ilerlemesiyle degil, batili ulkelerde 1938 yillarini animsatan uygulamalarla olmustur. Insanlarin gunluk ozgurlugu birtakim hastanekerdeki Covid hastalarina ayrilmis %30 yogun bakim yataklarinin yuzdelik doluluk oranlarina baglanmistir. Hepsi cok gulunc, Covid bile bu yonetim anlayisi kadar sorun degil aslinda. Gelecekte sirada ne var? Kanser hasta sayisina bagli sokaga cikma
    Yasaklarimi?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.